Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 337)
Filtruj recenzje
2 337 wyniki
Oceny podróżnych
1 169
726
290
91
61
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 169
726
290
91
61
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 337 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2016

Super hotel szczegolnie dla dzieci mega fun w kazdy dzien, atrakacje nie tylko na basenach i zjezdzalni ale rowniez blisko na plaze i na wszelakie spacery po promenadzie. Swietna sprawa. Jedzenie po prostu kosmos, szybka bardzo mila obsluga. Fantastyczne miejsce na odpoczynek. polecam !!!!

Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, KasiaJ301
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Calidad D, Guest Relations Manager, Globales Los Patos ParkOdpowiedź udzielona 7 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to review your stay at our hotel. It is always a pleasure to receive positive feedback from our guests.

Thank you also for recommending our hotel to other that use Trip Advisor.

Don’t forget to let all your friends and family know what a great holiday you had so that other Polish guest can also enjoy a super holiday here with us.


Kind regards
Diane MacRae
Guest Relations Dept.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lutego 2016

Byłem w hotelu 3 dni pod koniec maja 2015 roku. Niestety miałem opcję FB (AI tylko gdy jesteś minimum 4 dni ???) czego trochę żałowałem, bo ceny napoi w stołówce były masakrą - za alkoholem i napojami chodziliśmy do marketu ok. 400 metrów od hotelu - były 2 dziennie podróże z wypchanym plecakiem ;-). Jednak jedzenie muszę pochwalić jako naprawdę dobre - nie dawało się go przejeść i nawet śniadania mieli bardziej urozmaicone niż w innych hiszpańskich hotelach.
Na plażę jest około 300 metrów - plaża piaskowo żwirkowa bez rewelacji. Niestety, w morzu było dużo kamieni i potrzebne byłoby obuwie by wygodnie chodzić po dnie. Być może w innych porach roku tylu kamieni nie ma.
Za to baseny z zabawkami i zjeżdżalnie to dla mojego 10 latka była rewelacja i będąc na nich nie wychodził z wody. Woda pod koniec maja była jeszcze niestety dość zimna i to jest minus, ale pewnie jest lepiej od lipca do października. Dodatkowo minus to wyścig po leżaki - baseny były otwierane o około 10h i już 40 minut wcześniej tworzyła się kolejka, która miała 70 metrów długości. Dorośli mieli swój mały basen po drugiej stronie hotelu, gdzie niewątpliwie plusem była cisza i brak gwaru ze zjeżdżalni. Wodne zabawki były idealne dla najmniejszych dzieci gdzie głębokość miała jakieś 40cm ale też i tam woda była dosyć zimna.
Pokój był mały jak na 4 osoby - było dostawione 4 łóżko i ciężko było gdzieś ruszyć nogą, ale wiadomo, że w pokoju jesteś niewiele. Łazienka była ok - wstawiona wanna z plastikową przegrodą prysznicową + umywalka + toaleta =, minusem łazienki były wyraźne odgłosy z innych łazienek w pionie. Trafiliśmy na pokój na 9 piętrze i jak się okazało to był jeden z tylko 8 pokoi, z których był widok na morze, na niższych pietrach zasłaniały go inne budynki
Wyskoczyliśmy na wycieczki do ładnego parku - pieszo ok. kilometr i taksówką ok. 6E do parku rozrywki - wybór wart polecenia. Poza tym jest jeszcze kolejka linowa na górę nad miastem i delfinarium koło parku ale nie zdążyliśmy z nich skorzystać - lecz to dobry wybór przy dłuższym pobycie.
Ogólnie hotel to jeden z najlepszych wyborów na Costa del Sol gdy wyjeżdżasz z dziećmi, choć jest jedno ale - z powodu zimnej wody w basenach lepiej byłoby jechać w okresie lipiec - koniec września.

Termin pobytu: maj 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Przemek R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Calidad D, Guest Relations Manager, Globales Los Patos ParkOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you so much for your extensive review about your holiday here in Benalmadena last May.

We appreciate your positive comments about the good food in our hotel, our fantastic slides and pools, the excellent location of the hotel and the many local places to visit while one is in this area on holiday. Our All Inclusive policy is for a minimum of 4 nights. Just for information for other readers; The queue for the sun beds is not because we do not have enough for all our guests, it is because those who queue have personal preference as to where they want to sunbathe or be close to the pools to watch their children have so much fun in our pools, …. etc

Maybe next time you come to Benalmadena you might just stay a little longer so as to be able to visit the places you didn’t have time to visit the last time. As you mention that Los Patos is the best choice on the Costa del Sol for a family holiday maybe we will have the pleasure of seeing you see you back here with us again.

We also appreciate all comments made through this media as they assist us in improving our facilities.

Thank you once again.

Kind regards

Diane MacRae
Guest Relations Dept.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 listopada 2015

Lokalizacja - blisko morza, ale nie bezpośrednio, trzeba przejść przez ulicę. Na plażę tylko w klapkach! W hotelu bardzo miły pan na recepcji (Pozdrawiamy!). Byliśmy w październiku, wszystkie baseny były czynne. Kilka zjeżdżalni, dość głębokich. Osobny basen dla dzieci - duża różnorodność zjeżdżalni, atrakcji wodnych (np. napełniająca się beczka, wyspa). Dwóch ratowników prawie cały dzień na posterunku (godzinna przerwa na lunch). Wśród gości hotelowych bardzo dużo rodzin z dziećmi, głównie anglicy i irlandczycy. Codziennie animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorem atrakcje typu wieczór samby, pokaz flamenco, pokazy ptaków, sztuczki magiczne. Posiłki bardzo różnorodne, codziennie inne, w dużych ilościach, obsługa jadalni bardzo sprawna- i kucharze, i kelnerzy. wifi działa dobrze. Opcja all-inclusive droga.

Termin pobytu: październik 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Redzianka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Calidad D, Director de Relaciones con Clientes, Globales Los Patos ParkOdpowiedź udzielona 7 grudnia 2015
Tłumaczenie Google

Estimado huesped,

Muchas gracias por dedicar su tiempo en compartir su opinion sobre su estancia con nosotros.

Estamos de acuerdo con Usted. Los Patos Park Hotel es un paraíso para los niños. Es así, si los niños estan contentos y felices, los padres también estan. Eso es nuestro objetivo.

Esperamos tener la oportunidad de recibirles de nuevo en un futuro muy cercano.

Cordial saludos

Diane MacRae
Dpto. Relaciones al Cliente

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 września 2014

Polecamy Dla rodzin, jedzenie smaczne choć monotonne śniadanie typowo angielskie drinki b dobre a zmorą hotelu są windy za małe. Okolica b wygodna piękna plaża dużo atrakcji delfinaeium akwarium połecamy

Termin pobytu: wrzesień 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Justyna T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Calidad D, Director de Relaciones con Clientes, Globales Los Patos ParkOdpowiedź udzielona 23 września 2014

Drodzy Justyna,

Dziękuję bardzo za podzielenie się doświadczeniem z nami odnośnie ostatnich pobytu w naszym hotelu. Jesteśmy zachwyceni, że cieszył się udanych wakacji i mamy nadzieję, że mam przyjemność powitać je u nas.

Jeśli chcesz powtórzyć na wakacje z nami, nie wahaj się skontaktować się z nami do spełnienia wszelkich wymagań, które mogą mieć.

Pozdrawiam serdecznie,

Soraya Brown

calidadlospatos@symbolhoteles.com
Hotel Los Patos Park****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2013

Wlasnie wrocilismy z 10 dniowego pobytu.. Fajny hotel lecz wiele rzeczy powinno byc zmienionych. Bylismy z 2 dziec. 4 lata i 14 z opcja all inclusive. Super basen dla malych dzieci ze slizgawkami itp. Niestety drugi otwarty ale bez slizgawek, jak bylo w opisie dla starszych dzieci. Kids klub dla dzieci od lat 5 wiec jesli jest brzydka pogoda nie ma co robic z 4 latkiem.nie pozwolono mi zostac z synem w kids clubie.zajecia glownie dla dzieci hiszpanskich.pokoj mielismy 1 z 4 lozkami dla 2 dorolych 4 i 14 latka. Masakra. W pokoju nie ma aneksu kuchennego ani nawet czajnika do przygotowania kawy. My mielismy obcje all inclusive wiec nie bylo zle ale nie wyobrazam sobie obcji self caterring w tym hotelu. Hotel po raz pierwszy mial opcje all inclusive i mysle ze potrzeba wielu zmian. Nie jestem wybredna ale przez 10 dni jak bylismy jedzenie bylo to samo codziennie. Z hiszpanskich dan tylko paela a raczej cos do tego podobne. Na sniadanie tylko kielbaski bekon,jajka i frytki, wszystko strasznie tluste. Na obiad i kolacje 2 rodzaje mies ,ryba i znow frytki,wszystko strasznie tluste. Przekaski przy barze od 10.30 do 7.30 . Chcac zamowic kawe o 10 rano kazano mi czekac pol godziny. Po godz 7.30 mozna zamowic frytki lub hottdoga ale trzeba placic bo all inclusive jest do 7,30 mimo ze bar otwarty i nadal serwuja jedzenie. Gluwna restauracja otwarta do 9.30 wieczorem wiec jesli jestes glodny po godz 22 musisz placic mimo ze masz opcje all inclusive. Zadnego baru z kanapkami itp gdzie mona w kazdej chwili i o kazdej porze dnia cos przekasic. Fajny hotel alle najgorsze all inclusive na jakim bylam .w hotelu po 25 czerwca glownie hiszpanie wiec zajecia dl dzieci glownie po hiszpansku.czulo sie faworyzowanie dzieci hiszpanskich,. Raczej nie wrocimy juz do tego hotelu

Termin pobytu: czerwiec 2013
Typ podróży: Podróż z rodziną
6  Dziękujemy, Marjanoitaliano
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji