Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacja ! ”
Bacchus' Terrace — recenzja

Bacchus' Terrace
Nr 7 wśród 885 Restauracje (Benalmadena)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 8 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 10 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Doskonale jedzenie, przemili właściciele, cudowny widok, wystrój, detale - bardzo polecam! Jedyny minus, to zbyt mały napis - na tym samym tarasie znajdują się trzy restauracje obok siebie i na początku ciężko było się zorientować czy Bachus to druga czy trzecia z nich :)

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, margaretanka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (328)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 328 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 8 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FacundoR119, Propietario, Bacchus' TerraceOdpowiedź udzielona 10 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FacundoR119, Propietario, Bacchus' TerraceOdpowiedź udzielona 21 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FacundoR119, Propietario, Bacchus' TerraceOdpowiedź udzielona 21 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Bacchus' Terrace — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Benalmadena, Costa del Sol
Benalmadena, Costa del Sol
 
Benalmadena, Costa del Sol
 
Benalmadena, Costa del Sol
 

Byłeś(-aś) w Bacchus' Terrace? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem