Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Palau
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Bardzo średnio ”

La Vecchia Stazione pizzeria e spaghetteria
Nr 4 wśród 95 Restauracje (Palau)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Włoska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Nie rozumiem zachwytu ani bardzo dobrych recenzji - miejsce bardzo średnie, niczym nie zachwyca.
Dużo lepiej zjedliśmy z pobliskiej „sa pinta” - moim zdaniem nie warto

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Maciej Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (534)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 534 recenzji

Zrecenzowano 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie w przystępnej cenie. Duży wybór- spróbowaliśmy praktycznie wszystkiego i żadna z potraw nas nie zawiodła. Świetna obsługa. Gorąco polecamy!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, wojwei
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lucia P, Proprietario, La Vecchia Stazione pizzeria e spaghetteriaOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

grazie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 września 2018 z urządzeń przenośnych

Zamówiliśmy makarony. Porcje były bardzo duże, ale co z tego, skoro niezjadliwe. Makaron wyglądał jak resztki z tak małą ilością sosu, że prawie niewyczuwalną. Do tego fatalna obsługa kelnerska, niemiła i niegrzeczna.

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, 290magdalenak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lucia P, Proprietario, La Vecchia Stazione pizzeria e spaghetteriaOdpowiedź udzielona 8 września 2018
Tłumaczenie Google

purtroppo non è possibile accontentare tutti,la perfezione non esiste.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 23 lipca 2019

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lucia P, Proprietario, La Vecchia Stazione pizzeria e spaghetteriaOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 lipca 2019

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lucia P, Proprietario, La Vecchia Stazione pizzeria e spaghetteriaOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Vecchia Stazione pizzeria e spaghetteria — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

La Maddalena, Wyspa św. Magdaleny
Palau, Province of Olbia-Tempio
 
Palau, Province of Olbia-Tempio
Palau, Province of Olbia-Tempio
 
Palau, Province of Olbia-Tempio
Palau, Province of Olbia-Tempio
 

Byłeś(-aś) w La Vecchia Stazione pizzeria e spaghetteria? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem