Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:30 - 18:00
  
Recenzje (265)
Filtruj recenzje
265 wyniki
Oceny podróżnych
162
54
21
9
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
162
54
21
9
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 265 recenzji
Zrecenzowano: 16 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JeanSebastienLaine, Directeur général, ESF Les MenuiresOdpowiedź udzielona 7 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji