Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Menú justito en calidad-precio”
Sonsoles — recenzja

Sonsoles
Nr 77 wśród 319 Restauracje (Alcobendas)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 9 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: moderador_es_es, Moderador, SonsolesOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (24)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 24 recenzji

Zrecenzowano 20 maja 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: moderador_es_es, Moderador, SonsolesOdpowiedź udzielona 24 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 marca 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lutego 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: listopad 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Sonsoles — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Madryt, Wspólnota Madrytu
Alcobendas, Wspólnota Madrytu
 
Madryt, Wspólnota Madrytu
Alcobendas, Wspólnota Madrytu
 
Alcobendas, Wspólnota Madrytu
Alcobendas, Wspólnota Madrytu
 

Byłeś(-aś) w Sonsoles? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem