Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:30 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Zniżka dla seniorów +65

Koniecznie trzeba zobaczyć dział australijski. Świetna zagroda dla emu i kangurów, bo pozwala... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 marca 2017
tur07_13
,
Łódź, Polska
Zoo

Warte zwiedzenia. Przygotuj się na trochę spacerowania. Najlepiej rano tu przyjechać. Sporo zabaw... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 marca 2016
JoankaA
,
Londyn, Wielka Brytania
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (6 541)
  
Recenzje (6 541)
Filtruj recenzje
6 262 wyniki
Oceny podróżnych
3 414
1 772
692
246
138
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 414
1 772
692
246
138
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 6 262 recenzji
Zrecenzowano: 9 marca 2017

Koniecznie trzeba zobaczyć dział australijski. Świetna zagroda dla emu i kangurów, bo pozwala przebywać bezpośrednio wśród zwierząt i robić świetne zdjęcia. Pewne kłopoty można mieć w zobaczeniu mniejszych zwierząt, bo często nie chcą przebywać na wybiegu. M. in. nie udało mi się zobaczyć kolczatki, ale widziałem dziobaka. Niesamowite zwierzę, nie zdawałem sobie sprawy, że tak małe. Misie koala zaś powłaziły wysoko na drzewa i odwróciły się tyłem do publiczności. Poza tym warto obejrzeć goryle. Są niesamowite!

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Dziękujemy, tur07_13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Warte zwiedzenia. Przygotuj się na trochę spacerowania. Najlepiej rano tu przyjechać. Sporo zabaw dla dzieci. Są też różne spotkania ze zwierzętami co godzinę.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2016
Dziękujemy, JoankaA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 marca 2016

Obowiązkowe miejsce do odwiedzenia, warto udać się na pokazy fok i ptaków oraz wykupić wejście do Koali

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2016
Dziękujemy, Nina M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lutego 2016

Ten ogród zoologiczny to połączenie jakie widziałem pierwszy raz w życiu. Duże tarasy dla zwierząt a w tle jedna z najpiękniejszych metropolii świata - Sydney, ze swoją wizytówką Operą.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2015
Dziękujemy, Marcin K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji