Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 17:30
Wyróżnione recenzje
Must-see

Miejsce obowiązkowe do zobaczenia podczas pobytu na wyspie. Piękne widoki, miejsce historyczne z... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 maja 2018
649gosiab
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Robi wrażenie....

Wpływając na wyspę już można zobaczyć zamek i nie sposób go przeoczyć. Za dnia ładnie się... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 maja 2017
tomek46
,
Szczecin, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (3 000)
  
Recenzje (3 000)
Filtruj recenzje
2 992 wyniki
Oceny podróżnych
1 845
894
222
18
13
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 845
894
222
18
13
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 992 recenzji
Zrecenzowano: 3 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Miejsce obowiązkowe do zobaczenia podczas pobytu na wyspie. Piękne widoki, miejsce historyczne z opisami, zdjęciami itd. Można dojść do zamku spacerkiem po plaży (Max. 15 minut) albo dojechać samochodzikiem :-)
Jest tam kawiarnia, można odpocząć, napić się lub coś zjeść.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Dziękujemy, 649gosiab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Wpływając na wyspę już można zobaczyć zamek i nie sposób go przeoczyć. Za dnia ładnie się prezentuje ale wieczorem ślicznie oświetlony. Kiedy jest odpływ można dojść na pieszo a kiedy woda przybędzie pozostaje już tylko łódka na kołach. Jedna z obowiązkowych atrakcji będąc na Jersey

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2017
Dziękujemy, tomek46
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2017

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jerseyheritage365, Public Relations Manager, Elizabeth CastleOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2017

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji