Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beautiful, but had some flaws”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
Sheraton Broadway Plantation Resort Villas
Miejsce nr 11 wśród 209 hoteli w Myrtle Beach
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 20 listopada 2012 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopadzie 2012
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dannabelle
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jbarattu, Manager, Sheraton Broadway Plantation Resort VillasOdpowiedź udzielona 24 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (901)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

654 z 658 wśród 901 recenzji

Zrecenzowano 19 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Buildings away from the pool are, of course, quieter. The older buildings have smaller units but are...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, WriterArtist
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jbarattu, Manager, Sheraton Broadway Plantation Resort VillasOdpowiedź udzielona 24 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Ask for unit eith a sky light
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, jmc077
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jbarattu, Manager, Sheraton Broadway Plantation Resort VillasOdpowiedź udzielona 19 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 października 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: ask for a one bedroom deluxe!
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: październiku 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Albert B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jbarattu, Manager, Sheraton Broadway Plantation Resort VillasOdpowiedź udzielona 19 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
An EasyToBook.com traveler
1
Zrecenzowano 26 października 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Easytobook.com
Dziękujemy, An EasyToBook.com traveler
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: jbarattu, Manager, Sheraton Broadway Plantation Resort VillasOdpowiedź udzielona 19 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Myrtle Beach)
w odległości 6,2 km
Hampton Inn & Suites Myrtle Beach/Oceanfront
Hampton Inn & Suites Myrtle Beac...
Nr 7 z 209 w lokalizacji Myrtle Beach
Liczba recenzji: 3 002
w odległości 5,7 km
Hilton Garden Inn Myrtle Beach/Coastal Grand Mall
Hilton Garden Inn Myrtle Beach/C...
Nr 5 z 209 w lokalizacji Myrtle Beach
Liczba recenzji: 719
w odległości 1,8 km
The Strand a Boutique Resort
The Strand a Boutique Resort
Nr 13 z 209 w lokalizacji Myrtle Beach
Liczba recenzji: 1 071
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 7,1 km
Marina Inn at Grande Dunes
Marina Inn at Grande Dunes
Nr 6 z 209 w lokalizacji Myrtle Beach
Liczba recenzji: 1 772
w odległości 0,9 km
Hampton Inn Myrtle Beach - Broadway At the Beach
Hampton Inn Myrtle Beach - Broad...
Nr 1 z 209 w lokalizacji Myrtle Beach
Liczba recenzji: 1 029
w odległości 1,7 km
Caribbean Resort And Villas
Caribbean Resort And Villas
Nr 26 z 209 w lokalizacji Myrtle Beach
Liczba recenzji: 3 215
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Sheraton Broadway Plantation Resort Villas? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Sheraton Broadway Plantation Resort Villas — dodatkowe informacje

Adres: 3301 Robert M Grissom Pkwy, Myrtle Beach, SC 29577-6402
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Karolina Południowa > Wybrzeże Karoliny Południowej > Myrtle Beach
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Wnęka kuchenna Restauracja Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr3 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Myrtle Beach
Nr17 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Myrtle Beach
Nr42 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Myrtle Beach
Zakres cen: 408 zł–1 253 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3,5-gwiazdkowy — Sheraton Broadway Plantation Resort Villas 3.5*
Liczba pokoi: 321
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Sheraton Broadway Plantation Resort Villas. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Sheraton Broadway Plantation Hotel Myrtle Beach
Sheraton Hotel Myrtle Beach
Sheraton Myrtle Beach Sc
Sheraton Broadway Plantation Resort
Myrtle Beach Sheraton
Sheraton Broadway Myrtle Beach

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem