Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nie przegap okazji jeść w Spragnionym facetem!”
Thirsty Fellow — recenzja

Thirsty Fellow
Nr 11 wśród 1 110 Restauracje (Kolumbia)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 10 USD - 15 USD
Kuchnie: Amerykańska, Pizza
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 22 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: czerwiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Terry D, Owner, Thirsty FellowOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (234)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 234 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 10 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: czerwiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Terry D, Owner, Thirsty FellowOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 czerwca 2017

Termin wizyty: czerwiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: czerwiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Terry D, Owner, Thirsty FellowOdpowiedź udzielona 7 maja 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Thirsty Fellow — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kolumbia, Karolina Południowa
Kolumbia, Karolina Południowa
 
Kolumbia, Karolina Południowa
Kolumbia, Karolina Południowa
 
Kolumbia, Karolina Południowa
Kolumbia, Karolina Południowa
 

Byłeś(-aś) w Thirsty Fellow? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem