Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“In the Lap of Luxury at an Historic Resort”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 11 dodatkowych witryn!
Omni Bedford Springs Resort
Miejsce nr 1 wśród 10 hoteli w Bedford
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 14 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: If you want a view ask for a room in the front.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, TonyJ85
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OmniMgr, Manager, Omni Bedford Springs ResortOdpowiedź udzielona 26 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (4 158)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 689 z 3 693 wśród 4 158 recenzji

Zrecenzowano 6 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: I like the rooms in the spa section, it is close to the pool & Crystal Room.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: styczniu 2013, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, corriesynan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OmniMgr, Manager, Omni Bedford Springs ResortOdpowiedź udzielona 26 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: styczniu 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, DougGroveCity
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OmniMgr, Manager, Omni Bedford Springs ResortOdpowiedź udzielona 26 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: styczniu 2013, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Olney_MarylandLucky
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OmniMgr, Manager, Omni Bedford Springs ResortOdpowiedź udzielona 29 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: styczniu 2013, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, dsm22203
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Bedford)
w odległości 6,5 km
Quality Inn Bedford
Quality Inn Bedford
Nr 2 z 10 w lokalizacji Bedford
Liczba recenzji: 449
w odległości 6,5 km
Fairfield Inn & Suites Bedford
Fairfield Inn & Suites Bedford
Nr 4 z 10 w lokalizacji Bedford
Liczba recenzji: 387
w odległości 5,9 km
Hampton Inn Bedford
Hampton Inn Bedford
Nr 3 z 10 w lokalizacji Bedford
Liczba recenzji: 470
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 6,8 km
Travelodge Bedford
Travelodge Bedford
Nr 6 z 10 w lokalizacji Bedford
Liczba recenzji: 740
w odległości 2,3 km
Motel Town House
Motel Town House
Nr 9 z 10 w lokalizacji Bedford
Liczba recenzji: 17
w odległości 6,8 km
Super 8 Bedford
Super 8 Bedford
Nr 5 z 10 w lokalizacji Bedford
Liczba recenzji: 100
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Omni Bedford Springs Resort? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Omni Bedford Springs Resort — dodatkowe informacje

Adres: 2138 Business Route 220, Bedford, PA 15522-2026
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Pensylwania > Bedford
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr1 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Bedford
Nr1 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Bedford
Nr1 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Bedford
Zakres cen: 559 zł–1 336 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4,5-gwiazdkowy — Omni Bedford Springs Resort 4.5*
Liczba pokoi: 216
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Agoda, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Omni Bedford Springs Resort. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Omni Bedford Springs Hotel Bedford
Bedford Springs Resort

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem