Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
End of the Oregon Trail Interpretive Center
Otwarte dzisiaj: 09:30 - 17:00
  
Recenzje (171)
Filtruj recenzje
167 wyniki
Oceny podróżnych
68
57
25
12
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
68
57
25
12
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 167 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 1 maja 2017

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BethanyHOC, Public Relations Manager, End of the Oregon Trail Interpretive CenterOdpowiedź udzielona 3 maja 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 kwietnia 2017

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BethanyHOC, Public Relations Manager, End of the Oregon Trail Interpretive CenterOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2017

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BethanyHOC, Public Relations Manager, End of the Oregon Trail Interpretive CenterOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 listopada 2016

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BethanyHOC, Public Relations Manager, End of the Oregon Trail Interpretive CenterOdpowiedź udzielona 1 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 września 2016

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BethanyHOC, Public Relations Manager, End of the Oregon Trail Interpretive CenterOdpowiedź udzielona 21 września 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji