Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepszy!!”
101 Beer Kitchen — recenzja

101 Beer Kitchen
Zamów online
Nr 8 wśród 178 Restauracje (Westerville)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 10 USD - 20 USD
Informacje o restauracji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 6 kwietnia 2017

Termin wizyty: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (82)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

9 z 13 wśród 82 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 1 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jessica K, Owner, 101 Beer KitchenOdpowiedź udzielona 3 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 marca 2017

Termin wizyty: luty 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

101 Beer Kitchen — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w 101 Beer Kitchen? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem