Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 179)
Filtruj recenzje
1 180 wyniki
Oceny podróżnych
626
317
112
58
67
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
626
317
112
58
67
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 180 recenzji
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Hotel godny polecenia. Pokoje ładne, codziennie sprzątane, każdego dnia wymieniane ręczniki. Pyszne jedzenie, bardzo duży wybór. Czysta, zadbana restauracja. Bardzo miły personel.
Zarówno przy basenach, jak i na plaży, o każdej porze dostępne były wolne leżaki. Pomimo, iż był to szczyt sezonu.
Piękna plaża w małej zatoczce.
Dla lubiących zakupy i jedzenie w lokalnych restauracjach: wszędzie blisko.
Sama wyspa: piękna.
No i jeszcze jedna ważna kwestia: wspaniała Pani rezydent z TUI. W każdej sprawie można było się zwrócić do Pani Aleksandry.
Oczywiście jakby ktoś chciał znaleźć jakieś minusy, to i pewnie by się doszukał, ale my uważamy, że był to jeden z lepszych hoteli w jakich byliśmy.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 0Ania0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Star Beach V, Guest Relations Manager, Star Beach Village & Water ParkOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sir/Madam,

We would like to thank you very much for being our guest and for taking the time to post your wonderful review on Tripadvisor website.

It was with pleasure to learn that all your expectations were met and the facilities were to your full satisfaction.

Definitely looking forward to welcome you back at Star Beach Village Hotel we hope in the not distant future.

Best Regards,
Star Beach Village Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2019

Bylismy w czerwcu. Mile zaskoczyl nas czysty, przestronny obiekt, przemyslana architektura ogrodowa, mnostwo atrakcji, szczegolnie dla dzieci ( bylismy bez nich). Jedzenie obfite i smaczne. Miejsce do wieczornych animacji wybrano dosc niefortunnie, bo panuje duzy tlok. Ogolna ocena bardzo wysoka.

Wskazówka dotycząca pokoi: Mam krytyczna nature, ale polecam
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Patebe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Star Beach V, Guest Relations Manager, Star Beach Village & Water ParkOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sir/Madam,

We would like to thank you for taking the time to write your kind review on Tripadvisor website.

Your kind feedback has been shared with the team.

We are delighted to know that our efforts are highly appreciated by our guests.

Nothing makes us happier than the great holiday experience of our guests and we wish to have the pleasure of welcoming you back in near future in our Hotel.

Best Regards,
Star Beach Village Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019

Byliśmy w drugim tygodniu czerwca. Świetny hotel na rodzinne wakacje :) Mieszkaliśmy w Athenie. Pokoje przestronne i codziennie sprzątane. Rzut beretem morze i aquapark hotelowy. Dziecko nie nudziło się ani chwili, albo taplało się w którymś z basenów albo szło do domku-grzybka, w którym przemili animatorzy (Emi za Wami tęskni :D) organizowali im różne spokojne bądź mniej spokojne rozrywki, codziennie było uwielbiane przez wszystkie dzieci mini disco :) Bardzo dobre jedzenie, codziennie inny temat (kuchnia śródziemnomorska, indyjska, grecka, meksykańska itp.). W barze przy basenie hotelowym całkiem niezłe drinki i frappe :D Reasumując, bardzo polecam ten hotel bo naprawdę nie ma się do czego przyczepić, my żałujemy tylko jednego, że nie spędziliśmy tam więcej czasu :)

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, 821joannaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Star Beach V, Guest Relations Manager, Star Beach Village & Water ParkOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sir/Madam,

You have our sincere thanks for your kind review on TripAdvisor regarding your recent stay in our Hotel.

It is a great pleasure to know that Star Beach Village Hotel has fully met your expectations and offered you an excellent family holiday break with a lot things to do for a children and parents, that you liked spacious and clean rooms, very good food and in the bars - good drinks and frappe, as well our Mushroom House (mini-club) with children mini-disco.

Your warm comments, give us great honor and satisfaction.

Thank you for highly recommending us and we really hope that you will continue choosing Star Beach Village Hotel for your future travel needs.

Best Regards,
Star Beach Village Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 października 2018

Najlepszy hotel a raczej kompleks w jakim byliśmy. Istny raj dla dzieci - place zabaw, baseny o różnych głębokościach, zjeżdżalnie, trzy plaże, pełno atrakcji, cowieczorne animacje.. oczywiście nie tylko dla najmłodszych, każdy znajdzie coś dla siebie - można i się pobawić, poimprezować a także wypocząć. Występy grup tanecznych, zespołów folklorystycznych to również atrakcje które można w tym hotelu doświadczyć. W niedalekiej odległości Tor Kartingowy oraz mini golf..
Pokoje bardzo wygodne, dość przestronne, a przy tym bardzo czyste. Codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki, i jeśli jest taka potrzeba to pościel również.
Kuchnia - wręcz brakuje nam pozytywnych słów które opisałyby co nas tam spotkało. Różnorodnie, smacznie, w różnych klimatach - co wieczór inny "temat", ilość jedzenia - nie do ogarnięcia. Zawsze ciepłe , przygotowywane na oczach gości. desery - niebo w gębie..... Obsługa miła i uprzejma i w restauracji i na całym ośrodku.
Dla nas największą Gwiazdą Star Beach jest sam szef kuchni, Giorgos Skoulikaris, który wspaniale zadbał o nasze dzieci, które mają alergię na mleko - jedzenie było przygotowane specjalnie dla nich, oddzielnie od pozostałych potraw, nawet lody które robił ręcznie dbając by były bezmleczne... no i najprzyjemniejszym dopełnieniem całego naszego pobytu był tort przygotowany przez niego na urodziny mojej żony oraz z okazji rocznicy ślubu.
Polecamy serdecznie to wspaniałe miejsce i najlepszego szefa kuchni Giorgioa :)

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, bkr208
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Star Beach V, Guest Relations Manager, Star Beach Village & Water ParkOdpowiedź udzielona 15 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Sir/Madam,

You have our sincere thanks for your kind and detailed review on TripAdvisor website, regarding your recent stay in our hotel.

It is a pleasure to read that you had a nice family break in our hotel and you found a real paradise for children and adults with playgrounds, pools, water slides, three beaches, lots of attractions and animation. You liked your comfortable, spacious and very clean room, you found the food absoloutly gorgeous with loads of variety, tasty, always warm and prepared in front of the guests, nice and polite service in all the hotel, helpful and friendly staff with special thanks to the executive chef Giorgos Skoulikaris, who took great care of your children who are allergic to milk.

The whole staff will be delighted to discover your feedback, as your warm comments give us great honor and satisfaction.

Our aim is to deliver excellence, emphasizing on the cleanliness of accommodation, the quality food products and the friendly human services and when our guests enjoy all these, it is the greatest reward for us.

Thank you again for your feedback and we really hope to welcome you again in our resort in the near future.

Best Regards,
Star Beach Village Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 września 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel blisko lotniska, dzieci dojazd zniosły bardzo dobrze.
Sam hotel z zewnątrz wygląda b.dobrze.
Pokoje codziennie są sprzatanie(niestety te sprzątanie jest względne...), ręczniki wymieniane.
Duży plus za place zabaw dla dzieci w płytkich basenach-prawdziwy raj, zejścia do plaży łagodne i również blisko hotelu..niestety plaża należąca do hotelu nie należy do najczystszych, a piach bardzo brudzi stopy.
Wybór jedzenia ogromny,trochę mało doprawione, ale każdy lubi co innego.
Desery są wyśmienite i również wybór jest przeogromny.
Restaurację japońską polecam każdemu, kreteńska niestety zbytnio się nie różni od zwykłej w której je się codzienne posiłki.
Place zabaw dookoła hotelu są chyba 2...bynajmniej w tylu byliśmy i jest mnóstwo zabaw dla maluchów.
Minus za nie do końca czyste pokoje i łazienki....nie ma strasznego brudu, ale jeśli kogoś drażni widok pleśni tu i ówdzie....może być niezadowolony.
Przy pokojach na zewnątrz jest mnóstwo "szlaków" malutkich i mocno gryzących mrówek-zgłaszając to Pani sprzątającej,kobieta odpowiedziała,że nic z tym się nie zrobi....i niestety nie można było zostawić otwartych drzwi na taras bo insekty dostawały się do środka.
Łóżeczko niemowlęce-turystyczne, które otrzymaliśmy do pokoju od hotelu było w opłakanym stanie, siatka podziurawiona po bokach,brzegi brudne,że aż strach było włożyć w nie dziecko...i dziwne plamy krwi na nim były obrzydliwe-za to wielki minus.
Ogólna ocena jest dobra....ale niestety jest kilka minusów. Jadąc do Star Beach Village byliśmy bardzo pozytywnie nastawieni, czytając opinie w internecie, ale na miejscu niestety zastało nas kilka rozczarowań.
Wypożyczalnia aut przy hotelu- ODRADZAM KAŻDEMU, droga jak cholera...a zaledwie pareset metrów dalej od hotelu jest ponad 50% taniej, totalnie żerują na niewiedzy ludzi ...foteliki dziecięce do samochodu, nie wiem czy można nazwać to fotelikami, bo rozpadały się w rękach.
Myślę, że niestety kolejna wycieczka do Grecji zaowocuje intensywniejszym poszukiwaniem dobrego hotelu, żeby kolejny raz się nie rozczarować, ale osoby które nie mają szczególnie wygórowanych wymagań jak najbardziej się tam odnajdą.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Anna O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Star Beach V, Guest Relations Manager, Star Beach Village & Water ParkOdpowiedź udzielona 30 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Sir/Madam,

Thank you for your positive feedback on TripAdvisor regarding your recent stay in our resort.

We are so glad to read that you had an excellent stay with us!

Knowing how important a holiday break is for all of our guests we try hard to give our best and when we fulfill all your expectations we feel really happy.

We wish you all the best and we would be very glad to welcome you again at Star Beach Village Hotel!

Best Regards,
Star Beach Village Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji