Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 167)
Filtruj recenzje
2 166 wyniki
Oceny podróżnych
1 469
435
151
73
38
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 469
435
151
73
38
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
13 z 18 wśród 2 166 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Hotel przewyższył nasze oczekiwania: mieliśmy komfortowy pokój rodzinny z wyjściem wprost na basen (boczny) ; jedzenie było bardzo różnorodne, smaczne (różne rodzaje mięs, ryb, dużo warzyw i owoców), dzięki formie pawilonów, dzięki rozległemu terenowi i organizacji posiłków nie mieliśmy poczucia tłoku, bardzo miło, że mieliśmy kanapki i butelkę wina na powitanie, dostęp do kawy i ciastek przy wczesnym wylocie. Rekomenduje sprawdzić przed wyborem hotelu, czy typ plaży i lokalizacja odpowiada oczekiwaniom. Nie jestem w stanie ocenić animacji, ponieważ nasi nastolatkowie już nie byli nimi zainteresowani.

Wskazówka dotycząca pokoi: Klimatyzacja sterowana centralnie, pokój sprzątany codziennie
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, 519anial
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Cretan VillageOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 519anial

We would like to thank you for taking the time to post these comments from your experience in our hotel. .

Your support gives us the strength to continue our efforts towards guest’s satisfaction as well as the motivation to come up with new creative ideas.
Warm and sunny days are ahead and we look forward to welcoming you to our hotel once again.

Let us offer you additional and exciting experiences in the Aldemar tradition, with authentic hospitality and memorable moments – something we have provided travelers with for more than thirty years.

Kind regards,
Alina Tamarova
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Najpierw pochwała dla TUI za profesjonalną organizację i opiekę.

Teraz hotel. Miłe przyjęcie na recepcji, dla osób bez angielskiego jedna z pań zupełnie dobrze wyjaśniała wszystko po polsku.
Sprawne rozwiezienie bagaży. Pokój nieco wiekowy, ale czysty i codziennie sprzątany. Ręczniki wymieniane na bieżąco. Klimatyzacja sprawna i wydajna.
Leżaki na plaży w cenie, w wystarczającej ilości. Przy basenach nieco ciaśniej. Ręczniki plażowe w cenie. Plaża żwirowa, w morzu kamieniste dno. Ostatnie 3 dni były dość wietrzne, więc morska trawa nieco zniechęcała do kąpieli.
Jedzenie pyszne, stoliki zawsze dostępne i utrzymywane w czystości. Personel uśmiechnięty i chętny do pomocy.
Drinki nieco mało procentowe, ale kulturalni ludzie się nie upijają :).
Otoczenie zielone, ładnie utrzymane, w jednej z alejek pyszne figi prosto z drzewa.
W promieniu 300 m dwa małe markety z pierdołami i alkoholem też oraz wypożyczalnie samochodów.
Trzeba wspomnieć o ścieżce podejścia do lądowania na lotnisko w Heraklionie, która przechodzi nad hotelem. Słychać samoloty ale są na wysokości ok 850m więc nie ma katastrofy.
Podsumowując, Polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, PiotrwithFamily
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Cretan VillageOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear PiotrwithFamily

We would like to thank you for taking the time to post these comments from your experience in our hotel. .

Your support gives us the strength to continue our efforts towards guest’s satisfaction as well as the motivation to come up with new creative ideas.
Warm and sunny days are ahead and we look forward to welcoming you to our hotel once again.

Let us offer you additional and exciting experiences in the Aldemar tradition, with authentic hospitality and memorable moments – something we have provided travelers with for more than thirty years.

Kind regards,
Alina Tamarova
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Daję tylko 5, bo nie można dać więcej.
Wspaniały hotel, doskonale położony, z wieloma atrakcjami.
Doskonała kuchnia, świetne baseny.
Genialne drinki w barze przy recepcji, wystarczy dopłacić ok. 1,5 - 2 euro za markowy alkohol i można mieć wspaniałego drinka - aczkolwiek niektóre z lokalnym alkoholem też są wyśmienite.
Jedna praktyczna porada - do restauracji głównej na posiłek proponuję udać się zaraz po otwarciu. Później, gdy jest już bardzo dużo ludzi, jest trochę mniej komfortowo. Ale za to jak zachowują się ludzie na posiłku, hotel już nie odpowiada, natomiast godziny w jakich otwarta jest restauracja są wystarczające, że posilić się w ciszy i komforcie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, pkula
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Cretan VillageOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear pkula

Let me thank you for taking your valuable time in sharing your feedback. We are pleased to note that your experience during the recent stay met your expectations and that you had a pleasant and comfortable stay with us.

We are delighted to read your compliments on our team of professionals and I have taken the liberty of sharing your lovely feedback
We take great pride in creating those memorable moments and special experiences for our esteemed guests.
Hopefully there will be another chance to welcome you at our resort.

With kind regards,
Tamarova Alina
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Z przyjemnością przekonaliśmy się, że pozytywne opinie o tym hotelu się sprawdziły. Niezadowoleni mogą być tylko najwięksi malkontenci. Hotel rozległy, usytuowany tuż przy plaży (nie ma piasku, żwirek!), kilka basenów. Faktycznie środkowy basen jest ze słoną wodą i jest mniej oblegany. Dzieci zadowolone, bo jest zjeżdżalnia czynna cały dzień. Leżaków wystarczająco, pomimo strasznie denerwującego zwyczaju rezerwowania sobie lepszych miejsc (choć potem nikt na nich nie leży). Jeść można od rana do nocy, zawsze znajdzie się jakaś otwarta restauracja lub bar z jedzeniem. Już na początku hotel robi dobre wrażenie, bo przywitał nas winem, wodą, owocami i kanapkami (przyjechaliśmy po północy). Obsługa niesamowicie miła i pomocna, kilka osób mówi po polsku, więc nawet jeśli ktoś ma kłopoty z językiem to tu nie stanowi to problemu. Pokoje są czyste, codziennie sprzątane, jedyny minus to kłopoty z zamkami w drzwiach (to chyba jakaś nagminna przypadłość bo wiele osób to dotyczy). Na szczęście awarie są szybko usuwane. Klimatyzacja działała bez zarzutu. Na noc musieliśmy zamykać okna (nad hotelem latają samoloty, a nad ranem zaczynają hałasować cykady, więc zamknięte okna to podstawa dobrego snu).
Tak miła obsługa nie zdarza się często, to ogromny plus hotelu. Warto wypożyczyć samochód i wybrać się gdzieś dalej. Kreteńczycy lubią Polaków i wszędzie jesteśmy witani z uśmiechem. Sami chętnie byśmy wrócili!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, PatrycjaUry
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Cretan VillageOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear PatrycjaUry

Let me thank you for taking your valuable time in sharing your feedback. We are pleased to note that your experience during the recent stay met your expectations and that you had a pleasant and comfortable stay with us.

We are delighted to read your compliments on our team of professionals and I have taken the liberty of sharing your lovely feedback
We take great pride in creating those memorable moments and special experiences for our esteemed guests.
Hopefully there will be another chance to welcome you at our resort.

With kind regards,
Tamarova Alina
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Wyśmienite miejsce do letniego wypoczynku. Całkiem inne od typowych budynków hotelowych. NIska zabudowa w stylistyce greckich wiosek, nadaje temu miejscu urok i sprzyja odpoczynkowi. Bardzo dobre położenie blisko morze z darmowymi leżakami i parasolkami. 5 basenów na terenie Aldemar Cretan Village, jest w czym wybierać i gdzie wypoczywać. Jedzenie bardzo dobre i dostępne od rana do nocy. Drinki trochę niewyszukane i słabe, ale można sobie jakoś poradzić sugerując barmanowi czego ma więcej dodać

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój czysty, sprzątany codziennie, łazienka urządzona nowocześnie. Trochę mało wydajna klimatyzacja
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
2  Dziękujemy, piotrm447
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Repmgr, Reputation Manager , Aldemar Cretan VillageOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Piotr M

Thank you very much for taking the time to write this great review.
Nothing makes us happier than the great holiday experience of our clients, and we wish to have the pleasure of welcoming you back at our resort in the nearest future.

Kind regards,
Alina Tamarova
Reputation Manager
Aldemar Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji