Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 331)
Filtruj recenzje
1 331 wyniki
Oceny podróżnych
733
419
116
37
26
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
733
419
116
37
26
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 331 recenzji
Zrecenzowano: 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Świetny hotel.
Leżaków wystarczająca ilość, spokojnie o 10.00 można bylo znaleźć coś dla siebie.
Dostaliśmy większy pokój niż zamawialiśmy.
Świetna obsługa, ludzie tam pracujący są cudowni. Na pewno tu wrócimy.
Szczerze polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, szymon_swidnica
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa Resort HotelOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019

Dziękujemy za miły komentarz, bardzo cieszy nas fakt że Wasz pobyt należał do udanych, zapraszamy serdecznie ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel dobrze położony bo niedaleko centrum i morza, natomiast plaża pozostawia wiele do życzenia. Jest bardzo wąska i zaraz przy wejściu do morza są skały w wodzie także dzieci mogą mieć problem z zabawą. W całym Hersonissos nie ma ładnych plaż, do najbliższej trzeba dojechać autobusem 6 km. Basen ładny, czysty nie ma problemu z leżakami. Jedzenie dobre, urozmaicone, natomiast brak jajecznicy i dobrych parówek czy kawy na minus. Niesamowicie sympatyczna obsługa całego hotelu. Ogólnie polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 495katarzynas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa Resort HotelOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią o hotelu. Jesteśmy szczęśliwi czytając, że spędził Pan miły czas w naszym hotelu. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 czerwca 2019

Spędziliśmy bardzo udane wakacje na Krecie w hotelu Albatros.
Hotel położony jest tuż obok głównej promenady i plaży( piasek + drobne kamyki, wejście do morza kamieniste), częściowo zajętej przez płatne leżaki. Ok. 1,5km od hotelu są piękne białe plaże z lazurową wodą i piaszczystym wejściem do morza- małe, ale bardzo urokliwe - polecamy spacer!
Jedzenie w hotelu jest proste,smaczne i dobrej jakości ( potrawy wydawały się być robione na miejscu, a nie z gotowych produktów), choć brakowało nam ryb i owoców morza ( na kolacje zwykle był jeden rodzaj ryby lub owoce morza). Uwaga dla miłośników kawy: brak kawy z ekspresu ciśnieniowego! Kelnerzy :roznoszą słabą kawę z ekspresu przelewowego, a taka z ciśnieniowego jest za opłatą ( 2e). Na plus: dostępność mleka migdałowego i sojowego oraz pieczywa bezglutenowego.
Pokój mieliśmy w starej części hotelu, był bardzo mały, ale odnowiony i czysty. Teren wokół hotelu bardzo wygodnie i ładnie zagospodarowany:drewniane leżaki w słońcu i w cieniu, zadaszenia, leżanki, fotele, dwa baseny.
Przyjechaliśmy do hotelu w nocy i pierwsze wrażenie nie było zbyt dobre ( hotel wydawał się stary i ciasny), ale rano okazało się , że restauracja i teren wokół hotelu są bardzo przyjemne, a obsługa przemiła.
Ogólnie bardzo polecamy!

Wskazówka dotycząca pokoi: Uwaga: wybierajcie pokoje z widokiem na basen lub morze - widok na ulicę jest brzydki i może być głośno.
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Alicja K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa Resort HotelOdpowiedź udzielona 2 czerwca 2019

Dziękujemy za miły komentarz, bardzo cieszy nas fakt że Wasz pobyt należał do udanych, zapraszamy serdecznie ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 października 2018 z urządzeń przenośnych

Wybór tego hotelu był najlepszym wyborem w życiu. Poznaliśmy wielu wspaniałych ludzi, przemiła obsługa, wszystko zadbane, a przede wszystkim rodzinna atmosfera. Początek października przywitał nas bardzo przyjemną pogodą, co pozwoliło nam na korzystanie ze wszystkich letnich atrakcji - pływanie w basenie, w morzu, wieczorne hotelowe ciekawe wieczory z muzyką na żywo.
Polecam ten hotel każdemu, dosłownie. Blisko do pięknych plaż, blisko do rozmaitych tawern wzdłuż plaży.
Jedzenie w hotelu również bardzo dobre, różnorodne i z pewnością każdy zaspokoi swoje potrzeby :)
Z pewnością będziemy wracać do tego miejsca wielokrotnie :)

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, karina_442
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa Resort HotelOdpowiedź udzielona 13 października 2018

Dziękujemy za miły komentarz o naszym hotelu. Miło nam czytać że Państwa pobyt był udany, cieszy nas że podobało się państwu jedzenie serwowane w restauracji jak i nasza obsługa. Mamy nadzieję że odwiedzą nas Państwo znowu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2018 z urządzeń przenośnych

Wysoki standard hotelu, kameralne i klimatyczne wnętrze, mila i zyczliwa obsługa, zarowno recepcjinjak i restauracji hotelowej. Pokoje superior ładne i przestrzenne. Zróżnicowane i pyszne jedzenie.
Jedyna wskazówka dla hotelu aby stal sie bardziej otwarty dla rodzin z dziecmi, aktualnie brakuje atrakcji dla dzieci.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Joanna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa Resort HotelOdpowiedź udzielona 27 września 2018

Chcielibyśmy podziękować za bardzo miły komentarz. Niezmiernie cieszy nas fakt, że tak bardzo podobał się Państwu nasz hotel, jego lokalizacja oraz jedzenie, mamy nadzieję, że wrócą Państwo do nas w najbliższym czasie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji