Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 209)
Filtruj recenzje
1 209 wyniki
Oceny podróżnych
657
390
106
32
24
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
657
390
106
32
24
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 209 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Pobyt w hotelu Albatros uważam za bardzo udany, pierwsze wrażenie po przyjeździe do hotelu nie powala, ale naprawdę później jest lepiej. Obsługa bardzo miła i pomocna, pokoje sprzątane codziennie, pokój mieliśmy w starej części tzn. w budynku głównym, trochę mały ale jakoś w trójkę się pomieściliśmy, najwięcej problemu sprawiły walizki bo nie było ich gdzie schować, jedna weszła pod łóżko, a reszty nie daliśmy rady schować bo łóżka ciut za niskie i to w sumie jedyny minus hotelu. W hotelu byliśmy z samego rana, jako że mieliśmy wykupioną opcję HB więc śniadanie nam nie przysługiwało, pomimo tego zaproszono nas na nie. Do obiadokolacji napoje były płatne (sok świeżo wyciskany z pomarańczy 3,5E , litrowa woda 2,7E reszty nie pamiętam), jedzenie dobre każdy powinien znaleźć coś dla siebie, urozmaicone. W hotelu są dwa baseny codziennie czyszczone, faktycznie problem jest z leżakami, ale to wina przede wszystkim gości, którzy je zajmują a potem na basenie ich nie widać tylko ręczniki się opalają. Animacji nie oceniam ponieważ w ogóle nas nie interesowały. Lokalizacja super, wszystko dosłownie na wyciągnięcie ręki, do plaży jakieś 70 m, (wychodząc od strony basenu), jak dojdziemy do plaży od razu zaczyna się promenada, blisko do portu, mnóstwo restauracji. Na koniec dodam, że nie warto wykupywać wycieczek z biur podróży, lepiej podejść obok do lokalnych biur, jeśli ktoś się boi, że się nie dogada to nie ma się czym przejmować, różnice w cenach kolosalne np. Spinalonga (polecam) z jednego biura 55E z drugiego 70E od osoby, w lokalnym biurze 24E (osoba dorosła) z wyżywieniem na statku i z polską przewodniczką.

Data pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, Łukasz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa Resort HotelOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za miły komentarz, bardzo cieszy nas fakt że Wasz pobyt należał do udanych, zapraszamy serdecznie ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2018

Plusy
Czysto, obsługa uprzejma i komunikatywna - angielski, niemiecki, rosyjski i parapolski ;-) - zabawne i miłe.
Blisko do morza oraz "promenady". W pobliżu, tuż za winklem sklep z pamiątkami, winami i oliwami w przyzwoitych cenach miłą obsługą i nie co dalej zwykły sklep spożywczy.
Zasadniczo okolica spokojna z dala od głośnej i rozbawionej części miasta. Blisko do przystanku autobusowego do Iraklionu.
Sejfy w pokojach za darmo.
Pokoje sprzątane każdego dnia.
Minusy
W holu przy barze żadne gniazdko nie ma prądu!!! Działają te przy restauracji.
Wielkim rozczarowaniem jest kuchnia reklamowana jako Grecka. Kuchnia tym czasem typowo kontynentalna (hotelowa) z nielicznymi akcentami greckimi - sery, szaszłyki (sporadycznie).
W czasie kolacji jakieś słabe próby serwowania kuchni francuskiej, włoskiej czy chińskiej. Jak bym chciał jeść włoskie potrawy to pojechałbym do Włoch a nie do Grecji.
Restauracja przy basenie zasadniczo również niczym nie ujmuje choć jest tu lepiej bo jedzenie ma jakiś smak.
Ciekawostki
zajmowanie leżaków 7:00 - pan z ochrony idzie do domu i rozpoczyna się walka o leżak. (regulamin mówi, że od 8:00).
Do hotelu jest wejście główne od ulicy jak i od strony basenu głównego - nikt się nie interesuje kto wchodzi do hotelu - w dzisiejszych czasach to trochę słabo.
Ogólna ocena hotelu - dobra
W mojej ocenie hotel powinien poprawić menu kuchni. Na kolację warto jednak mieć silny akcent Grecki - nie tylko dobre wino.

  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Piotr M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa Resort HotelOdpowiedź udzielona 4 września 2018

Dziękujemy za Państwa pomocną opinię. Przykro nam że nie znaleźli Państwo odpowiednich posiłków dla siebie, staramy się podtrzymywać grecką tradycje i używamy przypraw oraz oliw pochodzących z Krety. Mamy jednak nadzieję, że dadzą nam Państwo drugą szansę i wrócą do nas.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2018

Do Grecji na wakacje udałem się z rodziną trzeci raz, w założeniach ostatni, bowiem zawsze spotykały nas niemiłe zdarzenia związane z hotelami - dałem Grecji ostatnią szansę. Rozczarowałem się pozytywnie. Hotel Albatros choć nie robi spektakularnego wrażenia jest miłym i dobrze zorganizowanym miejscem na odpoczynek. Obsługa jest absolutnie bez zarzutu. Pokoje superior wyposażone we wszystko co potrzebne (jest nawet zestaw do kawy/herbaty, żelazko z deską do prasowania czy waga łazienkowa...). Wszystko jest pod ręką i nie trzeba "robić kilometrów" by przejść z restauracji do pokoju. Jedzenie urozmaicone, na kolacji wieczory tematyczne (kuchnia meksykańska/chińska/grecka...), niewiele owoców morza i trochę słaby wybór mięs jeśli ktoś jest koneserem. Dla mnie jednak absolutnie wystarczający poziom. Dobry punkt wypadowy do centrum rozrywkowego miasta, 200 m do początku promenady i jesteśmy. Trzykrotnie w ciągu tygodnia wieczorami muzyka na żywo.
Spędziłem udany tydzień i mogę szczerze polecić ten obiekt innym turystom.
Jedyne czego mógłbym sobie życzyć do darmowe Wi-Fi na terenie całego obiektu a nie tylko w pobliżu recepcji.

Wskazówka dotycząca pokojów: Tylko pokoje superior z widokiem na basen
  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, AgentCoop
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa Resort HotelOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2018

Dziękujemy za miły komentarz, bardzo cieszy nas fakt że Wasz pobyt należał do udanych, zapraszamy serdecznie ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2018

Hotel nieduży, kameralny, 3 budynki, z czego 2 boczne - superior.
My mieliśmy superior z balkonem od ulicy.
2 baseny czynne już od 8.
Leżaki owszem trzeba rezerwować i każdego dnia udawało nam się, nawet około g. 8-9.
Obsługa bardzo pomocna, miła, w recepcji jak i w całym hotelu.
Czystość, klimatyzacja i wyposażenie na bardzo dobrym poziomie.
WIFI przy recepcji. (ogólnie słabo net działał)
Blisko do promenady, blisko do morza. Jednak plaża słaba i bardzo kamienista w najbliższym sąsiedztwie hotelu. Trzeba przejść w lewo pod hotel Creta Maris tam jest lepiej, lub przejść ulicą dookoła dużego kompleksu Creta Maris i tam zaczynają się dzikie, lepsze plaże.
Jedzenie duży wybór, ale w sumie dość monotonne.
Napoje do kolacji płatne.
W pobliżu hotelu dużo biur podróży, wypożyczalni samochodów. Blisko market.
My byliśmy na wycieczce w Santorinii (kupionej w polskim biurze lokalnym) i autem do VAI Beach.
Droga do VAI długa i męcząca, dużo zakrętów i teren górzysty. Wycieczka na cały dzień. Ale zatoczka cudna, parking 2,5 Euro. Po drodze urocza miejscowość Sitia - piękne lazurowe morze, plaża wzdłóż ulicy.

  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, AgnieszkaS4052
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa Resort HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2018

Bardzo dziękujemy za miły komentarz , jesteśmy szczęśliwi czytając, że nasi klienci spędzili miły czas w naszym hotelu, mamy nadzieję zobaczyć Państwa ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel z zewnątrz nie wygląda nadzwyczajnie ale po wejściu do środka jest zdecydowanie lepiej. Bardzo miła obsługa w recepcji, pomoc przy wniesieniu bagaży. W nowej części ładny pokój przy basenie. Czysto - codziennie pokój sprzątany przez przemiłe panie. Mimo bliskości basenu nie słychać hałasu, w pokoju klimatyzacja - super. Dobre jedzenie, kolacje tematyczne - super obsługa w restauracji i na stołówce. Blisko do plazy. Generalnie rewelacja, ale : przez 11 dni pobytu udało nam się w ostatnie 2 dni skorzystać z leżaków koło basenu - leżaki trzeba zarezerwować punktualnie o 7:00 po tym jak pan ochroniarz idzie do domu. O 7:05 nie ma już po co iść żeby zarezerwować leżak ( informacja hotelowa mówi że po 8:00 można rezerwować leżaki) - porażka. Ładny podświetlany basen ale nie da się z niego skorzystać po kolacji bo pan od basenów uruchamia maszynę czyszczącą basen - porażka. W ciągu tygodnia 2 fajne animacje wieczorne (tańce narodowe i duet śpiewający na żywo- pozostałe słabizna. Brak animacji dla dzieci w ciągu dnia.
Drugi raz pomimo dobrych warunków, jedzenia i doskonałego serwisu nie odwiedzimy tego hotelu.

Data pobytu: czerwiec 2018, podróż z rodziną
Dziękujemy, PiotrekZ321
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa Resort HotelOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2018

Dziękujemy za Państwa opinię. Miło nam wiedzieć że mieliście Państwo udany pobyt w naszym hotelu. Weźmiemy pod uwagę tę wypowiedź. Mamy nadzieję że w przyszłości ponownie wybiorą Państwo nasz hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji