Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tylko pokój w nowej części i na piętrze”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
Albatros Spa & Resort Hotel
Miejsce nr 15 wśród 172 hoteli w Hersonissos
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 9 października 2017

Sam hotel jest ładny, zadbany, czysty. Osoby pracujące w restauracji uśmiechnięte, sympatyczne i pomocne. Osoby z recepcji również. Położony w nowej, bardzo turystycznej części miasta - okolica nie była zbyt urokliwa. Blisko znajduje się plaża.
Dostaliśmy pokój w starej części budynku, w piwnicy od strony basenu. Pokój był raczej ciasny z malutką łazienką. Cały czas buło słychać w nim buczenie ze znajdującego się obok pomieszczenia z pombami czy czymś takim - bardzo utrudniało to spanie. Mieliśmy możliwość zmiany pokoju na pokój od ulicy - gdzie z kolei było dosyć głośno.
W hotelu jest fajne i smaczne jedzenie, do kolacji trzeba dopłacać za napoje, dosyć wysokie ceny. Codziennie pojawiały się jakieś urozmaicenia w jedzeniu.
Moglibyśmy wrócić, jednak tylko wtedy, gdybyśmy mieli inny pokój w nowej części hotelu, oddalony od uporczywego buczenia i nie od ulicy.
Ogólne wrażenia są dobre

Wskazówka dotycząca pokojów: Wybór pokoju w nowej części budynku i absolutnie nie w piwnicy.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: październiku 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Emilia M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa & Resort HotelOdpowiedź udzielona 10 października 2017

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Miło że docenili Państwo naszą obsługę hotelową, mamy nadzieję zobaczyć Was znowu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 060)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 1 060 recenzji

Zrecenzowano 28 września 2017

wspaniała, profesjonalna obsługa, bardzo dużo udogodnień, wspaniałe warunki w pokojach, przepyszne jedzenie, obsługa podczas posiłków najwyzsza półka, pomoc w kazdej kwestii, a Pani sprzątająca to wirtuoz. Wracamy do Albatros, tym razem z wnuczkami. POLECAMY

  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Marqus S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa & Resort HotelOdpowiedź udzielona 29 września 2017

Chcielibyśmy podziękować za bardzo miły komentarz. Niezmiernie cieszy nas fakt, że tak bardzo podobał się Państwu nasz hotel, jego lokalizacja oraz jedzenie, mamy nadzieję, że wrócą Państwo do nas w najbliższym czasie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 września 2017

w czasie naszego pobytu od 03,09,2017r, do 17,09,2017r. byliśmy miło zaskoczeni.
Warunki w hotelu były super, jedzenie wyśmienite personel bardzo miły i przyjazny, a w szczególności pani Aldona z recepcji miła, sympatyczna i opiekuńcza.POZDRAWIAMY PIOTR I DOROTA Z POKOJU 217

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pora23
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa & Resort HotelOdpowiedź udzielona 23 września 2017

Bardzo dziękujemy za miły komentarz , jesteśmy szczęśliwi czytając, że nasi klienci spędzili miły czas w naszym hotelu, mamy nadzieję zobaczyć Państwa ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Wakacje w hotelu Albatros.Hotel Albatros jest podzielony na starą częsc i nową.Stare pokoje są małe i mają stary wystrój.Nowe są większe i mają dużo nowoczesniejszy wystroj. Wszystkie mają też duże balkony.Jedzenie jest wysmienite i kazdy znajdzie cos dla siebie.Obsluga zarowno w restauracji jak i w recepcji dziala bez zarzutu.Plaża...sama plaża jest piaskowo-żwirowa ale to co znajdziemy we wodzie jest straszne Ogromne głazy,płyty skalne i skały uniemożliwiają normalne korzystanie z plaży.Osoby z dziecmi powinny omijac plaze w Hersonissos z daleka.Wasze pociechy nie nacieszą się kąpielami.Ogolnie hotel super, plaża kiepska.Polecam podróz do Stalidy.Wspaniala piaszczysta plaza z lagodnym wejsciem do wody.Autobusem z Hersonissos 10 min.Hotel oceniamy na 5,plaża 1..

Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Joanna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa & Resort HotelOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2017

Dziękujemy za Pani opinię. Miło nam wiedzieć że mieliście Państwo udany pobyt w naszym hotelu. Jeżeli chodzi o plaże w Hersonissos, informacji na ten temat można zasięgnąć w recepcji.
Mamy nadzieję że wybiorą Państwo nasz hotel ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 lipca 2017

Był to mój pierwszy pobyt w Grecji. Hotel czysty, zadbany. W pokoju sejf, lodówka. Hotel składa się z trzech budynków. Ja trafiłam na pokój w starszej części, ale nie znaczy gorszej, wręcz przeciwnie oddawał klimat.Pokoje sprzątane codziennie i codziennie zmieniane ręczniki.Przemiła obsługa na recepcji i kelnerzy. Wszyscy zawsze uśmiechnięci, życzliwi. Właściciel zainteresowany gośćmi. Posiłki urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie. Wspaniałe wieczory przy muzyce.Blisko do morza i centrum.Polecam hotel z czystym sumieniem.

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, martynasadowska99
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: funseasun, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Albatros Spa & Resort HotelOdpowiedź udzielona 15 lipca 2017

Bardzo dziękujemy za miły komentarz , jesteśmy szczęśliwi czytając, że nasi klienci spędzili miły czas w naszym hotelu, mamy nadzieję zobaczyć Państwa ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Hersonissos)
w odległości 0,3 km
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Nr 7 z 172 w lokalizacji Hersonissos
Liczba recenzji: 3 222
w odległości 3,6 km
Lyttos Beach Hotel
Lyttos Beach Hotel
Nr 9 z 172 w lokalizacji Hersonissos
Liczba recenzji: 773
w odległości 4,2 km
Village Heights Golf Resort
Village Heights Golf Resort
Nr 5 z 172 w lokalizacji Hersonissos
Liczba recenzji: 764
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 4,8 km
Stella Palace Resort & Spa
Stella Palace Resort & Spa
Nr 2 z 13 w lokalizacji Analipsi
Liczba recenzji: 1 892
w odległości 2,1 km
Marni Village
Marni Village
Nr 2 z 13 w lokalizacji Koutouloufari
Liczba recenzji: 1 174
w odległości 1,8 km
Galaxy Villas
Galaxy Villas
Nr 6 z 13 w lokalizacji Koutouloufari
Liczba recenzji: 368
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Albatros Spa & Resort Hotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Albatros Spa & Resort Hotel — dodatkowe informacje

Adres: Dedalou 1, Hersonissos, Kreta 700 14, Grecja
Lokalizacja: Grecja > Kreta > Heraklion Prefecture > Hersonissos
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny parking Restauracja Obsługa pokojowa Spa Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr7 wśród hoteli spa w miejscowości Hersonissos
Nr11 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Hersonissos
Nr19 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Hersonissos
Nr25 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Hersonissos
Zakres cen: 223 zł–719 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Albatros Spa & Resort Hotel 5*
Liczba pokoi: 206
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Albatros Spa & Resort Hotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Albatros Hotel Chersonisos
Albatros Spa And Resort Hotel
Albatros Hotel Hersonissos

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem