Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (280)
Filtruj recenzje
280 wyniki
Oceny podróżnych
149
64
50
5
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
149
64
50
5
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 280 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Ogólnie wakacje bardzo udane. Dojazd z lotniska bardzo szybki, około 30 minut. Hotel znajduje się w centrum miasta (turystycznej części) blisko sklepy, restauracje, przystanek autobusowy, z którego można dojechać w wiele ciekawych miejsc na wyspie. około 5 minut od plaży i morza. Sam hotel jest bardzo czysty, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane co drugi dzień. Obsługa bardzo miła i życzliwa. Jedzenie to mniej atrakcyjna strona hotelu. Co prawda wszystko jest świeże, jest w czym wybierać jeśli chodzi o ilość potraw, ale praktycznie codziennie śniadanie było identyczne, większość potraw podobna do siebie smakiem, ale myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie i na pewno nie będzie chodził głodny. Nie polecam natomiast lunch box'a , lepiej zaopatrzyć się przed jakimś wypadem we własne jedzenie. Musieliśmy zrezygnować z obiadu,. a dostaliśmy w zamian za to tylko nektarynkę i dwie kanapki z szynką na osobę.
Po przyjeździe do hotelu i wejściu do pokoju znaleźliśmy niespodziankę za drzwiami w łazience - majtki poprzednich gości :)
Bar przy basenie bardzo dobry, dobre lokalne alkohole, jest niemały wybór drinków, brakowało tylko lepszych przekąsek (były tylko chipsy, popcorn i kilka ciastek).
Mimo kilku minusów, pobyt uważamy za udany i możemy polecić.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Kamil N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotels2plan, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, City Green HotelOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Drogi Kamil N,

Dziekujemy za poswiecony czas na podzielenie sie z nami Panstwa komentarzem.

Cieszymy sie ze spodobala sie Panstwu nasza lokalizacja, uslugi i obsluga. Codziennie staramy sie aby Panstwa pobyt w City Green Hotel byl udany i aby mieli Panstwo co wspominac.

Dziekujemy rowniez za konstruktywna krytyke, dzieki ktorej mozemy udoskonalac nasze uslugi i jeszcze lepiej spelniac oczekiwania naszych Gosci.

Pozdrawiamy w imieniu calego zespolu oraz do zobacznia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

+ (czystość, brak dzieci, jedzenie, komunikacja z innymi miejscowościami, widok z restauracji na morze lub góry, dobra klimatyzacja, brak walki o leżaki)
- (mała łazienka, która była wiecznie zalewana przez wodę z prysznica, opryskliwy barman przy basenie, brak blisko ładnych plaż)

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Bartek P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Po mimo pewnych niedogodności związanych z transportem z lotniska ale to już kwestia organizacyjna Tui zawiodła od samego spóźnienia samolotu aż po przejazd do hotelu
Sam hotel bardzo miło nasz przywitał o 3 w nocy czekała na nas mini kolacja po cało nocnej podróży miłe zaskoczenie
Hotel czysty, sprzątany codziennie , łazienka faktycznie mała jaki pokoje
Problem rozjeżdżające się materace ale myśle ze da się przeżyć ✔️ lub coś zmienić
Jedzenie trzeba przyznać ze bardzo dobre lecz nie zawsze ale to kwestia gustu
Każdy znajdzie coś dla siebie
Baseny są dwa ‍♂️ małe ale nie było tłoku
Dużo leżaków i zdążają się rezerwacje ręcznikowe jak to w hotelach była nie da się tego zmienić jak Parawanów we Władysławowie
Ogromny plus i wielki ukłon dla obsługi zaczynajac od recepcji po panie pokojowe
Obsługa restauracji bardzo dobra
Recepcja miła, pomocna dla wielu ludzi dużym ratunkiem Pani Daria pracująca Polka na recepcji i wielkie dzięki
Okolica bardzo imprezowa jak na sierpień
Dużo atrakcji typu bary , plaże itp
Osobiście polecam pojeździć i pozwiedzać okoliczne plaże bo są mega ładne
Warte odwiedzenia miejsce

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, sebastian_199014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotels2plan, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, City Green HotelOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowny sebastian_370,

Bardzo dziekujemy za poswiecony czas na wystawienie tak pozytywnej opini na temat naszego hotelu.

Milo nam slyszec ze nasze uslugi i obsluga spelnila Panstwa oczekiwania. To dla nas bardzo wazne aby nasi Goscie czuli sie komfortowo w naszym hotelu i byli obslugiwani na jak najwyzszym poziomie.

Mamy nadzieje ze jeszcze nie raz bedziemy mogli Panstwa goscic w City Green Hotel.

Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Wakacje w City Green są najlepsze, ludzie, najlepszy barman, atmosfera, rozrywki, jedzenie jest pyszne, ale najlepszy jest masaż u Haroula, jest po prostu perfekcyjna, pół godziny masażu i czuje się jak nowy Bóg:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Przemysław R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotels2plan, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, City Green HotelOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowny Przemyslaw R

Dziekujemy za tak pozytywny komentarz. Cieszymy sie kiedy nasi Goscie czuja sie zadowoleni i zrelaksowani po pobycie w naszym hotelu.

Milo nam slyszec ze nasze masaze, kuchnia oraz obsluga spelnila Panstwa oczekiwania. Mamy nadzieje ze beda to niezapomniane wakacje oraz odwiedza nas Panstwo ponownie w niedalekiej przyszlosci.

Dziekujemy w imieniu calej obslugi City Green Hotel

Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Do hotelu przywieziono nas koło 7.00 rano, od razu dostaliśmy opaski i zostaliśmy poinformowani, że pokój będzie gotowy koło godziny 14.00. Na szczęście czas udało się skrócić do 12.00, ale trzeba było się upomnieć. Otrzymaliśmy pokój w bocznym budynku, co okazało się plusem, gdyż wygłuszenie pomieszczeń jest na zerowym poziomie i słychać wszystko z zewnątrz. Same pokoje są wystarczającej wielkości, mieszczą duże łóżko – niestety z dwoma osobnymi materacami, które się rozjeżdżały – sporą szafę i toaletkę z lustrem. Łazienka niestety jest troszkę mała, ale nie jest najgorzej. Jak już wielokrotnie można było tu przeczytać prysznic to totalna porażka, gdyż odpływ został zamontowany na równi z kafelkami, co powoduje zalewanie łazienki. Obsługa już zorientowała się że taki problem istnieje i oprócz kompletu ręczników udostępnia także ręcznik do podłogi. Wystrój pokoju i całego hotelu jest piękny, nowoczesny, wszędzie było pachnąco i czysto. Niestety w hotelu są tylko dwie windy, po jednej na każdy budynek, co wielokrotnie wydłużało czas oczekiwania na jej przyjazd.
Na terenie hotelu są dwa baseny i bardzo duża ilość leżaków, co zdecydowanie jest plusem, bo nie spotkaliśmy się z sytuacją „ręcznikowej rezerwacji”.
Restauracja znajduję się na czwartym piętrze głównego budynku, a widoki stamtąd są cudowne! Jeżeli chodzi o samo jedzenie, jest różnie. Czasem się zdarza, że kucharz ma gorszy dzień i mało rzeczy nam smakowało – ale to kwestia indywidualna. Super rozwiązanie z gotowaniem „na żywo” podczas kolacji i musimy przyznać że te dania smakowały nam najbardziej. Wszystkie potrawy były zawsze świeże i na bieżąco uzupełniane. Obsługa restauracji bardzo pilnuje godzin wydawania posiłków i nie ma opcji, że po wyznaczonym czasie można coś dobrać na talerz.
Duży minus za all inclusive do godziny 22!! W hotelu 4* jest to praktycznie niedopuszczalne i sprawia, że w godzinach wieczornych nikogo nie ma na terenie hotelu, gdyż wszyscy wychodzą na miasto, żeby można się było napić drinka.
Okolica hotelu jest wspaniała! Od plaży dzieliły nas zaledwie 2 minutki. Niestety plaże bardzo wąskie i nie ma możliwości rozłożenia się z ręcznikiem. Cena dwóch leżaków i parasoli na cały dzień to 6€, szczególnie polecamy drugie zejście po lewej stronie – bardzo miła obsługa i z kupionym bilecikiem można było się przemieszczać po leżakach, wracać po obiedzie i korzystać również z basenu znajdującego się powyżej plaży.
Mimo kilku opisanych wad hotel zrobił na nas bardzo dobre wrażenie i na pewno zdecydowalibyśmy się na ten wyjazd kolejny raz!!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje w bocznym budynku, jest ciszej i spokojniej.
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, HiGabrielle
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotels2plan, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, City Green HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Droga HiGabrielle,

Bardzo dziekujemy za poswiecony czas na podzielenie sie komentarzem z nami oraz innymi odwiedzajacymi Tripadvisor.

Cieszymy sie ze podobaly sie Panstwu nasze pokoje, lokalizacja, widoki oraz uslugi.

Dziekujemy rowniez za kontruktywna krytyke dzieki ktorej mozemy polepszac nasze uslugi i jeszcze bardziej dbac o komforty naszych Gosci.

Mamy nadzieje ze jeszcze nie raz bedziemy mogli Panstwa goscic w City Green Hotel.

Do ponownego zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji