Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (361)
Filtruj recenzje
361 wyniki
Oceny podróżnych
194
82
60
11
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
194
82
60
11
14
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
61 z 66 wśród 361 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Ogólnie wakacje bardzo udane. Dojazd z lotniska bardzo szybki, około 30 minut. Hotel znajduje się w centrum miasta (turystycznej części) blisko sklepy, restauracje, przystanek autobusowy, z którego można dojechać w wiele ciekawych miejsc na wyspie. około 5 minut od plaży i morza. Sam hotel jest bardzo czysty, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane co drugi dzień. Obsługa bardzo miła i życzliwa. Jedzenie to mniej atrakcyjna strona hotelu. Co prawda wszystko jest świeże, jest w czym wybierać jeśli chodzi o ilość potraw, ale praktycznie codziennie śniadanie było identyczne, większość potraw podobna do siebie smakiem, ale myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie i na pewno nie będzie chodził głodny. Nie polecam natomiast lunch box'a , lepiej zaopatrzyć się przed jakimś wypadem we własne jedzenie. Musieliśmy zrezygnować z obiadu,. a dostaliśmy w zamian za to tylko nektarynkę i dwie kanapki z szynką na osobę.
Po przyjeździe do hotelu i wejściu do pokoju znaleźliśmy niespodziankę za drzwiami w łazience - majtki poprzednich gości :)
Bar przy basenie bardzo dobry, dobre lokalne alkohole, jest niemały wybór drinków, brakowało tylko lepszych przekąsek (były tylko chipsy, popcorn i kilka ciastek).
Mimo kilku minusów, pobyt uważamy za udany i możemy polecić.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Kamil N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotels2plan, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, City Green HotelOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Drogi Kamil N,

Dziekujemy za poswiecony czas na podzielenie sie z nami Panstwa komentarzem.

Cieszymy sie ze spodobala sie Panstwu nasza lokalizacja, uslugi i obsluga. Codziennie staramy sie aby Panstwa pobyt w City Green Hotel byl udany i aby mieli Panstwo co wspominac.

Dziekujemy rowniez za konstruktywna krytyke, dzieki ktorej mozemy udoskonalac nasze uslugi i jeszcze lepiej spelniac oczekiwania naszych Gosci.

Pozdrawiamy w imieniu calego zespolu oraz do zobacznia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

+ (czystość, brak dzieci, jedzenie, komunikacja z innymi miejscowościami, widok z restauracji na morze lub góry, dobra klimatyzacja, brak walki o leżaki)
- (mała łazienka, która była wiecznie zalewana przez wodę z prysznica, opryskliwy barman przy basenie, brak blisko ładnych plaż)

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Bartek P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Po mimo pewnych niedogodności związanych z transportem z lotniska ale to już kwestia organizacyjna Tui zawiodła od samego spóźnienia samolotu aż po przejazd do hotelu
Sam hotel bardzo miło nasz przywitał o 3 w nocy czekała na nas mini kolacja po cało nocnej podróży miłe zaskoczenie
Hotel czysty, sprzątany codziennie , łazienka faktycznie mała jaki pokoje
Problem rozjeżdżające się materace ale myśle ze da się przeżyć ✔️ lub coś zmienić
Jedzenie trzeba przyznać ze bardzo dobre lecz nie zawsze ale to kwestia gustu
Każdy znajdzie coś dla siebie
Baseny są dwa ‍♂️ małe ale nie było tłoku
Dużo leżaków i zdążają się rezerwacje ręcznikowe jak to w hotelach była nie da się tego zmienić jak Parawanów we Władysławowie
Ogromny plus i wielki ukłon dla obsługi zaczynajac od recepcji po panie pokojowe
Obsługa restauracji bardzo dobra
Recepcja miła, pomocna dla wielu ludzi dużym ratunkiem Pani Daria pracująca Polka na recepcji i wielkie dzięki
Okolica bardzo imprezowa jak na sierpień
Dużo atrakcji typu bary , plaże itp
Osobiście polecam pojeździć i pozwiedzać okoliczne plaże bo są mega ładne
Warte odwiedzenia miejsce

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, sebastian_199014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotels2plan, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, City Green HotelOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowny sebastian_370,

Bardzo dziekujemy za poswiecony czas na wystawienie tak pozytywnej opini na temat naszego hotelu.

Milo nam slyszec ze nasze uslugi i obsluga spelnila Panstwa oczekiwania. To dla nas bardzo wazne aby nasi Goscie czuli sie komfortowo w naszym hotelu i byli obslugiwani na jak najwyzszym poziomie.

Mamy nadzieje ze jeszcze nie raz bedziemy mogli Panstwa goscic w City Green Hotel.

Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Wakacje w City Green są najlepsze, ludzie, najlepszy barman, atmosfera, rozrywki, jedzenie jest pyszne, ale najlepszy jest masaż u Haroula, jest po prostu perfekcyjna, pół godziny masażu i czuje się jak nowy Bóg:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Przemysław R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotels2plan, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, City Green HotelOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowny Przemyslaw R

Dziekujemy za tak pozytywny komentarz. Cieszymy sie kiedy nasi Goscie czuja sie zadowoleni i zrelaksowani po pobycie w naszym hotelu.

Milo nam slyszec ze nasze masaze, kuchnia oraz obsluga spelnila Panstwa oczekiwania. Mamy nadzieje ze beda to niezapomniane wakacje oraz odwiedza nas Panstwo ponownie w niedalekiej przyszlosci.

Dziekujemy w imieniu calej obslugi City Green Hotel

Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Do hotelu przywieziono nas koło 7.00 rano, od razu dostaliśmy opaski i zostaliśmy poinformowani, że pokój będzie gotowy koło godziny 14.00. Na szczęście czas udało się skrócić do 12.00, ale trzeba było się upomnieć. Otrzymaliśmy pokój w bocznym budynku, co okazało się plusem, gdyż wygłuszenie pomieszczeń jest na zerowym poziomie i słychać wszystko z zewnątrz. Same pokoje są wystarczającej wielkości, mieszczą duże łóżko – niestety z dwoma osobnymi materacami, które się rozjeżdżały – sporą szafę i toaletkę z lustrem. Łazienka niestety jest troszkę mała, ale nie jest najgorzej. Jak już wielokrotnie można było tu przeczytać prysznic to totalna porażka, gdyż odpływ został zamontowany na równi z kafelkami, co powoduje zalewanie łazienki. Obsługa już zorientowała się że taki problem istnieje i oprócz kompletu ręczników udostępnia także ręcznik do podłogi. Wystrój pokoju i całego hotelu jest piękny, nowoczesny, wszędzie było pachnąco i czysto. Niestety w hotelu są tylko dwie windy, po jednej na każdy budynek, co wielokrotnie wydłużało czas oczekiwania na jej przyjazd.
Na terenie hotelu są dwa baseny i bardzo duża ilość leżaków, co zdecydowanie jest plusem, bo nie spotkaliśmy się z sytuacją „ręcznikowej rezerwacji”.
Restauracja znajduję się na czwartym piętrze głównego budynku, a widoki stamtąd są cudowne! Jeżeli chodzi o samo jedzenie, jest różnie. Czasem się zdarza, że kucharz ma gorszy dzień i mało rzeczy nam smakowało – ale to kwestia indywidualna. Super rozwiązanie z gotowaniem „na żywo” podczas kolacji i musimy przyznać że te dania smakowały nam najbardziej. Wszystkie potrawy były zawsze świeże i na bieżąco uzupełniane. Obsługa restauracji bardzo pilnuje godzin wydawania posiłków i nie ma opcji, że po wyznaczonym czasie można coś dobrać na talerz.
Duży minus za all inclusive do godziny 22!! W hotelu 4* jest to praktycznie niedopuszczalne i sprawia, że w godzinach wieczornych nikogo nie ma na terenie hotelu, gdyż wszyscy wychodzą na miasto, żeby można się było napić drinka.
Okolica hotelu jest wspaniała! Od plaży dzieliły nas zaledwie 2 minutki. Niestety plaże bardzo wąskie i nie ma możliwości rozłożenia się z ręcznikiem. Cena dwóch leżaków i parasoli na cały dzień to 6€, szczególnie polecamy drugie zejście po lewej stronie – bardzo miła obsługa i z kupionym bilecikiem można było się przemieszczać po leżakach, wracać po obiedzie i korzystać również z basenu znajdującego się powyżej plaży.
Mimo kilku opisanych wad hotel zrobił na nas bardzo dobre wrażenie i na pewno zdecydowalibyśmy się na ten wyjazd kolejny raz!!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje w bocznym budynku, jest ciszej i spokojniej.
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, HiGabrielle
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotels2plan, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, City Green HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Droga HiGabrielle,

Bardzo dziekujemy za poswiecony czas na podzielenie sie komentarzem z nami oraz innymi odwiedzajacymi Tripadvisor.

Cieszymy sie ze podobaly sie Panstwu nasze pokoje, lokalizacja, widoki oraz uslugi.

Dziekujemy rowniez za kontruktywna krytyke dzieki ktorej mozemy polepszac nasze uslugi i jeszcze bardziej dbac o komforty naszych Gosci.

Mamy nadzieje ze jeszcze nie raz bedziemy mogli Panstwa goscic w City Green Hotel.

Do ponownego zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji