Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (9 263)
Filtruj recenzje
9 263 wyniki
Oceny podróżnych
5 752
2 470
710
215
116
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
5 752
2 470
710
215
116
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 9 263 recenzji
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Wyśmienite jedzenie , piękna plaża hotelowa , bardzo dobra obsługa . Catalonia Royal Tulum to jeden z najlepszych hoteli w jakim miałem okazje być , spędziłem tu z narzeczoną dwa wspaniałe tygodnie , hotel posiada dość spory ogród w którym można spotkać wiele dzikich zwierząt i ptakòw .

Termin pobytu: luty 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, pawelw570
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Catalonia_Caribbean, Director General, Hotel Catalonia Royal TulumOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Pawel,

Thank you in advance for the recommendation, it will make us very happy. We also want to thank your kind words, undoubtedly they are the engine to continue working as we have been doing so far. We hope to host you again.

Best regards,
General Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2017

Świetny hotel, godny polecenia, bardzo dobre jedzenie z różnorodnym zaborem, wygodne pokoje, ciekawa animacja, bardzo miła obsluga, jednym minusem są długie kolejki do restauracji wieczorem, Polecam!!!!!

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, KasiaB1896
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andrea F, Director General, Hotel Catalonia Royal TulumOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Kasia,

We appreciate your time to share your comments with us and is a pleasure to us to learn that you had an enjoyable and memorable stay. It has been a plasure to serve you and look forward to welcome you again on future opportunities.

Best regards,

General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lipca 2017

W tym hotelu byłam już dwa razy i mam wielką nadzieję, że nie był to mój ostatni pobyt. Hotel ma super położenie, piękną plażę, miłą obsługę. Restauracja oferuje szeroki zakres potraw i każdy, nawet najbardziej wybredny znajdzie coś dla siebie. Na plaży oferują soki ze świeżych owoców i są one rewelacyjne. Urlop w Kataloni Royal Tulum to najlepszy wybór dla kogoś kto chce wypocząć w ciszy i spokoju, z super jedzeniem i najmilszą obsługą jakąkolwiek spotkałam podczas moich licznych wycieczek.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Ewa P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andrea F, Director General, Hotel Catalonia Royal TulumOdpowiedź udzielona 5 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your preference, we are very pleased to learn your stay was relaxing and enjoyable. It was a honor to us to serve you and wish to do so on your future visits.

Warm regards,

General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 maja 2016

Urokliwy hotel malowniczo polozony nad cudowna plaza ktora mozna spacerowac godzinami uzupelnieniem jest Ma Luu juice bar i Willy ktory serwuje magiczne soki.Pokoje czyste sprzatane codziennie.W pokoju ldowka uzupelniana codziennie,sejf,telewizja i wi-fi oczywiscie bezplatne.Obsluga hotelu na najwyzszym poziomie.Ludzie tam pracujacy sprawiaja,ze kazdy powinien czuc sie wyjatkowo.Dziekujemy za wspaniale wakacje w szczegolnosci osobom dzieki ktorym byly wyjatkowe:Rosa,Dlaibeth,Ingrid,Monica,Aleli,Barbara,Samuel,Manuel,Alexander.We miss you you all.Lucy i Milosz

Wskazówka dotycząca pokoi: Hotel jest znakomicie rozplanowany z kazdego pokoju jest blisko do restauracje,lobby czy plazy.
Termin pobytu: maj 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, llacke
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andrea F, Director General, Hotel Catalonia Royal TulumOdpowiedź udzielona 7 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your review and for staying at Catalonia Royal Tulum. We are very grateful to hear that you had a nice experience with us and that you enjoyed the services and facilities. We'll be waiting for you for your next trip, it will be our pleasure to welcome and pamper you once again.

Best Regards
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 grudnia 2015

Wspaniała lokalizacja i pracownicy hotelu. Nie potrafię znaleźć minusów jedzenie bardzo dobre jeśli znudzi się buffet są restauracje (bez wcześniejszej rezerwacji ;))pokoje czyste, plaża zadbana (sprzątana)bitwy o leżaki nie było zarówno na plaży jak i basenie. Pokoje są bardzo dobrze rozłożone więc blisko do lobby i plaży. Będziemy korzystać z Catalonia Royal w innych krajach.

Termin pobytu: grudzień 2015
Dziękujemy, wywrotka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andrea F, Director General, Hotel Catalonia Royal TulumOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for sharing us your comments regarding your recent visit to our Resort. We are glad to know you had a good experience and that you’ll recommend us.
We hope to have you with us again soon.

Best regards.
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji