Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (17 374)
Filtruj recenzje
17 374 wyniki
Oceny podróżnych
8 579
5 291
2 171
723
610
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
8 579
5 291
2 171
723
610
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 17 374 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2017

To byly nasze najlepsze wakacje. Piekny ogromny hotel w ktorym nie będziesz się nudzić. Piekna plaza super baseny rewelacyjna obsluga wszystko ma najwyższym poziomie . Bylismy w restauracji śródziemnomorskiej i jedzenie bylo ok ale najlepsze jedzenie jest na głównym bufecie. Codziennie inny temat. Ogromna roznorodnosc dan.Pyszne owoce morza . Koniecznie trzeba sprobowac kurczaczkow i beach baru. Super silownia i spa. Pokoje przestronne z jaccuzi w srodku. Bardzo mily i sympatyczny staff. Ogolnie nic dodać nic ująć. Rewelacja!!!

Termin pobytu: styczeń 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, 961magdalenaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grandrivieramaya, Assistant Manager, Grand Sirenis Riviera Maya ResortOdpowiedź udzielona 6 września 2017
Tłumaczenie Google

Hola Magdalena W,

We would like to thank you, on behalf of every staff members at the Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa. Your comments were truly a pleasure to read and I appreciate that you took the time to share your experiences with the Trip advisor community.

We are happy to know that you had chance to enjoy our services and facilities and especially that you had a great vacation with us. It is really important to us to receive positive comment as yours, and to bring attention to our service provided.

Thank you for recommending our property. We would be more than happy to welcome you back at Grand Sirenis Riviera Maya.

Wishing you all the best,

Marco Mendoza
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2017

Do tej pory byłem na Dominikanie i Kubie. Karaiby to wspaniałe miejsce na wakacje. Ale ten resort podniósł jeszcze poprzeczkę. Wiele osób narzekali że całe miejsce jest olbrzymie ale ja to biorę za plus. Podczas naszego pobytu hotel był pełny, mimo to gdziekolwiek się nie poszlo to tłoku nie dało się odczuć. Kilka basenów do wyboru, bufety i restauracje a la carte dają wiele możliwości. Jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo miła i pomocna. Kilka barów i disco, sky bar. Jedyna niedogodności jest to ze dla osób które pala w wielu miejscach nie oznacza tego robić. dodatkową atrakcją jest to ze na terenie resortu jest wiele zwierząt które swobodnie poruszają się. Naprawdę polecam ten resort bo warto.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Mariusz H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2017

Jeździmy z żoną po cały świecie ale to właśnie tutaj mieliśmy najlepsze wakacje!Super basen , plaża , bary , bardzo dobre drinki i jedzenie oraz przedstawienia na wysokim poziomie! Niczego nie szło się czepić naprawdę warto polecam!

Termin pobytu: maj 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, AnnaiRyszard
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grandrivieramaya, ASSISTANT MANAGER, Grand Sirenis Riviera Maya ResortOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Hola AnnaiRyszard,

Thank you so much for taking the time to tell us of your wonderful stay here with us at the Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa. We are so pleased that you enjoyed our wide range of facilities including our pool and beach areas.

We hope to see you again soon.

Kind regards,

Marco Mendoza
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2017

Moja recenzja na temat tego hotelu jest super pozytywna. Jedzenie bylo super, animacja przy basenach jakas tam byla, moglo byc lepiej ale jak dal mnie i zony to nie byla istota tego wypadu. Masa barow gdzie kazdy mogl znalezc cos dla siebie no i wycieczki aby zwiedzic piramidy Majow wspaniale!!! Obsluga mila chociaz na Dominikanie kady mowil czesc a tu tacy wyrywni nie byli. Wlasnie za takie pierdoly dam temu miejsu ocene 4,9 a nie 5 ale i tak to nie zmienia fakyu ze bardzoooo polecam ten obiekt!. PS prawie zapomnialem, nurkowanie niedaleko plazy na rafie i podziwianie tam masy gatnkow ryb niezapomniane!!.

Wskazówka dotycząca pokoi: jak sie chce pokuj z widokiem na morze to trzeba doplacic no i 1 pietro oraz 2 wtedy trzeba miec.
Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MariuszW1071
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grandrivieramaya, Assistant Manager, Grand Sirenis Riviera Maya ResortOdpowiedź udzielona 14 marca 2017
Tłumaczenie Google

Hi Mariusz W,

In the name of all Grand Sirenis Riviera Maya, I would like to thank you for sharing your experiences and observations about your recent vacation at Grand Sirenis Riviera Maya.

I am pleased to know you enjoyed so much diving in our reefs and also that you were delighted with our large variety of meals and drinks we offer all over the property.

It is always a pleasure to provide you with the best experiences and I am glad you had an amazing time in our resort.

On behalf of all Grand Sirenis team, I will be looking forward to welcome you back for your 2nd visit during your next holidays in the Mexican Caribbean.

Wishing you all the best,

Marco Mendoza
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2016

Po spędzonych wakacjach polecam.Naprawdę nie ma do czego się przyczepić,obsługa,jedzenie,wygląd kurortu,bliskość przyrody,wypoczynek 100% udany.Wszelkie atrakcje,kuchnie świata wszystko w zasięgu. Wycieczki do dyspozycji, sporty wodne na miejscu...

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam wyższe piętra ze względu na widoki.
Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Krzysiek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji