Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (14 903)
Filtruj recenzje
14 903 wyniki
Oceny podróżnych
8 138
4 229
1 571
547
418
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
8 138
4 229
1 571
547
418
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 14 903 recenzji
Zrecenzowano 20 października 2017

Tak, to nie jest hotel, tylko male miasteczko turystyczne ze swoimi ulicami, alejami, transportem, restauracjami, sklepami, sala widowiskowa, sala fitness, licznymi basenami, jakuzzi i ochrona. Kilkadziesiąt hektarów oswojonej dżungli, gdzie co chwila nad głowa przelatuja egzotyczne ptaki, a na spotkanie wychodzą ostronosy, iguany czy kapibary...Roznorodnosc jedzenia i napojów zadowoli doświadczonych smakoszy. Liczna obsługa hotelu, kazdy na swoim miejscu pracy, stara sie umilic pobyt i zasługuje na mile slowo i drobne dodatkowe nagrody. To, co moze irytować gości, to ogromna ilość turystow z sąsiadującego dużego panstwa, nie zważająca na reszte Swiata, zachowująca sie glosno, natrętnie i czesto nieprzyjemnie...ale to nie jest wada hotelu. Programy rozrywkowe niestety sa nastawione akurat na ta malo wybredna cześć gości.

  • Data pobytu: październik 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 18ok
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 21 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest:

On behalf of our team we thank you for taking the time to put together the details of your vacation experience at Grand Bahia Principe Coba.

Positive comments always motivate the staff to provide excellent service.

It is rewarding for us to know what you spent a wonderful days of holidays in the resort, as well as for targeting the points we can improve. All your observations are well received and we will do our best to reinforce the areas mentioned.

Thank you once again for your choice and we are looking forward to your next visit in order to repeat this very nice experience. : - )

Best regards,

Geraldine Luna
Grand Bahia Principe Coba

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2017

Ogólna ocena b.dobra,pokoje wymagają renowacji,wygodne,duże ,dobrze sprzątane,ręczniki,kosmetyki wymieniane codziennie,barek uzupełniany codziennie.serwis extra,obsługa przemiła,alkohole b.dobrej jakości,drinki bez zarzutu,wspaniałe,jedzenie ,urozmaicone,restauracje tematyczne extra,polecam francuską i brazylijską.Serwis extra.Baseny wspaniałe,extra baseny iguana z jacuzzi.Plaża super,dużo miejsca i leżaków,non stop sprzątana z trawy morskiej.Ogrody wspaniałe,roślinność bardzo dobrze utrzymana,wspaniałe palmy kokosowe.Wycieczki ciekawe-polecam pływanie z żółwiami morskimi.O tej porze roku b.duża wilgotność i zdarza się tropikalna burza w nocy.Wspaniałe tropikalne wakacje.To był mój pierwszy pobyt w Meksyku.Sejf płatny.Internet-jak chcecie mieć cały czas i wszędzie to przed wyjazdem wykupcie miesiąc z 5 $ na Boingo.com.Po powrocie kasujecie konto i to wszystko.Wrócę,jeszcze do tego hotelu.

  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, mazi67
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 28 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your kind review which you have shared with other travelers. We appreciate that you took the time to remember Bahia Principe Riviera Maya Resort.

The fact that we continue to receive positive reviews from our guests is proof of our commitment to consistent and quality service.

As we love to receive the positive comments, we also are taking notes about the things that we can improve and make it better for our guests.

It would be our pleasure to host you again.

Kindly Regards,

Lucero Alvarado
Grand Bahia Principe Coba

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 sierpnia 2017

To była moja pierwsza wizyta w Meksyku i na pewno nie ostatnia! Ale niestety do tego hotelu już nie wrócę, ale o tym zaraz...
Przed wyjazdem przeczytałam bardzo dużo opinii na temat tego hotelu, więc byłam przygotowana na prawie wszystko. Na początku, jak przyjechałam, było wielkie WOW jak zobaczyłam hotel, baseny, pokój, restauracje i dałabym w tamtym momencie ocenę na 5, ale z każdym dniem ta ocena spadała.
Potwierdzam, że jedzenie jest pyszne. Nie zgadzam się z opiniami, że za mały wybór czy nie dobre, bo każdy znajdzie coś dla siebie. Pyszne meksykańskie dania, a jak komuś się znudzą to jest sushi, chińskie makarony, ryby, mięsa, a dla Amerykanów hamburgery. Ogromny wybór potwierdza to, że z innych hoteli goście przyjeżdżali do naszego bufetu, więc musieli mieć mniejszy wybór. Gratulacje dla szefa kuchni, że udało mu się wszystkich wykarmić ;)
Hotel jest bardzo duży i nie spodziewałam się, że aż tak! Próbowałam pójść na plażę sama, ale niestety za daleko i meleks okazał się zbawieniem ;)
Korzystałam z niektórych atrakcji hotelu - m.in. wycieczka rowerowa (świetny przewodnik), kort tenisowy, snoorkeling. Niektórych się nie udało - np. paddle, ponieważ trzeba było stać w kolejce do skutku, nie było zapisów na godzinę, tylko wręcz kilka godzin stania, żeby je wypożyczyć. Niestety nie chciałam spędzać urlopu na stanie w kolejce i po kilkudziesięciu minutach rezygnowałam. Przez całe 2 tygodnie nie udało mi się skorzystać :(
Baseny są ogromne, ale leżaki zajęte już przed 7 rano (raz o tej godzinie wstałam, jak jechałam na wycieczkę), więc nie korzystałam z tej atrakcji za bardzo. Jeździłam na plażę, gdzie bez problemu były miejsca, a basen w hotel Tulum, więc dużo przyjemniej niż w zatłoczonym basenie w hotelu Coba.
Dlaczego w takim razie ocena 3/5? Za obsługę. Codziennie zdarzały się nieprzyjemności spowodowane przez obsługę. Obsługa jest bardzo niemiła i nieprzyjemna. Wiele razy w czasie posiłków w bufecie nie otrzymałam napoju, który zamówiłam (wody!), bo zapomnieli, nie chciało im się - nie wiem. Niestety samemu nie można nalewać sobie napojów, tylko podchodzi kelner. W restauracja a la carte też nie bardzo im się chciało, a jak już chciało się, to mam wrażenie, że przesadnie - dla napiwków. W barze w lobby kilkakrotnie nie zostałam obsłużona - zamiast mnie Hiszpanka (czy osoba mówiąca po hiszpańsku), która stała za mną. Nie wiem czy odbierać to jako rasizm? Bladych twarzy nie chcieli obsługiwać? O co chodzi? Mam jeszcze bardzo dużo takich historii, ale szkoda słów i szkoda mi też było napiwków na taką obsługę.
Aha - co istotne, nie wszyscy Meksykanie są tacy, jak pracownicy tego hotelu (co może się wydawać wielu turystom, którzy się z nimi zetkną). Wystarczy wyjść z hotelu, pojechać do Tulum czy Playa del Carmen i od razu oczu nam się otworzą. Meksykanie to bardzo mili ludzie! Na setki pracowników w hotelu mogą stwierdzić, że 4 to naprawdę dobrzy pracownicy, którzy nie wyżywali się na gościach za to, że są.
Także ocena o 1 mniej za obsługę, przykro mi.
Za co kolejny punkt mniej? Za plażę - niestety nie jest karaibska, jak sobie wyobrażałam, tylko pokryta mnóstwem leżaków i glonów. Szkoda nawet to sprzątać, bo ciągle nowe przybywały.

Wskazówka dotycząca pokojów: Ciszej jest z dala od basenów
  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, anamaya2000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all thank you for your comments about your stay at Grand Bahia Principe Coba, Riviera Maya!

We are very concerned about the discomfort you felt about the service you mentioned; we really thank you for letting us know your valuable observations and we sincerely regret for have not met your expectations, We appreciate the time that you disposed to share your valuable feedback with us.

We have sent this information to every Department involved so necessary measures can be taken to guarantee our guest's satisfaction.

Once again thank you for your time and comments, hoping to have a second opportunity in a near future to welcome you back.

Kind regards,

Geraldine Luna
Grand Bahia Principe Coba

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 kwietnia 2017

Przepięknie położony obiekt w lesie tropikalnym, rewelacyjnie utrzymany i bardzo czysty. Przepiękna zieleń. Niesamowite doświadczenie jeśli chodzi o wolno chodzące iguany, ciekawskie ostronosy i mega płochliwe kapibary. Świetnie utrzymane baseny z palami, które dają kojący cień. Rewelacyjne drinki. Świetna kuchnia z taką możliwością wyboru, że przez 11 dni nie byłam w stanie się najeść :-) Przesympatyczna obsługa. Od momentu przyjazdu zaparło mi dech w piersiach i tak było do końca :-) Na pewno tam jeszcze wrócimy :-)

Data pobytu: luty 2017
5  Dziękujemy, MonikaP2167
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RRPP A, Online Reputation, Grand Bahia Principe CobaOdpowiedź udzielona 4 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all, thank you for choosing our little paradise for your Mexican holidays!

We really appreciate that you are taking the time to send us some valuable comments about your stay with us, because is the best award that helps our personal to find every day the motivation and energy to keep on the good work.

Our mission is to exceed our guest´s expectations and we are glad to know that we accomplished this goal with you.

We hope you will visit us again and we will do our utmost to accommodate your needs and make your stay enjoyable. ;- )


Kind Regards from sunny Mexico,

Geraldine Luna
Grand Bahia Principe Coba

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 lutego 2017

Witam
To nasza kolejna wizyta w sieci Grand Bahia , obiekt zadbany czysty , każdy znajdzie miejsce dla siebie .Restauracje fantastyczne bardzo smacznie , wszystko dopieszczone brawo dla kuchni i obsługi ! super drinki .Plaża czysta bez zarzutów . Bardzo zły internet praktycznie wcale go nie ma ......... tzn jest ale odpłatny chyba w dzisiejszych czasach to lekka przesada ! Wybraliśmy ten hotel ponieważ wiedzieliśmy czego się możemy spodziewać ogólnie polecam !

  • Data pobytu: luty 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Inspire478345
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RRPPSIANKAAN, Public Relation , Grand Bahia Principe CobaOdpowiedź udzielona 20 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience at our hotel with our future guests!

It is so nice to read that you enjoy visiting all our facilities around the complex. It is motivating to read comments like yours.

It would be our sincere pleasure to welcome you back!

All our best regards,

Badia Temoltzin
Grand Bahia Principe Coba

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji