Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (11 812)
Filtruj recenzje
11 812 wyniki
Oceny podróżnych
7 234
2 875
958
419
326
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
7 234
2 875
958
419
326
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 11 812 recenzji
Zrecenzowano: 28 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel składa się z 4 cześci GBP Coba Tulum Sian ka'an oraz Akumal.Bardzo dobre restauracje a la carte polecam zarezerwować w dniu przyjazdu.Na terenie obiektu kursuje kolejka, którą szybko przedostaniesz się do danej części resortu.Przepiękna zadbana zieleń na terenie Hotelu.Dla mnie za tą cenę na tak.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, 82jacek2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OnlineReputationAku, Online Reputation, Luxury Bahia Principe AkumalOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

We appreciate you taking time to express your comments about your stay with us.

Your honest opinion can be a valuable reference for other customers who are thinking to stay with us, so we deeply appreciate the time you took to share it.

If you choose us again as your holiday destination, do not hesitate on contact us at info.akumal@bahia-principe.com it will be a pleasure to serve you again in the best possible way.

Kind regards,
Montserrat G. Lazcano
Luxury Bahia Principe Akumal

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Przecudowne miejsce, fantastyczni ludzie gotowi pomoc na każdym kroku, to nasza pierwsza wyprawa do Meksyku i po tej wizycie napewno nie ostatnia.
Jak macie taką możliwość to z naszych spostrzeżeń najlepiej jest spać w Akumal z dziećmi w Cobie na imprezy chodzić do Tulum a jeść w Sien Khan

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, benygotuje
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OnlineReputationTul, Online Reputation, Luxury Bahia Principe AkumalOdpowiedź udzielona 23 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

We are delighted to receive your feedback and to read that you will be back after this great experience with us.

We want to thank you for letting us know about your experience and we are very happy to know that you were satisfied with the service provided from all our staff.

Your honest opinion is a valuable reference for other customers who are thinking to stay with us, so we deeply appreciate the time you took to share such wonderful words.

Thank you once again for your choice and we are looking forward to your next visit in order to repeat this very nice experience. Do not hesitate to contact us for anything you may need prior your arrival through info.akumal@bahia-principe.com

Warmest regards from Mexico,

Andreína González
Luxury Bahia Principe Akumal

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 stycznia 2019

Dlugo zastanawialem sie, czy ocenic hotel na 4* czy na 5*. Niestety podczas naszego pobytu, znalazlo sie kilka problemow, ktore nie powinny miec miejsca.
Na poczatek plusy. Najwiekszym atutem Akumala i calego kompleksu sa ogrody i tereny zielone wokol. Tak idealnie zadbana i wypielegnowana roslinnosc spotkalismy tylko w kilku innych resortach na swiecie. Drugim wielkim atutem resortu to restauracje i wyzywienie. Zatrzymujac sie w czesci Akumal ma sie dostep do wszystkich 20 restauracji resortu. Potrawy w restauracjach a'la cart wygladaja i smakuja jak w restauracjach z *** Michelin. Nasz pokoj byl w willi nr 66 - budynek z najlepszym widokiem na morze w calym resorcie! Budynek i pokoj byl w bardzo dobrym stanie.
Teraz troche minusow. Niestety, obsluga kelnerska w niektorych restauracjach pozostawia wiele do zyczenia, szczegolnie w restauracji Tequila. Do tego tak brudnych okien w restauracji w zyciu nie widzialem! Kilku barmanow na widok gosci machajacych do nich jednodolarowkami dostawalo malpiego rozumu i lekcewarzyli innych gosci czekajacych w kolejce do baru! Resort ma wlasne biura z wycieczkami, gdzie zamowilismy przejazdzke segwayami. Teresa, sprzedajaca wycieczki na plazy dla doroslych obok infinity pool, poinformowala nas, ze jazda trwac bedzie 1.5h bo resort jest duzy i tyle czasu potrzeba, zeby go objechac. Musielismy zaplacic dzien predzej z gory po 35USD za osobe. Na drugi dzien o umowionej godzinie zamiast segwayow zobaczylismy stary telewizor w dusznym, nieklimatyzowanym pokoju, na ktorym chciano nam pokazac 20 minutowy film o jezdzie na segwayach! Zapytalem po co to mamy ogladac? Powiedziano mi, ze to film szkoleniowy. Nikt nie zapytal nas czy potrafimy jezdzic na segwayach, wiec powiedzialem przewodnikowi, ze jezdzilismy juz i nie potrzebujemy szkolenia. Po tym poszlismy do budynku w ktorym byly segwaye. Ponad 5 minutowy spacer... dlaczego nie byly przygotowane w centrum? Wtedy przewodnik poinformowal nas, ze jazda trwac bedzie 40 minut!!! Kiedy powiedzialem mu, ze mowiono nam o 1.5h stwierdzil, ze moze max z nami jezdzic 1h bo tu nie ma co ogladac a baterie w pojazdach nie wytrzymia tyle jazdy. Jazda z tym przewodnikiem byla najgorsza w wszystkich innych. Przyjechal pod recepcje Tulum, Coba i Akumal i oswiadczyl, ze do Sia'n Khan nie pojedzie bo jest za daleko. Jedyne co ciekawego co nam pokazal to miejsce, gdzie mozna zobaczyc dzikie, wolno zyjace krokodyle na terenie resortu. Kolejny minus to zespol animacyjny. To nasz trzeci pobyt w Meksyku i Bahia Resort ma najgorszy team. Po przyjezdzie do hotelu otrzymalismy broszure z atrakcjami i imprezami w okresie Bozegonarodzenia i Nowego Roku z ktorych prawie polowa sie nieodbyla. Nigdy nie bylo jakiejkolwiek informacji dlaczego nie ma imprezy i czy jest cos organizowane w zamian. 30-go grudnia o 20.00 miala byc impreza na plazy, jednak z powodu zlej pogody sie nieodbyla. Od rana wiadomo bylo, ze bedzie padac caly dzien z animatorzy nie przygotowali niczego w zamian np. w teatrze pod dachem! Do tego nie bylo zadnej oficjalnej informacji, ze impreza jest odwolana. 24-go mial byc konkurs koled, ktory oczywiscie sie nie odbyl a po nim wigilijne show, ktore z Wigilia czy Bozym Narodzeniem nie mialo nic wspolnego.
Management Bahia powinien lepiej przyjrzec sie tym trzem departamentom, bo psuja opinie hotelu na ktora bardzo ciezko pracuja inne departamenty szczegolnie ogrodnicy i konserwatorzy, kuchnie i restauracje oraz housekeeping i caly front office.

Wskazówka dotycząca pokoi: Willa 66 ma najlepsze pokoje i widok na morze.
Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Damian94
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OnlineReputationSka, online reputation , Luxury Bahia Principe AkumalOdpowiedź udzielona 13 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear TripAdvisor Member,

First of all we would like to thank you for choosing Grand Bahia Principe Riviera Maya and sharing your impression with us.

On behalf of all the staff, we thank you for letting us know your observations and we sincerely regret that we did not meet your expectations.

We will do our outmost and work to improve your next experience with us, if you can give us another change to restore the confidence in our chain, it will be our pleasure to serve you in the best possible way.

Please do not hesitate to contact us at our contact address which can be found on our website.

Kindest regards,
Lucero Alvarado
Luxury Bahia Principe Akumal

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

To nasza 2 wizyta w Meksyku po 10 latach wróciliśmy tym razem do Akumalu.
Teren hotelu bardzo duży, wyżywienie bardzo dobre. Pokoje wymagają zmiany wizerunku .
Wieczorami nie dzieje się nic goście siedzą w barach a około 24 obsługa zaczyna sprzątać.
Plaża taka sobie -w Playa del Carmen ładniejsza.

Termin pobytu: luty 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, gugat2014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OnlineReputationAku, Online Reputation, Luxury Bahia Principe AkumalOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We are delighted to receive your feedback and that you have visited us recently

We appreciate you are letting us know your comments and observations, be sure all of them are forwarded to every department in charge in order to apply the proper measures that guarantee the satisfaction of our clients.

If you choose us again as your holiday destination, do not hesitate on contact us at info.akumal@bahia-principe.com it will be a pleasure to serve you again in the best possible way.

Kind regards,
Montserrat G. Lazcano
Luxury Bahia Principe Akumal

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 września 2018

Piękny hotel w cudownym miejscu z wspaniałymi ciężko pracującym personelem który po mimo wszystko zawsze był uśmiechnięty.Jedzenie pyszne dla każdego coś dobrego coś do zjedzenia! nawet niejadek miał duży wybór.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, MisiuniaB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OnlineReputationTul, Online Reputation, Luxury Bahia Principe AkumalOdpowiedź udzielona 29 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We are delighted that you have spent your vacation with us and that you enjoyed your visit at our facility.

We are delighted to read that your experience here was amazing and that were content with the restaurants and food in general. We would like to express our appreciation for your comments and for mentioning our staff. It was an honor for our entire team to be at your service.

We hope to welcome you back in the near future, it will be wonderful to say hello to you again! Please do not hesitate to contact us at our email address info.akumal@bahia-principe.com for any assistance.

Our best regards!

Antonio Endres
Online Reputation
Luxury Bahia Principe Akumal

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji