Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
189 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 26/07
368 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
305 USD
BahiaPrincipe
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Grand Oasis Tulum(Akumal)
277 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
340 USD
BahiaPrincipe
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 26/07
311 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 26/07
402 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
454 USD
BahiaPrincipe
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Hotel Que Onda(Akumal)(Świetna cena!)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 21/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
75 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Recenzje (10 811)
Filtruj recenzje
10 811 wyniki
Oceny podróżnych
6 638
2 669
870
365
269
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
6 638
2 669
870
365
269
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 10 811 recenzji
Zrecenzowano 13 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel był luksusowy, ale może 50 lat temu. Obecnie tragedia, wszystko śmierdzi stęchlizną, kafelki w łazience wielokrotnie naprawiane, stare meble i wystrój nie z tej epoki... Najgorsze jednak jest podejście obsługi: mogliby dać normalna kołdrę, ale jest coś obleśnego złożonego z 2 prześcieradeł i koca w środku, materace z wyściółką z ceraty, klimatyzacji ze względu na dziecko nie włączyłem. Między budynkami i wokoło dużo budynków technicznych które hałasują (przeszkadzają w nocy), na zewnątrz w niektórych miejscach śmierdzi jakby kanalizację wylewali. Poza tym reszta super tzn: bardzo dobre allinclusive, jedzenie dobrej jakości, drinki pyszne, obsluga przyjemna i pomocna, plaża ładna, ale praktycznie zero rafy koralowej.

Data pobytu: grudzień 2016, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Ewa P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RRPP A, Relaciones Públicas, Luxury Bahia Principe AkumalOdpowiedź udzielona 14 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Allow to thank you for your recent visit to our hotel and for the time in writing your holiday experience!

We would like to apologize for the inconveniences you may have had with the time of response of some of our services, please be sure we have taken note of your observations and we will forward them to those departments in charge in order to apply immediate action to solve these situations and avoid them in the future.

Thank you for this opportunity and we hope to see you again for another different experience.

Yours sincerely!


Geraldine Luna
Luxury Bahia Principe Akumal Don Pablo Collection

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w tym hotelu 8 nocy. Pierwsze rozczarowanie czekało na nas w pokoju. Śmierdziało wilgocią i stęchlizną- nie tylko w samym pomieszczeniu ale rownież pościel (koc posłany dwoma prześcieradłami - blee). Pozatym na suficie była widoczna pleśń i klimatyzacja strasznie śmierdziała). Było późno wiec zgłosiliśmy te wady ale dop następnego dnia ktoś przyszedł. Popryskano chemia i zmieniono pościel. Ponieważ personel częściowo mówi po angielsku i to słabo, nie do końca się dogadaliśmy.
Drugi nie miły przypadek mieliśmy z rachunkiem z czyszczalni. Za cienka bluzę miałam zapłacić podwójnie (bez powodu). Wyjaśnienie trwało do ostatniego dnia. Wkońcu nam dano discount o wartości 20$ ale nie wpisano tego w systemie, wiec przy wyjeździe nadal musiałam się kłócić. Gdy zapłaciłam różnice 6,21$ a dałam 7$ reszty juz nie wypłacono (tu nie chodzi o te pare groszy ale o zasadę). Któregoś dnia siedzieliśmy w barze i zamiast nas grzecznie poinformować o tym, ze chcą zamknąć poprostu zgaszono nam światło (bez słowa wytłumaczenia) to juz bezczelność. Dzwoniliśmy z prośba o odbiór bagażu 2x i nic sie nie stało. Pani w recepcji wzruszyła ramionami i skomentowała - no trudno( warto wiedzieć, ze ten obiekt jest ogromny wiec wszędzie się porusza ciuchcią).
Plaża ładna, jedzenie smaczne i duży wybór.
Większość kelnerów bardzo miłych, jednak wielki minus dyrektora recepcji i pani kierowniczki przy bufecie śniadaniowym (rodizio).
Sama pracowałam kilka lat w hotelarstwie i to zasługuje na wielki minus.
Nie wrócę do tego hotelu, mimo ładnych plaż. Co najwyżej 3-4 gwiazdek ale napewno nie 5.
Aha i pan Jonathan z skuba Dive to naciągacz- nie wierzcie mu ani słowa!
PoZdr.

Data pobytu: październik 2016, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Magdalena D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RRPPSIANKAAN, Relaciones Públicas, Luxury Bahia Principe AkumalOdpowiedź udzielona 6 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Dear Magdalena,

First of all thank you for your comments about your stay at Gran Bahia Principe Akumal, Riviera Maya!

We are very concerned about the discomfort you felt; we thank you for letting us know your observations and we sincerely regret for have not met your expectations, We appreciate the time that you disposed to share your valuable feedback with us.

We have sent this information to every Department Involved so necessary measures can be taken to guarantee our guest's satisfaction.

We hope you give us a second chance to restore your confidence in our resort, it would be wonderful to host you again.

Kind regards!

Geraldine Luna
Luxury Bahia Principe Akumal Don Pablo Collection

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2016

Hotel składa się tak naprawdę z kilku hoteli umieszczonych na jednym rozległym terenie. Pięknie wkomponowane w las tropikalny. Ostronosy i iguany są prawdziwą atrakcją na hotelowych trawnikach.
Wszystkie kompleksy hotelowe są połączone transportem wewnętrznym chociaż da się poruszać również pieszo. Na terenie znajduje się kilka restauracji z których można korzystać w ramach oferty all inclusive, pole golfowe czy małe delfinarium. Oczywiście o takich standardach jak sklepy, rynek z pamiątkami, wypożyczalnia samochodów czy sprzętu wodnego wspominam tylko dla porządku :)
Przy rezerwacji warto zwrócić uwagę do którego kompleksu się wykupuje ofertę. Acumal i Sian Ka`am są bardziej luksusowe co przekłada się na standard pokoi oraz lepszy standard posiłków. Więcej miejsc i kelnerów, ładniejsze restauracje i bardziej ekskluzywne jedzenie np. codziennie sushi w doskonałej jakości i wiele innych smakołyków do wyboru.

  • Data pobytu: luty 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Sapigorski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RRPP A, Relaciones Públicas , Luxury Bahia Principe AkumalOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

On behalf of the management and all the staff Luxury Bahia Principe Akumal Don Pablo Collection we would like to send you our appreciation for choosing us.

Your evaluation is of special importance and please be assured that we have shared your feedback with the rest of the team, we all took your suggestions as a learning tool and will keep working to improve our services and make sure our entire guest feel welcomed.

It will be a pleasure to welcome you next time so that you could enjoy your vacations again at our resort.

Our Best regards, from Mexico,


Geraldine Luna
Luxury Bahia Principe Akumal Don Pablo Collection

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 września 2015

Zatrzymaliśmy się w tym hotelu po raz drugi. I to jest wciąż najpiękniejsze miejsce z obsługą na najwyższym poziomie, Dostaliśmy śliczny pokój z widokiem na morze. Zgodnie z moja prośbą na wyższym piętrze. Pokój pachniał świeżością i czystością i sprzątany był każdego dnia bardzo dokładnie.
Jedzenie w restauracji głównej bardzo urozmaicone. Byliśmy dwa tygodnie i nic mi sie tam nie znudziło, bo nawet połowy nie zdążyłam spróbować
Byłoby grzechem narzekać na bufety. Były doskonałe każdego dnia
Do lunchu i kolacji zawsze było do wyboru mnóstwo mięsa, ryb i sushi i za każdym razem świetne
Do posiłków serwowano dobre wino
Nie było żadnego problemu z rezerwacją kolacji w restauracjach a'la carte. Jedliśmy codziennie kolacje w innej. Na wyróżnienie zasługuje restauracja z owocami morza. Tam byliśmy aż dwa razy podczas pobytu. Wszędzie było bardzo wytwornie, tak aby zaspokoić nawet najbardziej wybredne podniebienia

Alkohole w barach i restauracjach tylko z najwyższej półki. Otwierane zawsze na oczach klienta. W lobby piliśmy codziennie rano najlepszą na świecie kawę z Baylesem.

Przy basenie drinki przynosił kelner. Nigdy nie trzeba było długo czekać. Wszyscy bardzo się starali, od Kelerów, kucharzy po ekipy sprzątające. I wszyscy uśmiechnięci i uprzejmi
Wieczory umilała muzyka na żywo i wieczorki tematyczne
Gdybym miała jeszcze raz podjąć decyzje to kolejny raz wybrałabym ten hotel
Jest cudowny!
Mój ulubiony

  • Data pobytu: czerwiec 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Beatris66
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RRPP A, Public Relations, Luxury Bahia Principe AkumalOdpowiedź udzielona 18 września 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest:

Allow us to thank you for choosing Luxury Bahia Principe Akumal Don Pablo Collection and share with us such a lovely review!

We appreciate your recognition about our food quality and beverage, our staff are 100 % oriented on customer service, It is amazing to know you felt pampered in your second home at the Riviera Maya.

We are honored with your visit and we will be looking forward to welcoming you back to our hotel with a coffee Bayles :)

Kind Regards from Mexico,

Monserrat Gómez
Luxury Bahia Principe Akumal Don Pablo Collection

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2015

Hotel nie ma 5* ale najwyżej 3*. Sugerowalismy się dobrymi opiniami wybierając ten hotel ale to jest jedno wielkie kłamstwo, nie wiem kto daje opinie doskonałe tego hotelu. Jeśli to będzie Twój pierwszy wyjazd gdziekolwiek to możesz być zadowolony ale jeśli podróżujesz dużo będziesz oszukany. Byliśmy w tym hotelu od 1-14 lipca 2015. Po przyjeździe czekalismy 3 dni na pokój który zarezerwowaliśmy. Recepcja mówi że nie ma wolnych pokoi ale to jest kłamstwo, każdy w recepcji mówi co innego. Kupiliśmy Familie room with kingsize bed, dostalismy klucze do pokoju z pojedynczymi łożkami. Po 3 dniach kłótni z recepcją wymieniono nam pokój. W całym hotelu śmierdzi stęchlizną, klimatyzacja nie czyszczona od nowości hotelu. Uwaga na jedyny sklep w hotelu, okradają turystów, zmieniając ceny, te same rzeczy kupić można za 1/3 ceny w Hacjenda. Na miejsce w jadali trzeba czekać w gigantycznej kolejce pomimo iż są wolne stoliki. Hotel jest ogromnym kompleksem i kilka setek ludzi. Trzeba wstawać o 6 rano żeby zająć leżak przy basenie, po godzinie 7 już nic nie ma wolnego. Jeśli chcesz wyjechać na wycieczkę lub inne atrakcje najpierw musisz zapisać się do klubu Privility Club, więc przez 3 godziny pracownik naciągacz wypytuje o to gdzie pracujesz, ile wydajesz na wakacje i gdzie lubisz jeździć wszystko po to żeby naciagać turystów na roczne opłaty członkostwa w Clubie. Jeśli nie zapiszesz się do Clubu pracownik hotelu potraktuje cię chamsko. W całym hotelu pracuje około 100 naciągaczy którzy stoją przed jadalnią i namawiają gości hotelowych pod pretekstem gratisowej koszulki, czapeczki i torby plażowej .Zaprowadzą Cie do piwnicy w której podsuwają do podpisu umowę, a w między czasie zagadują żeby nikt nie wiedział co podpisuje. Wi-fi tylko w recepcji wolne jak żółw. Na plaży nie da się siedzieć ani kąpać w morzu, glony które napływają z morza nie są sprzątane przez pracowników. W trakcie jak byliśmy, żeby okąpać sie w basenie goście hotelowi musieli wybierać glony około 3h ,około 40 turystów wybierało glony z wody. Dla dzieci nie ma żadnych atrakcji. Poza hotel nie można wyjść bo jest niebezpiecznie o czym informują rezydenci na miejscu. Za atrakcje Mexico wieczór w hacjena trzeba płacić 16 euro za osobę za wstęp. Koszt 1 wycieczki albo atrakcji w hotelu dla rodziny 3 osobowej to koszt 500 euro. Około 120 euro za osobę sama atrakcja. Zdjęć nie można robić bo jest zakaz a za każde zdjęcie każą płacić 100 euro, do tego jedzenie na miejscu około 100 euro. Razem 500 euro. Po pobycie 2 tygodniowym wylądowaliśmy w szpitalu z zatruciem pokarmowym. Bardzo dużo podróżujemy ale to był najgorszy hotel w jakim byliśmy. Bardzo dużo komarów, po zmierzchu lepiej nie wychodzić z pokoju. Jedyna atrakcja to pełno zwierzątek koati i iguany które chodzą na terenie hotelu. Widzieliśmy kobietę którą obsługa restauracji chciała aresztować za wyniesienie z restauracji 2 ciastek. Nie jedźcie tam nigdy!! Od lotniska w Cancun 1,5 godziny jazdy busem, wszędzie policja z karabinami i blokady dróg.

Wskazówka dotycząca pokojów: . Ville 47-70 nie polecam z uwagi na budowę.
  • Data pobytu: lipiec 2015, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
5  Dziękujemy, Eva B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RRPP A, Public Relations, Luxury Bahia Principe AkumalOdpowiedź udzielona 30 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Dear guest,

First of all thank you for your comments about your stay at Luxury Bahia Principe Akumal Don Pablo Collection.

We appreciate your time to let us know your observations and we sincerely regret for have not met your expectations.

We have sent this information to every Department Involved so necessary measures can be taken to guarantee our guest's satisfaction.

We hope you give us a second chance to restore your confidence in our resort, it would be wonderful to host you again.

Kind regards!

Monserrat Gómez
Luxury Bahia Principe Akumal Don Pablo Collection

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji