Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 246)
Filtruj recenzje
1 246 wyniki
Oceny podróżnych
563
353
178
88
64
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
563
353
178
88
64
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
12 z 17 wśród 1 246 recenzji
Zrecenzowano: 5 lipca 2018

Jeżeli kiedykolwiek byliście w hotelach Barcelo to tym miejscem będziecie rozczarowani.
Standard 3,5. Hotel wymaga kilku inwestycji – krzesła w naszym pokoju wyglądały jak przekrój płynów fizjologicznych każdej narodowości – obrzydliwie, ale to najmniejszy problem. Moja ocena wynika przede wszystkim z problemu, jakim jest serwis sprzątający – w tutejszym standardzie jest to, że nikt nie sprząta (w pokojach układane są tylko kołdry i wymieniane ręczniki… pod warunkiem, że Pani posiada ręczniki na wymianę – raz usłyszałam od Pani, że nie wymieni, bo nie ma). W pokojach jest brudno, podłoga w naszym pokoju ani raz nie została zamieciona. Zasada przewróciło się niech leży jest tu wszech obecna. Schody na basen nie były zamiatane od bardzo, bardzo dawna. Kubek z napojem leżał przy tylnym wejściu do restauracji przez 3 dni, 3 kolejne leżała tam jego zawartość.
Jedzenie smaczne. Nie ma zbyt dużego wyboru, ale zasługuje na dobra ocenę. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona. Ryby, owoce morza, dobre mięsa, dużo fantastycznych serów, pyszne owoce. Desery za którymi nie przepadam wyglądały pysznie i podobno smakowały równie dobrze.
Obsługa w restauracji bardzo miła, Panowie szybko reagowali, sprzątali stoliki, pytali czy czegoś nie potrzebujemy. Straszne to, co teraz napiszę, ale taka była rzeczywistość – Panie w restauracji niczym muchy w smole… patrzyły i myślały i myślały i patrzyły – gościom hotelowym szybciej udawało się posprzątać stolik zanim jeszcze Panie zobaczyły, że jest taka potrzeba. Barmani w barze przy basenie – Vera, Maryia, Dragon – fantastyczni ludzie, uśmiechnięci, radośni, pomocni.
Obawiałam się wyjazdu do Bułgarii – znajomi odradzali, ale ja byłam pewna, że nawet, jeżeli kraj pamięta jeszcze inny ustrój to gwarancją udanych wakacji będzie Hiszpańskie Barcelo – no nie do końca. Bawiłam się dobrze, wypoczęłam, wszystko, co złe zapomniałam i uśmiecham się do tego. Wrócić nie wrócę.
Martwi mnie tylko fakt, że za kilka dni wyjeżdżam do Hiszpanii do Hotelu Occidental 4* a po tym, co tu zobaczyłam obawiam się czy to dobry wybór.

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach od ulicy głośno. Wybierzcie pokoje standardowe. Żadnych aneksów kuchennych - tu remontu jeszcze nie było.
Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Beata-Bartek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarceloPremium, PAGM, Barcelo Royal BeachOdpowiedź udzielona 6 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Beata-Bartek S,
Thank you for being a guest of Barcelo Royal Beach and for taking the time to share with us your opinion regarding your recent stay.
Thank you for your positive words regarding the cuisine prepared by our Executive Chef's team as they are striving to satisfy the taste of our clients.
We will certainly send your regards to our bartenders as your positive feedback is the best rewards for their professionalism. Thank you as well for your nice words regarding the restaurant service.
Still, please accept our sincere apologies for any inconvenience related to the room cleaning. Please be kindly assured that thorough cleaning is an absolute must for Barceló Royal Beach, for future occasions we strongly encourage you to contact our reception in the event of finding any area of uncleanliness, this will give us an opportunity to bring your remarks to the attention of our housekeeping management.
Finally, we do hope that we will have the opportunity to welcome you again in near future so we could show you our true level of services and manage to meet all your requirements.
Kind regards,
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2018

Wszystko by było ok, urlop by był wspaniały ALE obsługa tak bardzo niemiła, że aż jest mi przykro. Przy barze olewali mnie (bo jestem kobietą? bo jestem Polką?) i nie podawali napoi, o które prosiłam - barmani wręcz odwracali się plecami! Z uwagi na dużą liczbę osób w hotelu, a otwartą tylko jedną salę na kolacji, nie chcieli nas wpuścić na kolację. Po kilku minutach czekania zaprowadzili nas do stolików dla dzieci (!!!), które były wolne, a jak nam się nie podoba, to dalej mamy czekać. Nie sprzątali - ktoś rozlał napój na środku podłogi, nie zauważyłam i się wywróciłam. Obsługa nic sobie z tego nie zrobiła, nie raczyła posprzątać i nikt z tych osób nie przejął się, że mogłam np. skręcić nogę i pozwać hotel o odszkodowanie. Naprawdę managerowi tego hotelu radzę zastanowić się nad zmianą kadry obsługującej lub wysłanie jej na szkolenia - polecam naukę od hoteli na Malcie.
Nigdy więcej tu nie przyjadę, naprawdę potraficie zepsuć wakacje, dziękuję...

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, anamaya2000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarceloPremium, PAGM, Barcelo Royal BeachOdpowiedź udzielona 4 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear anamaya2000,
Thank you for being a guest of Barcelo Royal Beach and for sharing your opinion.
It does indeed sound from what you describe that some aspects of your stay did not meet our usual standards of service.
Please accept our sincerest apologies for failing to make your stay with us a perfect moment of relaxation, we sincerely appreciate you taking the time to bring this matter to our attention.
Please be assured that your comments regarding the service you received during mealtimes has been discussed with our F&B Manager so as to prevent these kind of situations to reoccur in the future and we sincerely apologize for failing to meet your expectations on this occasion.
Again, we genuinely appreciate the time you took out of your day to inform us of the inadequacies you experienced during your stay and we sincerely hope that you will allow us another opportunity to demonstrate our true level of hospitality and interest in serving you properly in the future.
Best regards,
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2018

Bardzo duzy hotel,kilka budynkow.W budynku glownym pokoje bardzo duze.2 kanaly TVPLazienka z prysznicem i wanna.Reczniki przy basenie za darmo.WiFi w calym budynku za darmo.Basen bardzo duzy,ciepla woda.Jedzenie dobre,owoce,ciasta.Obsluga kelnerska jeszcze sobie slabo radzi z szybkością przygotowania nakryć i uprzatnieciem brudnych naczyn,ale na urlopie nikt sie nie spieszy.Polecam wszystkim!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje na ulice lub basen
Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
5  Dziękujemy, Jadwiga S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarceloPremium, PAGM, Barcelo Royal BeachOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Jadwiga S,
We would like to thank you for your preference in selecting Barceló Royal Beach for your holidays in Bulgaria, as well as for taking the time to tell us about your recent experience among us.
We do appreciate your positive comments regarding the complex facilities and its modern and spacious units.
Regarding the food, it is great that you enjoyed the variety of international and local cuisine prepared by our talented Executive Chef and his team.
We are sorry if in any occasion you have not been attended quickly enough at the Buffet and we will pass your comment to the corresponding Manager for futher consideration.
Finally, thank you very much for your recommendation to the Tripadvisor's readers and please feel most welcome to visit us again in near future as we will more than happy to exceed your expectations for a 5-star vacation.
Best regards,
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2018

W hotelu byliśmy już drugi rok z rzędu. Dla nas to najlepszy hotel w Słonecznym Brzegu (a byliśmy w Bułgarii już czwarty raz). Tak jak rok temu, wszytko super, na najwyższym poziomie. Poziom ubiegłoroczny z naciskiem na delikatny wzrost. Dla nas jedzenie się jeszcze polepszyło, tzn. super był wieczór azjatycki. Animacje też się polepszyły, tak przynajmniej twierdzą nasze dzieci, hitem był magik oraz codzienne kids party. Na gorsze, ewidencja pobieranych ręczników na basen (trzeba było podawać numer pokoju i nazwisko, jednak nie zawsze) oraz jak raz ptak nam narobił na ręcznik, to nie chcieli go wymienić na nowy, zasłaniając się, że można tylko raz dziennie ręcznik pobrać, bo nie wystarczy dla wszystkich. Rozumiemy, mieliśmy swoje kąpielowe, więc nie było aż tak dużego problemu.
Pierwszy pokój dostaliśmy na końcu hotelu, mały i z jednym telewizorem (musiały być dwa, dzieci w salonie usypiają przy bajkach), po prośbie w recepcji i pomocy Pani rezydent, wymieniono nam na pokój większy z tarasem i bliżej centrum hotelu oraz z dwoma TV (pozdrowienia dla Pani Tetiany z recepcji (FRA/ENG - obsługa językowa), już drugi rok z rzędu nam pomaga ( w zeszłym roku dała nam darmowe przedłużenie doby hotelowej ze względu na dzieci i późny wylot), to też głównie zaważyło na ponownym wybraniu Barcelo Sunny Beach w tym roku, Panie Hotelarzu (Managerze), proszę pomyśleć o podwyżce lub awansie dla pani Tetiany, bo ściąga wam klientów z powrotem do hotelu. Właśni z żoną będziemy bookować tylko Barcelo w kolejnym roku. Trochę kiepska obsługa w barze przy basenie, jednak do wytrzymania. Jeden barman się stawiał i nie chciał wydawać butelkowanych napoi (ICE TEA) w opcji ALL, są wydawane, po interwencji w recepcji, Pan zniknął i się troszkę polepszyła obsługa w barze, szczególnie Panie nadrabiały braki personalne.
Tak więc dla nas super. Jak Sunny Beach to tylko i wyłącznie Barcelo...

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecamy segmenty C i D, jeżeli chodzi o rodziny z dziećmi, blisko do basenów i na stołówkę oraz baru w lobby.
Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, tpawlik2002
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarceloPremium, PAGM, Barcelo Royal BeachOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear tpawlik2002,
We would like to express our gratitude for the comments you made about your recent visit. They help us to understand how our guests experience their stay with us. It is always our goal to achieve maximum customer satisfaction and we are delighted to hear that your holiday at Barceló Royal Beach was an enjoyable one. We continuously strive to deliver high standards and to ensure that all our guests leave with beautiful vacation memories.
Please rest assured that your constructive comments will also be taken into consideration and do not hesitate to contact us for any assistance regarding a future stay of yours.
Once more we thank you for sharing your experience with us and look forward to serving you again soon.
Best regards,
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2018

Hotel jest bardzo duży i mimo swoich lat jest nadal bardzo dobry. Pokoje bardzo duże i wygodne, jest w nich wszystko co jest potrzebne do spędzenia wygodnych wakacji. Pokoje czyste, dużo miejsca na ubrania, duży telewizor, jest czajnik elektryczny, kawa i herbata. Balkony bardzo duże i fajnie umeblowane. Restauracja serwuje bardzo dobre wyżywienie a barki fajne kolorowe drinki. Hotel posiada trzy baseny i jeden wewnątrz hotelu. Basen dla dorosłych jest bardzo duży. Położenie w samym centrum SB, dużo sklepów i restauracji. Do plaży blisko, jakieś 5 minut spacerem. Leżaki na plaży płatne - 10 leva. Tutaj właśnie jest kłopot bo nie zawsze chcemy leżeć cały dzień na plaży i wtedy żeby położyć się na ręczniku trzeba przemaszerować przez dosyć długi rząd parasoli plażowych. Na plaży pomost a z pomostu odpływają stateczki do Neseberu, koniecznie trzeba się wybrać, piękne stare miasto. Koszt takiego stateczku 10 leva w jedną stronę. Animacje w hotelu raczej słabe. Blisko hotelu jest przystanek autobusowy. Obsługa bardzo miła i uśmiechnięta. Miło spędzony czas.

Termin pobytu: czerwiec 2018
1  Dziękujemy, Renata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarceloPremium, PAGM, Barcelo Royal BeachOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Renata K,
Thank you very much for being a guest of Barceló Royal Beach and for sharing with us your heartwarming review.
We are pleased that you have had a wonderful vacation among us and that you enjoyed our central location and our modern and spacious units.
It is great that you enjoyed the international and local cuisine prepared by our Executive Chef, as well as our lovely cocktails.
Thank you for your nice words for our garden area with three external pools, where our clients are using for free sunbeds and pool towels.
Finally, we do hope to welcome you again in near future and to exceed your expectations for a wonderful stay.
Best regards,
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji