Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (673)
Filtruj recenzje
673 wyniki
Oceny podróżnych
218
172
134
88
61
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
218
172
134
88
61
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 673 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Właśnie wróciliśmy z tygodniowych wakacji w Imperial Resort. Początkowo spotkaliśmy się z niemiłą sytuacją, po przyjeździe do hotelu o godzinie 3.40 nie dostaliśmy pokoi. Na zakwaterowanie musieliśmy czekać do godziny 13/14, a pierwszą noc spędziliśmy na sofach w lobby hotelowym. Poza tą sytuacją hotel był całkiem okej. Pokoje malutkie, ale czyste. Codziennie Panie sprzątające wymieniają ręczniki, ścielą łóżka. Jeżeli chodzi o jedzenie to było dość monotonne, ale myślę, że każdy by coś dla siebie znalazł. Jeżeli chodzi o drinki - barmani nie żałują alkoholu, są bardzo sympatyczni. Hotel jest odpowiedni dla osób z dziećmi, ale również osoby które chcą odpocząć i przy tym nie słuchać wrzasków dzieci znajdą dla siebie odpowiednie miejsce (drugi basen). W hotelu pracują bardzo sympatyczni animatorzy, którzy zachęcają do brania udziału w różnych grach/zabawach/zawodach. Pobyt uważam za udany.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Konght
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ClubCalimera, Guest Relations Manager, Imperial ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Konght,

We appreciate your positive feedback about our hotel. We do take pride in catering to our guests' needs the best way we can. If you're traveling to our area again soon, don't hesitate to call us.

With best regards

Plamena Dimitrova
Guest Relations Manager
Club Calimera Imperial Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

lokalizacja hotelu w miarę ok blisko do plaży( leżaki na plaży płatne i czasem jest ich za mało, plaża brudna - plastiki po napojach, porozrzucane "pety") przy basenie ciągły niedobór leżaków zdecydowanie za mało - woda w basenie bardzo zimna! kaucja za ręczniki basenowe. Najelpiej zabrac swoje.
jedzenie nie urozmaicone,obsługa nie nadażała z wymianą sztućcy - niedobór ! napoje podawane w malutkich kubkach PLASTIKOWYCH" ! pokoje w budynku głównym sprzątane pobieznie obsługa nie zmieniała pościeli,nie odkurzała. Nie wiem czy pokój godny 4*, czy to zaniedbanie obsługi dodtakowo ciekło z toalety, zatkana kanalizacja, brak mydła i żelu pod prysznic po przyjeździe - nie zostało to przez cąły pobyt uzupełnione ). Brak animacji dla dorosłych. sprzęt na siłowni w wiekszości nie działa, co do terenu hotelu - mało zadbany niestety.
jesli juz ktos zdecyduje się na ten hotel proponuje wykupic pokoj w budynku głównym bo te w budynkach pobocznych sa w dużo gorszym stanie.
ogólnie nie polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Arkadiusz O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ClubCalimera, Guest Relations Manager, Imperial ResortOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Arkadiusz O,

Thank you for taking the time to write such a detailed review. All your comments are essential to educating our staff about good and bad service. We will ensure your feedback will be given to all. Furthermore, I will personally supervise that all your other complaints are addressed that everything will be in order on your next visit.

Kind regards,

Plamena Dimitrova
Guest Relations Manager
Club Calimera Imperial Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Obsługa tego hotelu wywarła na nas ogromne wrażenie. Troszczyli się o nas jak o własne dzieci. Wybraliśmy opcję all inclusive. Od wejścia do otrzymania karty hotelowej minęło zaledwie 20 minut i już byliśmy w pokoju. Standard pokoju był bardzo dobry. Codziennie wszystko było dokładnie sprzątane. Jeśli chodzi o jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie głodny na pewno nie będzie, ponieważ wszystko jest bardzo smaczne i świeżę. Do plaży mamy jakieś 4 minuty piechotą. (trzeba pamiętać,że bramę wyjściową zamykają o 19:00 i trzeba iść na około) wtedy mamy jakieś 10minut. Animatorzy to w tym hotelu jest mistrzostwo świata. Pozdrawiamy Gabi i Tomiego!!! Coś pięknego zawsze o 21:30 byliśmy świadkami czegoś szałowego i nowego. To są ludzie z pasją których będziecie wspominać bardzo długo, i zachęcą Was do powrotu. Barmani oraz bary w opcji all inclusive dają radę, tak jak i jedzenie w snack barach. Polecę ten hotel każdemu,a jeśli ma dzieci to będzie zadowolony w 110% (dzięki animatorom)

Wskazówka dotycząca pokoi: Wybierać wyższe piętra nie słychać spłukiwania.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dragon M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ClubCalimera, Guest Relations Manager, Imperial ResortOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Drogi Dragon M,

Dziękuję za uznanie, które nam okazałeś i za cudowny komentarz, który przedstawiłeś. Bardzo doceniamy Twoje opinie i cieszymy się, że polecasz nasz hotel. Mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy.

Pozdrowienia,

Plamena Dimitrova
Guest Relations Manager
Club Calimera Imperial Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Byliśmy w Bułgarii w Hotelu Imperial Resort w sierpniu 2019 r. Wróciliśmy pod wrażeniem pobytu tam. Hotel i warunki tam panujące, wyżywienie, obsługa, pokoje, atrakcje, okolica, plaża i morze wszystko naprawdę na wysokim poziomie. Oczywiście można się doczepić do jakiś drobnostek np. nie miły pan w barze przy basenie, ale po skardze gości zmienił postawę. Brak wystarczającej liczby leżaków przy basenie i na plaży, bukować trzeba było sporo wcześniej. Ale tak poza tym rewelacja. Cudowni animatorzy i atrakcje dla dzieci jak i dla dorosłych nie ma kiedy się nudzić. W przyszłym roku wracamy w to samo miejsce. Polecam gorąco dla rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Alicja2376
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ClubCalimera, Guest Relations Manager, Imperial ResortOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Droga Alicja2376,

Dziękujemy za wspaniały komentarz na temat pobytu w Imperial Resort. Będzie nam bardzo miło gościć cię ponownie w przyszłym roku.

Bądź żywy i zdrowy i znów cię spotykam.

Pozdrawiam

Plamena Dimitrova
Guest Relations Manager
Club Calimera Imperial Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Doskonała lokalizacja hotelu, blisko do plaży, dobre jedzenie szeroko urozmaicone, pokoje sprzątane codziennie. Nie wiem czy pokój godny 4*, czy to zaniedbanie obsługi (ciekło z toalety, zatkana kanalizacja, brak mydła po przyjeździe) - za wczasy za ponad 15k oczekiwałbym więcej. Rodzinny wyskok 2+2 na 2 tygodnie, zwracaliśmy uwagę na animację, które były prowadzone przez świetnych animatorów. Animacje dla dorosłych jak również dla dzieci, animatorzy znają podstawy polskiego więc nie mają problemu żeby dzieci odpowiednio zagadać. Mam jedynie kilka braków, które zauważyłem - przede wszystkim jakaś zjeżdżalnia wodna dla najmłodszych oraz mała ilość leżaków przy basenie - na szczęście wcześnie rano wstaje bo trzeba o 7 rano iść na basen żeby mieć leżak. Generalnie na plus, polecam, dzieci zadowolone.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, wymisko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ClubCalimera, Guest Relations Manager, Imperial ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear wymisko,

We are pleased to read that you had such a wonderful time with us and want to thank you for sharing the experience you had with others. The fact that you have returned home with happy memories is a good sign for us. We will, of course, take note of your valuable feedback and relay it to the appropriate management for consideration on your behalf.

We hope your holiday was an enjoyable one and hope to welcome you back again in the future.

Kindest regards,

Plamena Dimitrova
Guest Relations Manager
Club Calimera Imperial Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji