Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (673)
Filtruj recenzje
673 wyniki
Oceny podróżnych
218
172
134
88
61
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
218
172
134
88
61
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 673 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Byliśmy w Bułgarii w Hotelu Imperial Resort w sierpniu 2019 r. Wróciliśmy pod wrażeniem pobytu tam. Hotel i warunki tam panujące, wyżywienie, obsługa, pokoje, atrakcje, okolica, plaża i morze wszystko naprawdę na wysokim poziomie. Oczywiście można się doczepić do jakiś drobnostek np. nie miły pan w barze przy basenie, ale po skardze gości zmienił postawę. Brak wystarczającej liczby leżaków przy basenie i na plaży, bukować trzeba było sporo wcześniej. Ale tak poza tym rewelacja. Cudowni animatorzy i atrakcje dla dzieci jak i dla dorosłych nie ma kiedy się nudzić. W przyszłym roku wracamy w to samo miejsce. Polecam gorąco dla rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Alicja2376
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ClubCalimera, Guest Relations Manager, Imperial ResortOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Droga Alicja2376,

Dziękujemy za wspaniały komentarz na temat pobytu w Imperial Resort. Będzie nam bardzo miło gościć cię ponownie w przyszłym roku.

Bądź żywy i zdrowy i znów cię spotykam.

Pozdrawiam

Plamena Dimitrova
Guest Relations Manager
Club Calimera Imperial Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Doskonała lokalizacja hotelu, blisko do plaży, dobre jedzenie szeroko urozmaicone, pokoje sprzątane codziennie. Nie wiem czy pokój godny 4*, czy to zaniedbanie obsługi (ciekło z toalety, zatkana kanalizacja, brak mydła po przyjeździe) - za wczasy za ponad 15k oczekiwałbym więcej. Rodzinny wyskok 2+2 na 2 tygodnie, zwracaliśmy uwagę na animację, które były prowadzone przez świetnych animatorów. Animacje dla dorosłych jak również dla dzieci, animatorzy znają podstawy polskiego więc nie mają problemu żeby dzieci odpowiednio zagadać. Mam jedynie kilka braków, które zauważyłem - przede wszystkim jakaś zjeżdżalnia wodna dla najmłodszych oraz mała ilość leżaków przy basenie - na szczęście wcześnie rano wstaje bo trzeba o 7 rano iść na basen żeby mieć leżak. Generalnie na plus, polecam, dzieci zadowolone.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, wymisko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ClubCalimera, Guest Relations Manager, Imperial ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear wymisko,

We are pleased to read that you had such a wonderful time with us and want to thank you for sharing the experience you had with others. The fact that you have returned home with happy memories is a good sign for us. We will, of course, take note of your valuable feedback and relay it to the appropriate management for consideration on your behalf.

We hope your holiday was an enjoyable one and hope to welcome you back again in the future.

Kindest regards,

Plamena Dimitrova
Guest Relations Manager
Club Calimera Imperial Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Wlasnie wrócilismy z hotelu. Pobyt w nim przerósł nasze oczekiwania. Mieszkalismy w budynku głównym na 6 pietrze z widokiem na morze. Pokoj duzy , czysty, wygodny i pieknie urządzony. Personel mił, uśmiechnięty i pomocny. Mimo kilkuset pokoi nie widzi sie natłoku ludzi. Plaża blisko, piekne baseny i mokry plac zabaw dla dzieci ,co jest dużym plusem. Szczególnie chciałam podziekowac animatorom. Nigdy jeszcze nie spotkałam tak zaangażowanych młodych ludzi. Mieli czas porozmawiać z goścmi starali sie mówić w każdym języku, tak zachęceli do zabaw ze wielu ulegało ich urokowi i namowom. Wieczorami dla gości przygotowywali Show, swietny pomysl i ogrom ich pracy. Gorąco polecam pobyt w tym hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, WojtekW704
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ClubCalimera, Guest Relations Manager, Imperial ResortOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Drogi WojtekW704,

Bardzo dziękuję za napisanie komentarza na temat pobytu w Imperial Resort. Byliśmy bardzo zadowoleni z twoich słów o czystym i przestronnym pokoju, jedzeniu, obsłudze hotelu. Cieszymy się, że dobrze się bawiłeś i polecasz ten hotel znajomym. Bardzo doceniamy opinię naszych gości i chętnie odwiedzimy nas ponownie.

Pozdrawiam

Plamena Dimitrova
Guest Relations Manager
Club Calimera Imperial Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Do hotelu przyjechaliśmy przed 14 tą i od razu dostaliśmy kartę do pokoju. Nasz mieścił się w głównym budynku. Bagaże wziął Pan bagażowy i zawiózł do pokoju. Nieprawdą jest, że robią to tylko dla gości głównego budynku bo tym z bocznego też zanosili. Nasz pokój miał numer 1628, na 6 piętrze z widokiem na morze. Z powodów przejsc z TUI i których mieszkaliśmy w nim w 4 osoby. 2 dorosłe i dzieci 13 i 9 lat ale był tak duży i miał sofę dodatkową, że spokojnie się mieściliśmy, a był 2 osobowy standard. Pokój posiadał duży balkon gdzie spokojnie mieścił się stolik z krzesłami, materace i koła a i tak był luz. Nasz miał boczny widok na morze i Stary Nesseber, a od frontu na hotel Kotva i uliczkę ze sklepami. Muzyka jest w około do 24 i światła na balkonie o takiej godzinie gasną. Wystrój pokoju bardzo elegancki, aczkolwiek nie są to Polskie 4 gwiazdki ale my na nic nie narzekalismy. Sprzątane codziennie, w łazience dozownik z różanym mydłem do rąk, a pod prysznicem żel do włosów i ciała. Ręczniki zmieniane codziennie choć nie rzucalismy ich na podłogę więc mogły być do kolejnego użytku. Jak daliśmy Pani sprzątającej tipa to na drugi dzień mieliśmy ręczniki ułożone w serce i łabędzia. Frajda dla dzieci.
W hotelu są dwie restauracje all inclusive. Alexandria na dolei Casablanca na 2 piętrze. Polecam chodzić do Casablanki bo mało ludzi czyta informator i nie wie o niej przez co jest tam luz, cisza i spokój a jedzenie to samo co na dole. A na dole ścisk, ludzie chodzą po sobie, nie ma miejsc przy stolikach w środku, o na zewnątrz nie wspominając i jedzenie porozwalane. A u góry też jest taras i można spokojnie zjeść. Co do jedzenia to jest urozmaicone aczkolwiek zdarzają się zimne potrawy. Każdy znajdzie coś dla siebie. W jeden dzień były nawet mule to ludzie rzucali się na nie i każdy brał pełny talerz. Co kilka dni tematyczne kolacje. Liczyłam na fajną bułgarską ale się nie doczekałam. Bar z przekąskami czynny do 17. Burgery, makarony, lody, sałatki, pizza, ciastka itp. Bary z alkoholem super. Niech nikt nie mówi że to siki. Bo w barze w lobby głównego budynku, drinki robi Bobby i są mega mocne. Nawet dla mężczyzn. Skolei w barze przy przekąskach jest świetny barman, który nawet jak mu powiesz, że chcesz jednego, to zrobi Ci dwa w bonusie.
Woda na basenach zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz zimna, więc skorzystalismy raz. Co do leżaków przy basenie, rzeczywiście mało ale nie ma czegoś takiego jak rezerwacja na cały pobyt, bo obsługa zbiera wieczorem ręczniki i zostawia w recepcji. Tylko trzeba sobie rano wstać i zarezerwować leżak. Ale każdy ma takie prawo.
Plaża jest bardzo blisko. Hotelowa jest praktycznie na wprost budynku i oznaczona białymi parasolami z nazwą hotelu. Za leżaki i parasol na plaży hotelowej płaci się w hotelu 18 leva w recepcji i na plażę zabiera kwitek i pokazuje obsłudze. Dzięki temu można korzystać z baru na plaży za free. Piwo i zimne napoje. Można kupić leżaki na innych plażach wtedy koszt to 30 leva za komplet i nie ma w tym baru. Woda ciepła, nie ma glonów, dłuuuugo łagodne zejście. Polecamy parasailing, mega przeżycie. 90 leva 1 osoba, 130 2 osoby lub 200 leva za 3 osoby. A także masaże na plaży, 50 leva za 60 min. Plaża niestety brudna. Pełna śmieci i petów nikt tego nie sprząta. Leżaki na plaży też trzeba wcześnie rezerwować bo w hotelu jest dużo Rumunów a oni chyba już o 6 rano są i kładą ręczniki. Mąż kiedyś poszedł o 8 i już było miejsce w 3 linii brzegowej
Z animacji hotelowych nie korzystaliśmy.
Spod hotelu odjeżdża kolejka do Słonecznego Brzegu, a obok spod hotelu Esperanto kolejka do Starego Nessebaru. Dzieci do 7 lat 1 leva, reszta 4 leva. Polecamy Stary Nesseber, cudo, zapiera dech w piersiach zwłaszcza wieczorem. Nastawcie się, że będą was zapraszać po polsku do urokliwych knajpek z widokiem na morze. Warto olać raz all inclusive i zjeść w takiej. Przed bramą do Nesseberu idąc w prawo jest knajpa która prowadzi Polka i Bułgar. Zarówno w Nessebarze jak i w Słonecznym Brzegu pewno sklepów z podróbkami butów, torebek i ciuchów znanych marek.
Z pamiątek polecamy ich alkohol czyli Mastike i różane kosmetyki.
Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i napewno będziemy polecać innym. W hotelu jest bardzo dużo Polaków także ma to swoje plusy i minusy.
Obsługa bardzo miła i pomocna. Wrócilibyśmy tam jeszcze raz.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, AgnieszkaPoltorak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ClubCalimera, Guest Relations Manager, Imperial ResortOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019

Droga AgnieszkaPoltorak,

Dziękujemy za wybranie Club Calimera Imperial Resort na wakacje, jak również za szczegółowe uwagi opisujące hotel. Doceniamy opinie naszych gości i jesteśmy naprawdę szczęśliwi, gdy jesteśmy tak doceniani przez naszych gości. Mamy szczerą nadzieję, że będziemy mogli ponownie powitać Państwa w naszym hotelu i spędzić z nami kolejne niezapomniane wakacje.

Czekamy na Ciebie ponownie,

Plamena Dimitrova
Guest Relations Manager
Club Calimera Imperial Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Razem z rodzina wróciliśmy właśnie z wczasów w tym hotelu. Mieliśmy pokoje w bocznym budynku, który zasługuje bardziej na 3*, natomiast wczasy zakupiliśmy w bardzo budżetowej cenie i nie oczekiwaliśmy cudów ;) Pokoje były czyste, sprzątane codziennie. Niezbyt duże, ale było to opisane w ofercie. Jedziecie pyszne, bardzo duży wybór potraw zarówno na śniadanie, obiad i kolacje. Potrawy w barze z przekąskami tez pyszne. Pizza, hamburgery, makarony robione na świeżo :) Były również lody, paczki, popcorn i świeże warzywa i owoce. Bary z napojami i alkoholem ok. Animatorzy to świetni młodzi ludzie, którzy zarażają uśmiechem każdego :) Leżaki i parasole na plaży hotelowej 18lewa z dostępem do baru na plazy( piwo i napoje ). Pobyt w hotelu za ta cenę oceniam bardzo dobrze. Polecam. W przyszłości pewnie jeszcze skorzystamy. Jedyny minus woda w basenach nie jest podgrzewana.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, beata_8_0_0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ClubCalimera, Guest Relations Manager, Imperial ResortOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019


Drogi 563beatap,

Dziękujemy za to, że jesteś naszym gościem i dzielisz się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat personelu, czystych pokoi i jedzenia. Bardzo dziękujemy za Twoją opinię, Twoje zalecenie i będziemy bardzo zadowoleni, że ponownie będziemy naszymi gośćmi.


Z serdecznymi pozdrowieniami,

Plamena Dimitrova
Guest Relations Manager
Club Calimera Imperial Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji