Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 384)
Filtruj recenzje
1 384 wyniki
Oceny podróżnych
734
370
158
71
51
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
734
370
158
71
51
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 384 recenzji
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Spędziliśmy w hotelu tydzień razem z 8 letnim synem. Najpierw plusy:
Pokój - duży, świeży, z dużym łóżkiem i 2 tacznikami, na wyposażeniu 2 duże szafy, telewizor i lodóweczka. Łazienka przestronna, fantastycznie funkcjonalna, z porządną suszarką - a to rzadkość.
Czystość - pierwsza klasa. Bez skazy. Wydmuchnięte. Zarówno w pokojach jak i częściach wspólnych - toalety, korytarze, windy, jadalnia. Personel sprzątający uwija się 24 h na dobę i to dosłownie.
Jedzenie - typowo pod Anglików, których jest 90% w hotelu, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Śniadania jak wszędzie: dużo pieczywa rożnego, parówki, jajka, omlety, naleśniki, płatki, warzywa. Podczas pobytu 3 razy były kolacje tematyczne: bułgarska, meksykańska i azjatycka. Duży wybór mięs, dań warzywnych na ciepło, warzyw surowych, deserów, owoców. Każdy znajdzie coś dla siebie i mięsożerca i weganin.
Aquapark- świetny i tyle. Bardzo czysty. Mnóstwo ratowników. Porządek i dobra organizacja. Wielki atut.
Ze słabszych stron:
Położenie: teren poza hotelem wypełniony jest magazynami, hurtowniami i dość obskurnymi blokami. Wiem, że hotel nie ma wpływu na to co jest poza nim ale mimo wszystko widok góry paleciaków z towarami i parking dla dostawczków to słabe otoczenie. Do centrum Słonecznego Brzegu jeździ hotelowy bus i ten transport polecam bo na pieszo mija się jeszcze więcej brzydkich bloków, magazynów i śmietników. A i chodnik nie zawsze się trafia.
Teren hotelu okrojony do maksimum na rzecz aquaparku. Mimo, że sam hotel jest bardzo duży to teren na zewnątrz jest bardzo skromny i wybetonowany. Gdy zamykany jest aquapark jest prawie klaustrofobicznie.
Dodatkowa opłata za wcześniejsze zameldowanie. Może taka tradycja jest w Bułgarii, ale wcześniej się nie spotkałam. W hotelu byliśmy ok 8 rano i mimo że pokój był gotowy ok 10.00 mogliśmy się wprowadzić dopiero o 14.00 zgodnie z dobą hotelową, chyba że uiścimy dodatkową opłatę. Trochę dziwnie ale tego nie oceniam, bo to może lokalny standard.

Pomimo pewnych minusów wakacje w hotelu były bardzo udane i wróciliśmy zadowoleni i wypoczęci. Gdyby cały Słoneczny Brzeg (który mi się bardzo nie podobał) miał takie standardy jak ten hotel to Bułgaria byłaby królem europejskiej turystyki.

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto wybrać pokój z widokiem na aquapark.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mariabF5929DE
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Steve Z, Guest Relations Manager, Aqua Nevis ClubhotelOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you the feedback. We try to deliver the very best in order to ensure our guests feel as comfortable as possible and as at home as possible. It is great to hear you were satisfied with all our amenities and services.
Cleanliness in all areas is extremely important to us, therefore, we make no compromises with it.

We look forward to you returning to us.
Kind regards,
Aqua Nevis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko nam się podoba, jeśli chodzi o hotel: jedzenie, czystość, obsługa, animacje i Aqua park przede wszystkim. Niczego nie brakuje i każdy znajdzie coś dla siebie. Plus dla nas, że nie jest w centrum, a do morza niedaleko, więc można spacerkiem lub busem podjechać. Pomimo swojej wielkości i tyłu gości nie brakuje jedzenia, miejsca w restauracji czy leżaków na basenie

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, aleksandrak591
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Steve Z, Guest Relations Manager, Aqua Nevis ClubhotelOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to write such a wonderful review.
We are glad that you enjoyed your stay with us and that we met your expectations. We are proud with all the services we provide, since they make your stay more enjoyable and more comfortable. We hope that we will be able to greet you here once again.

Kind regards,
Aqua Nevis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

W hotelu byliśmy w czerwcu 2019r. Jeśli chodzi o Bułgarię to po raz pierwszy. Po Grecji, Turcji i innych krajach -lekkie rozczarowanie. Bułgaria nie zachwyca widokami czy ciekawą infrastrukturą. Nasz wyjazd "uratował" hotel. Świetny Aquapark, gdzie nie będzie się nudzić żadne dziecko, ani dorosły. Hotel też niczego sobie, w miarę nowy, dobrze urządzony. Posiłki też ok, każdy coś znajdzie dla siebie. Do plaży trzeba się przejść spacerkiem, albo można pojechać darmowym busem, który zabiera z przed hotelu. Pogoda w czerwcu w kratkę, ogólnie było ciepło- średnio ok 25 stopni, czasem popadało. Dla dzieci w sam raz, bo nie ma możliwości "spalenia". Reasumując - hotel jak najbardziej polecam, a do Bułgarii niestety już raczej nie wrócę.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, agula123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy wakacje w hotelu aqua nevis Club hotel było wspaniale.
-pokoje czyste
-obsługa miła i cały czas uśmiechnięta
- jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie ☺
- Aqua park super ☺ jest bardzo dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych nie ma problemu ze znalezieniem wolnego leżała nie zależnie o której się pójdzie wszędzie znajdzie się miejsce ☺
- Darmowy Bus dowozi wczasowiczów do plaży
- Super animacje tak jak i animatorzy zawsze przyjemni i uśmiechnięci ☺
- Barmani w hotelu bardzo uprzejmi i mili ☺
Bardzo polecamy hotel Aqua nevis Club hotel ☺

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, patrycja20072019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Steve Z, Guest Relations Manager, Aqua Nevis ClubhotelOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you kindly for your wonderful comments.
We are thrilled that you enjoyed your holiday with us and look forward to seeing you soon.

Kind regards,
Aqua Nevis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019

Hotel w sam raz dla rodzin z dziećmi,pokoje czyste obsługa bardzo miła i pomocna,jedzenie różnorodne i smaczne .Codziennie wieczorki dla dzieci potem dla dorosłych ,każdy znajdzie coś dla Siebie. Obok hotelu busik który wozi gości blisko plaży. Wszyscy uśmiechnięci i pomocni.Polecam ten hotel i pozdrawiam

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Barbara L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Steve Z, Guest Relations Manager, Aqua Nevis ClubhotelOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you kindly for your wonderful comments.
We are thrilled that you enjoyed your holiday with us and look forward to seeing you soon.

Kind regards,
Aqua Nevis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji