Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 383)
Filtruj recenzje
1 383 wyniki
Oceny podróżnych
734
369
158
71
51
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
734
369
158
71
51
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 383 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko nam się podoba, jeśli chodzi o hotel: jedzenie, czystość, obsługa, animacje i Aqua park przede wszystkim. Niczego nie brakuje i każdy znajdzie coś dla siebie. Plus dla nas, że nie jest w centrum, a do morza niedaleko, więc można spacerkiem lub busem podjechać. Pomimo swojej wielkości i tyłu gości nie brakuje jedzenia, miejsca w restauracji czy leżaków na basenie

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, aleksandrak591
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Steve Z, Guest Relations Manager, Aqua Nevis ClubhotelOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to write such a wonderful review.
We are glad that you enjoyed your stay with us and that we met your expectations. We are proud with all the services we provide, since they make your stay more enjoyable and more comfortable. We hope that we will be able to greet you here once again.

Kind regards,
Aqua Nevis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

W hotelu byliśmy w czerwcu 2019r. Jeśli chodzi o Bułgarię to po raz pierwszy. Po Grecji, Turcji i innych krajach -lekkie rozczarowanie. Bułgaria nie zachwyca widokami czy ciekawą infrastrukturą. Nasz wyjazd "uratował" hotel. Świetny Aquapark, gdzie nie będzie się nudzić żadne dziecko, ani dorosły. Hotel też niczego sobie, w miarę nowy, dobrze urządzony. Posiłki też ok, każdy coś znajdzie dla siebie. Do plaży trzeba się przejść spacerkiem, albo można pojechać darmowym busem, który zabiera z przed hotelu. Pogoda w czerwcu w kratkę, ogólnie było ciepło- średnio ok 25 stopni, czasem popadało. Dla dzieci w sam raz, bo nie ma możliwości "spalenia". Reasumując - hotel jak najbardziej polecam, a do Bułgarii niestety już raczej nie wrócę.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, agula123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy wakacje w hotelu aqua nevis Club hotel było wspaniale.
-pokoje czyste
-obsługa miła i cały czas uśmiechnięta
- jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie ☺
- Aqua park super ☺ jest bardzo dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych nie ma problemu ze znalezieniem wolnego leżała nie zależnie o której się pójdzie wszędzie znajdzie się miejsce ☺
- Darmowy Bus dowozi wczasowiczów do plaży
- Super animacje tak jak i animatorzy zawsze przyjemni i uśmiechnięci ☺
- Barmani w hotelu bardzo uprzejmi i mili ☺
Bardzo polecamy hotel Aqua nevis Club hotel ☺

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, patrycja20072019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Steve Z, Guest Relations Manager, Aqua Nevis ClubhotelOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you kindly for your wonderful comments.
We are thrilled that you enjoyed your holiday with us and look forward to seeing you soon.

Kind regards,
Aqua Nevis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019

Hotel w sam raz dla rodzin z dziećmi,pokoje czyste obsługa bardzo miła i pomocna,jedzenie różnorodne i smaczne .Codziennie wieczorki dla dzieci potem dla dorosłych ,każdy znajdzie coś dla Siebie. Obok hotelu busik który wozi gości blisko plaży. Wszyscy uśmiechnięci i pomocni.Polecam ten hotel i pozdrawiam

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Barbara L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Steve Z, Guest Relations Manager, Aqua Nevis ClubhotelOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you kindly for your wonderful comments.
We are thrilled that you enjoyed your holiday with us and look forward to seeing you soon.

Kind regards,
Aqua Nevis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2019

Byłem w tym hotelu na tydzień i było super.Mój pobyt trwał od 5 lipca do 12.Lokalizacja hotelu jest okej,jest market zaraz obok hotelu.Dobre jedzenie,miła obsługa.Reasumując bardzo dobry hotel.Polecam każdemu :)

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, fgsdh
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Steve Z, Guest Relations Manager, Aqua Nevis ClubhotelOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you kindly for your wonderful comments.
We are thrilled that you enjoyed your holiday with us and look forward to seeing you soon.

Kind regards,
Aqua Nevis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji