Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Słoneczny Brzeg
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (952)
Filtruj recenzje
952 wyniki
Oceny podróżnych
360
141
142
111
198
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
360
141
142
111
198
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 952 recenzji
Zrecenzowano: 11 września 2019

Słoneczko cały czas a zabawa co wieczór naprawdę super miasteczko jest słoneczny brzeg a tutaj trafiliśmy na spoko hotel z dużo drinki kantor i tatuażysta też obsługa jest dobra i jedzenie też ale trochę monotonne

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Kamilp123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 16 września 2019
Tłumaczenie Google

 Thank you so much for letting us know about this.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2019

Z chłopakiem jestem tutaj na tydzień ostatnia szansa wycieczki dopuki jest słońce miła obsługa ogólnie pokój mamy z widokiem na basen super pogoda i bar leje drinki cały czas tylko mogą robić więcej sałatek bo trochę za malo

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Sandra H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 12 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your kind words and we look forward to seeing you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2019

Ostatnia szansa na podróż zlapalismy super oferta w dobrej cenie hotel jest duży i ładny basen super trochę zimny ale okej obsługa jest miła i mają residency który mówią po polsku tylko jeżeli by mogło być więcej mięsa dla chłopaków polecam na wizite

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Patryk M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 12 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for the kind words and specific feedback. We’re so glad to hear you enjoyed your visit.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2019

Super hotelu, jedzenie do syta, pracownicy fajni polecam przyjazd jest w centrum miasta blisko plażę i głównej ulicy brakowało mi kontakt z animatorzy ale za tego basen jest taki fajny że cały dzień tutaj siedzimy pozdrawiam!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Wiktoria R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 12 września 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for leaving us such a wonderful review. We are thrilled that you loved your experience; our staff will definitely be happy to read what you wrote.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2019

Siema jesteśmy przez tydzień tutaj z moja dziewczyna bardzo dobra lokalizacja i pokoje duże i czyste super basen i obsługa animatorki bardzo miły tylko proszę zmienić jedzenie bo cały czas jest to samo a na taki dobry hotel powinna być lepiej

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Szymon A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 16 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for the kind words and specific feedback. We’re so glad to hear you enjoyed your visit. An excellent experience is obviously what we set as our goal for every guest and it’s so exciting to hear when we’ve done that.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji