Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (970)
Filtruj recenzje
970 wyniki
Oceny podróżnych
379
142
142
111
196
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
379
142
142
111
196
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
29 z 34 wśród 970 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel na wysokim poziomie, obsługa jest bardzo profesjonalna a dzięki przyjaznej atmosferze panującej między pracownikami sprawia, że naprawdę przyjemnie jest tam przebywać. Zdecydowanie na minus jest tamtejszą kuchnia, jedzenie jest bardzo słaba. Nad tym hotel naprawdę musi jeszcze dużo popracować.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, anetao698
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Thank you so much for letting us know about this. We’re so glad to hear you enjoyed your visit.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Miejsce samo w sobie polecam. Super lokalizacja niedaleko głównego deptaku, do morza Ok.5 minut pieszo. Pokoje czyste, obsługa miła i pomocna. Minusem pozostaje kuchnia. Nie tylko monotonna ale głównie niesmaczna. Potrawy rozgotowane, mięso niedobre. Frytki zbyt miękkie ;) cała reszta w tym hotelu na tak!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Ania J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Thank you for sharing your feedback.We’re sorry your experience didn’t match your expectations.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Jestem na wakacjach jem sobie kotlety mielone na stołówce maja spoko obsługę i menadżera. Słuchajcie to jest najlepszy hotel do wyboru macie recenzje wpisana od Fileta o tym hotelu. Pozdro 600 dla suny beach. ESSA

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Filip K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

The team here at Diamond Hotel is thrilled to hear such good feedback, thank you for taking the time to write your review.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Luzna amosfera w hotelu , ogolnie polecam serdecznie jedyne co moze byc jednym z niewielkich wad to ze jedzenie jest zawsze takie samo,praktycznie obiead sniadanie i kolacja to samo,ale tak poza tym to luzno jest

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Maciej S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for posting a review and we’re glad to hear that your experience was of the quality you expected.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Jedzenie mogło by się zmienić ponieważ codziennie jest to samo. Obsługa jest miła i pomocna. Pokoje są ładne i czyste, codziennie sprzątane. Hotel jest w świetnej lokalizacji, wszędzie jest blisko.
Essa

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Wiktor G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for the kind words and specific feedback. We’re so glad to hear you enjoyed your visit.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji