Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (952)
Filtruj recenzje
952 wyniki
Oceny podróżnych
360
141
142
111
198
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
360
141
142
111
198
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
27 z 32 wśród 952 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Luzna amosfera w hotelu , ogolnie polecam serdecznie jedyne co moze byc jednym z niewielkich wad to ze jedzenie jest zawsze takie samo,praktycznie obiead sniadanie i kolacja to samo,ale tak poza tym to luzno jest

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Maciej S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for posting a review and we’re glad to hear that your experience was of the quality you expected.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Jedzenie mogło by się zmienić ponieważ codziennie jest to samo. Obsługa jest miła i pomocna. Pokoje są ładne i czyste, codziennie sprzątane. Hotel jest w świetnej lokalizacji, wszędzie jest blisko.
Essa

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Wiktor G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for the kind words and specific feedback. We’re so glad to hear you enjoyed your visit.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Alcohol ist Gut, pool ist Gut. Obsługa jest git, w porządku są kotlety mielone i frytki a wystrój w pokojach też gitara jest ogólnie spoko miejsce. Jedyne zastrzeżenie to ilość słów jaką muszę zawżeć w recenzji bo 200 to serio sporo pozdro 600 dla sunnyvale. essa

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Michał Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for leaving us such a wonderful review. We are thrilled that you loved your experience

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

+ atmosfera
+ miła obsługa
+ lokalizacja
- monotonne jedzenie
Jesteśmy tutaj przez tydzień hotele jest wporzadku najbardziej korzystna jest lokalizacje oraz kluby znajdujący się w centrum miasta !!!!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Olgi E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your kind words and we look forward to seeing you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Hotel spełniający swój stosunek ceny do jakości.pokoj super z wszystkim co mieliśmy w opisie, problem stanowila tylko informacja w Tui że w hotelu dostępne jest wifi dla klientów a po przyjeździe okazało się że brak dostępu a jak już to za opłatą więc to jedno z zażaleń do operatora wczasów.
Poza tym dzieci zadowolone z animacji choć brakowało ich po polsku ale falk się ztozjmiec, dodatkowa super sprawa plac zabaw dla dzieci choć fajna sprawa była by mała zjeDzalnia w brodziku dla dzieci i jakieś dodatkowe urozmaicenia dla dzieci w brodziku.
Jeśli chodzi k sprzątanie pokoi to codziennie sprzątane a co dwa dni wymiana całkowita pościeli i ręczników.
Faktycznie monotonia bardzo dużą frytek na obiedzie a śniadaniach jajek i kiełbasek, byliśmy w innych rejonach Bułgarii na wczasach i było to jedzenie bardzo urozmaicone i no na obiad były podawane różnego rodzaju ziemniaki w każdy możliwy sposób a na śniadaniach też nie przewijały się codziennie jajka i parówki lecz np naleśniki, warzywa, itp.
Ogólnie zadowoleni bardzo z tego hotelu a w szczególności bardzo miły pan w recepcji koło 40 lekko łysawy.doskonale mówi po polsku i bardzo pomocny.
Spodobał się ten hotel do tego stopnia że za rok 14 lipca zjawiamy się ponownie i udało się namówić innych członków rodziny na spróbowania hotelu.fajnje było by pomyśleć głównie nad zmianą tego menu gdyż napeano ludziom by to trochę poprawiło nastrój.
Bar i alkohol s per sprawa i ludzie pracujący za barem doskonale wiedzą na czym polega ich zajecie

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Nomad468900
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for the kind words and specific feedback. We’re so glad to hear you enjoyed your visit. An excellent experience is obviously what we set as our goal for every guest and it’s so exciting to hear when we’ve done that.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji