Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (970)
Filtruj recenzje
970 wyniki
Oceny podróżnych
379
142
142
111
196
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
379
142
142
111
196
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
34 z 39 wśród 970 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Alcohol ist Gut, pool ist Gut. Obsługa jest git, w porządku są kotlety mielone i frytki a wystrój w pokojach też gitara jest ogólnie spoko miejsce. Jedyne zastrzeżenie to ilość słów jaką muszę zawżeć w recenzji bo 200 to serio sporo pozdro 600 dla sunnyvale. essa

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Michał Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for leaving us such a wonderful review. We are thrilled that you loved your experience

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

+ atmosfera
+ miła obsługa
+ lokalizacja
- monotonne jedzenie
Jesteśmy tutaj przez tydzień hotele jest wporzadku najbardziej korzystna jest lokalizacje oraz kluby znajdujący się w centrum miasta !!!!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Olgi E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your kind words and we look forward to seeing you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Hotel spełniający swój stosunek ceny do jakości.pokoj super z wszystkim co mieliśmy w opisie, problem stanowila tylko informacja w Tui że w hotelu dostępne jest wifi dla klientów a po przyjeździe okazało się że brak dostępu a jak już to za opłatą więc to jedno z zażaleń do operatora wczasów.
Poza tym dzieci zadowolone z animacji choć brakowało ich po polsku ale falk się ztozjmiec, dodatkowa super sprawa plac zabaw dla dzieci choć fajna sprawa była by mała zjeDzalnia w brodziku dla dzieci i jakieś dodatkowe urozmaicenia dla dzieci w brodziku.
Jeśli chodzi k sprzątanie pokoi to codziennie sprzątane a co dwa dni wymiana całkowita pościeli i ręczników.
Faktycznie monotonia bardzo dużą frytek na obiedzie a śniadaniach jajek i kiełbasek, byliśmy w innych rejonach Bułgarii na wczasach i było to jedzenie bardzo urozmaicone i no na obiad były podawane różnego rodzaju ziemniaki w każdy możliwy sposób a na śniadaniach też nie przewijały się codziennie jajka i parówki lecz np naleśniki, warzywa, itp.
Ogólnie zadowoleni bardzo z tego hotelu a w szczególności bardzo miły pan w recepcji koło 40 lekko łysawy.doskonale mówi po polsku i bardzo pomocny.
Spodobał się ten hotel do tego stopnia że za rok 14 lipca zjawiamy się ponownie i udało się namówić innych członków rodziny na spróbowania hotelu.fajnje było by pomyśleć głównie nad zmianą tego menu gdyż napeano ludziom by to trochę poprawiło nastrój.
Bar i alkohol s per sprawa i ludzie pracujący za barem doskonale wiedzą na czym polega ich zajecie

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Nomad468900
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for the kind words and specific feedback. We’re so glad to hear you enjoyed your visit. An excellent experience is obviously what we set as our goal for every guest and it’s so exciting to hear when we’ve done that.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Na wakacjach byliśmy w sierpniu. Po hotelu 4-gwiazdkowym spodziewaliśmy się więcej. Pokoje bardzo małe, mimo że doplacilismy za pokój nieekonomiczny został nam przydzielony pokój z widokiem na miasto gdzie cała noc słychać było hałas. W pokojach miała być suszarka do włosów niestety nie było. Basen dużo mniejszy niż na zdjęciach. Leżaki trzeba było zajmować o 7 rano...
Jedzenie codziennie to samo. Obiady oparte były głównie na kurczaku i frytkach. Śniadania na jajku i parowkach. Jeśli chodzi o alkohol to nie należy spodziewać się cudów podawane było piwo, whisky z cola bądź wódka w plastikowych kubeczkach. Za 'lepszego' drinka trzeba było sobie zapłacić dodatkowo. Plusy hotelu? Blisko do promenady, imprezowa dzielnica, wiele sklepów i atrakcji w okolicy, dobre połączenie komunikacją miejską do głównego miasteczka.
Przed wyjazdem do Słonecznego Brzegu warto zastanowić się nad wyborem hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, MartynaN279
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

We always aim to deliver a great experience. We are gutted when we miss the mark! Thanks for taking the time to bring this to our attention. We will use the feedback to make us better and to ensure this doesn’t happen again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel odwiedziłam na początku sierpnia i nie bardzo wiedziałam czego się spodziewać, ponieważ opinie były albo bardzo dobre albo bardzo złe. Tak jak można było wyczytać hotel bardzo ładny, ok. 5 min spaceru do głównej uliczki Sunny Beach. W hotelu pojawilam się około godziny 11 a zakwaterowanie było dopiero od 14 (byłam z biurem podróży i myslalam ze może pokoje będą dostępne wcześniej, niestety nie, ale cóż może inaczej po prostu się nie dało.
Hotel ładny, tak samo recepcja i basen mimo ze okazał się dużo mniejszy niż na zdjęciach. Wielkim minusem było zajmowanie sobie leżaków ręcznikami (czasem nawet dzien wczesniej) z czym obsługa nie robiła nic kompletnie, w rezultacie już o godzinie 7 rano nie było wolnego miejsca na basenie a większości z tych osób w ogólne nie było.
Jeśli chodzi o posili to one także nie należą do
Mocnej strony hotelu. Śniadania monotonne i niestety cały czas zimne a do wybory mamy wędliny, sery, płatki, jajka, jajecznicę, parówki, sceny itd. Obiady bardzo podobnie: każdego dnia serwowane były frytki, kurczak, ryba, ryż a czasem jakiś makaron w sosie. Kolacja zazwyczaj podobna do obiadu. Prawda jest także to, iż resztki wykorzystywane są w innych daniach kolejnego dnia. Plusem jest pizza posiadana w czasie kolacji. Co do napojów alkoholowych fajni wymyślnych drinków z palemką będą zawiedzeni ;p Obsługa może podać nam piwo, wódkę z cola lub mix wszystkiego co bardzo polecam! :D
Animacje hotelowe głównie ping pong, water polo, i jakiś taniec w wodzie w godzinach rannych, oczywiście animatorzy zajmują się dziećmi. Około godziny 23 specjalny animator zbiera ludzi chcących bawić się na mieście.
Hotel raczej dla ludzi którzy chcą tanio wypocząć w Bułgarii nie przejmując się ze przez tydzień będą jadły to samo. Fajni klubów także poczują się jak w domu gdyż w nocy cała główna ulica ożywa a muzyka trwa aż do godziny 4-5 rano. Generalnie 6/10, wiadomo każdy oceni inaczej ale mam nadzieje ze opinia się przyda.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, angelikaaau
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DiamondHotelSunnyBea, Guest Relations Manager, Diamond HotelOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for posting a review and we’re sorry to hear that your experience was not of the quality you expected. We would like the opportunity to investigate your feedback further.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji