Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (373)
Filtruj recenzje
373 wyniki
Oceny podróżnych
228
75
37
16
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
228
75
37
16
17
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 373 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjne pokoje, wszystko nowe i czyściutkie. Plaża bardzo blisko, z darmowymi leżakami i parasolami. Genialna oferta jeśli chodzi o atrakcje w ramach all inclusive - zajęcia bardzo ciekawe i oryginalne (w porównaniu do innych hoteli) takie jak np. joga czy pilates. Ogromny plus za e-klucz do pokoju - bardzo wygodne rozwiązanie :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 902krzysztofs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, iHot@l Sunny BeachOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 902krzysztofs,
Thank you so much for taking the time to share your impressions about iHot@l Sunny Beach.

A great pleasure to read you had a very good time with us and enjoyed the delicious culinary and our warm hospitality.

We are glad to know that you also fully enjoyed our beautiful location with a clean beach.

We look forward to welcoming you again in the future

Best regards,
Your iHot@l Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Największą zaletą tego hotelu jest fakt, że jest on bardzo nowoczesny i zinformatyzowany. W udostępnianej aplikacji (w gruncie rzeczy jest to swojego rodzaju intranet) możemy znaleźć wszystkie praktyczne informacje na temat hotelu. Udostępniany jest np. kalendarz zawierający wszystkie nadchodzące atrakcje i wydarzenia, przy pomocy którego możemy się na niektóre z nich zapisać.Naprawdę świetne rozwiązanie! Sam hotel jest bardzo schludny i urządzony ze smakiem, a obsługa bardzo miła i sympatyczna.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, niesias
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, iHot@l Sunny BeachOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear niesias,
Warm greetings from all of us and thank you for your review.

Glad to read that you loved your stay with us, thank you for your kind words about our hotel.

We hope to see you back here soon.

Best regards,
Your iHot@l Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Hotel fajny zadbany odnowiony, blisko plaża z prywatnymi leżakami. Pokoje przestronne z olbrzymim wygodnym łóżkiem małżeńskim, łazienka czysta nowa duża. Rewelacyjny dla rodzin z dziećmi gdzie animatorzy sprawia ze nikt nie będzie się nudził ani ten mały ani duży. Jedzenie świeże i każdy znajdzie coś smacznego dla siebie. Nie ma tłoku nie czekasz na stolik ani na śniadaniu ani na kolacji. Obsługa rewelacyjna. Ogólnie polecam napewno wrócimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Katarzyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, iHot@l Sunny BeachOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna K,
Thanks for sharing your comments about your stay at iHot@l Sunny Beach and for your excellent rating.

It was great to read that you highlighted the premium location of our property, our pool area and a friendly atmosphere.

We certainly enjoyed looking after you and we look forward to welcoming you back soon.

Sunny regards,
Your iHot@l Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam rodzinom z dziećmi. Fajny hotel blisko plaży z bezpłatnym serwisem plażowym. Duże pokoje z balkonem. Hotel wygląda naprawdę dobrze. Wiele osób z obsługi mówi po angielsku co jest bardzo pomocne. Jedzenie bardzo dobre jak na bułgarskie warunki nawet veganin jak ja przeżyje. Plac zabaw basen i plaża przyjemne w okresie kiedy byliśmy obrodziły trawy i w wodzie trochę na plaży było tego. Warto pojechać do Nessebaru autobusem. Podsumowując jedzenie dobre, pokoje fajne co ważne jest siłownia z bieżnią i można pobiegać po deptaku blisko hotelu.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 259pawe_n
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, iHot@l Sunny BeachOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 259pawe_n,

Many thanks for your nice review here on TripAdvisor!

Thank you for highlighting the great food quality.

It will be our pleasure to welcome you once more here in iHot@l and to offer you a memorable stay with us.

Kind regards from SunnyBeach
Your iHot@l Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miłe zaskoczenie, hotel nowy, wygodny, idealnie dostosowany do rodzinnych pobytów. Super animacje dla dzieci i dorosłych, bardzo czysto i smaczne posiłki. Idealny basen że zjeżdżalniamu więc dzieci całymi dniami nie wychodziły z wody :) jedyna uwaga to przydałoby się więcej zastawy w restauracji bo czasami trzeba było czekać na łyżki czy miseczki i fajnie by było znaleźć jakąś alternatywę dla bardzo dużej ilości jednorazowych kubeczkow do napoi na basenie. Dziękujemy za udane wakacje i codzienny uśmiech personelu :)

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, K3776OBmonikam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji