Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (76)
Filtruj recenzje
76 wyniki
Oceny podróżnych
30
21
9
10
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
30
21
9
10
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 76 recenzji
Zrecenzowano: 17 października 2018

Polecam ten hotel w 100 %. Pokoje ładne, codzienne sprzątane. Obsługa hotelu miła i pomocna. Jedzenie bardzo dobre, każdy coś dla siebie znajdzie. Jedynie co mogłoby być lepsze to przekąski przy basenie. Hotel w centrum miasta, wszędzie blisko, wieczorami nie da się nudzić. Jak wakacje w Bułgarii to tylko Hotel Baikal.

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Edyta J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ivelina R, Front Office Manager, Baikal HotelOdpowiedź udzielona 29 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Edyta J,
Thank you for the nice review.
Kind Regards
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel przystosowany do pobytu z dziećmi. Pokoje odnowione, czyste i przestronne. Jedzenie różnorodne i smaczne. Obsługa w hotelu na najwyższym poziomie, pomocna a przy tym miła i zawsze uśmiechnięta!! Wróciliśmy bardzo zadowoleni i szczerze polecamy pobyt w tym hotelu!!

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, GosiaP496
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ivelina R, Front Office Manager, Baikal HotelOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Gosia P,
Thank you!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel pozytywnie mnie zaskoczył. Pokoje bardzo ładne, nowoczesne codziennie sprzątane. Jedzenie pyszne, codziennie coś innego, nie ma mowy o monotonii w potrawach. Stoliki bardzo szybko sprzątane. Obsługa bardzo miła i pomocna. Basen duży,czysty i zadbany. Jedyny minus przy basenie to ciągle zajęte leżaki.. Żeby zapewnić sobie miejsce na leżakach należy wstać przed 7 rano i zająć sobie leżak- ale to chyba problem w każdym hotelu. Animatorzy świetnie zabawiali zarówno dzieci jak i dorosłych. Animator ACHO najlepszy na świecie!Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu- ciągle uśmiechnięty i z każdym zamieni 2 zdania. Blisko na plażę, dosłownie 3 minuty spacerkiem, wokół mnóstwo sklepów i bazarków. Moim zdaniem hotel zasługuje na więcej niż 3 gwiazdki. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Anna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ivelina R, Front Office Manager, Baikal HotelOdpowiedź udzielona 5 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Anna P,
Thank you for your nice words.
Best Regards
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Wlasnie wróciliśmy z tygodniowego urlopu w Hotelu Baikal. Hotel zdecydowanie zasługuje na 4*. Pokoje bardzo gustownie urządzone, czyste, panie sprzątaczki nigdy nie przeszkadzały, zawsze sprzątały pokoje kiedy nikogo nie było w pokoju. Łazienka bardzo schludna. Wygodne materace na łóżkach. Łóżeczko dla dziecka za opłatą. Jedyny mankament, że słychać w pokoju dość mocno odgłosy z holu. Obsługa bardzo sprawna, dbała o porządek, myła w restauracji płynem dezynfekującym blaty, kelnerzy szybko sprzątali stoły po jedzeniu. Potrawy w porzadku, kazdy znajdzie coś dla siebie. Sporo słodkości. Dużym plusem był duzy wybór owoców, pyszny melon, czereśnie i arbuz Na basenie trzeba było zajmować sobie dość wcześnie leżaki, ale jak ktoś nie zdążył to po kilku godzinach się zwalniały Jest możliwość wykupienia masażu na basenie. Hotel znajduje się blisko centrum, ale zdala od wielkich wieżowców zaglądających oknami na cześć basenową. W pobliżu plaża, liczne stragany i sklepy. Dalej od większych hałasów miasta urlop zaliczam do bardzo udanych i byliśmy z rodzina miłe zaskoczeni jakością obsługi i całym pobytem. Serdecznie polecam, szczególnie rodzinom z dziećmi

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
3  Dziękujemy, Martyna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ivelina R, Front Office Manager, Baikal HotelOdpowiedź udzielona 5 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Martyna W,
Thank you for your kind review.
Best Regards
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 września 2017

Hotel w całości nas zaskoczył- BARDZO POZYTYWNIE. Po zdjęciach sprzed wyjazdy widzieliśmy że pokoje nie są zachwycające ale da się w nich spać. Po przyjeździe okazało się że hotel został odnowiony i całość spełnia najwyższe oczekiwania. Pokoje bardzo ładne i świetnie wyposażone. Łóżka wygodne i czyste. Pościel oraz ręczniki wymieniane codziennie. Lobby zadbane i czyste. Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta i pogodna. Jedzenie mogło by być troszkę lepsze lecz spełniające standardy dobrego żywienia. Często zmiany menu. Bar bardzo sprawny i bardzo uprzejmy. Bardzo polecam osobom które chcą wypocząć od zgiełku dnia codziennego. Blisko plaża i centrum. Wszystko pod ręką :) Klimatyzacja niezależna dla każdego pokoju przynosi ulgę po gorącym dniu plażowania i zwiedzania. SUPER WYPOCZYNEK:) DZIĘKUJEMY!

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepiej prosić o pokoje z niskimi numerami od 100 do 300 :)
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, mementor1152
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ivelina R, Front Office Manager, Baikal HotelOdpowiedź udzielona 13 grudnia 2017

Dziękuję bardzo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji