Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (79)
Filtruj recenzje
79 wyniki
Oceny podróżnych
12
29
20
11
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
12
29
20
11
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 79 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Pobyt na przełomie czerwca i lipca 12 dni, dwoje dorosłych i syn lat 13. Pokoje średnie łóżka wygodne klima sprawna ale chyba dawno nie czyszczona. Jedzenie dobre, obsługa dobra. Sprzątanie pokoju co drugi dzień wraz z wymianą ręczników. Można zostawić parę groszy dla sprzątających pań. Bardzo blisko do plaży, którą widać z jadalni. Leżaki darmowe, płatne materace ale tylko 2 leva Pokoje raczej dla 3 osób. Pogoda super, plaża super. Aqua park w Albenie bardzo fajny tylko wejście droższe w niedzielę 38 leva na osobę. Miejscowość spokojna ludzie uśmiechnięci. Ogólnie polecam hotel ludziom którzy chcą odpocząć, a nie szukać dziury w całym. Pozdrawiam pracowników hotelu.

Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, kluczyk68
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Hotel skromny, ale czysty. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór potraw. Obsługa bardzo pomocna i uprzejma. Hotel jest w centrum przy głównym deptaku sklepy tuż pod nosem.
Fajne jest to że basen jest w sercu hotelu, otoczony skrzydłami hotelu. Dziecko jest w zasięgu wzroku.
Ja jako osoba paląca daje plusa za to że można palić na tarasie restauracji.
Minusem pobytu w hotelu są kolonie zwłaszcza na posiłkach jak taka szarańcza nikt nie miał nad dzieciakami kontroli.
Przy basenie nie ma wojny o leżaki. Oczywiście było CEBULACTWO które rano biegło na plażę zarezerwować pierwszy rząd leżaków.
Oceniam hotel bardzo dobrze, może dlatego że nie wymagam luksusu na wakacjach. Jadę tam odpocząć a nie otaczać się marmurem.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 września 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel spełnił nasze oczekiwania. Pokój taki jak na zdjęciach. Lepiej nawet (Tv płaskie).Czysto .Coś co mnie urzekło to rodzinna atmosfera. Obsługa fenomenalna! Ekipa mila i przesympatyczna.I świetna kuchnia. Naprawdę jedzenie rewelacyjne -tu ukłon w stronę szefa kuchni(i kucharzy).Pozdrawiamy takze Panią ze snack baru i miłych chlopakow z lobby baru.To był najlepszy urlop od wielu lat dla nas-Albena i Oasis.Czulismy sie jak u siebie w domu.Dlatego wracamy tu za rok w sierpniu.☺ To nie gwiazdki tworzą atmosferę a ludzie tu pracujący. Polecamy wszystkim.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, pleban1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelO36, Manager, Hotel OasisOdpowiedź udzielona 26 września 2018

Droga Rodzino Pleban,

Bardzo dziękuję za wspaniałą recenzję i miłe słowa na temat hotelu Oasis, Albena!
Cieszymy się, że Twoja rodzina naprawdę cieszy się spędzonym tu czasem! Z prawdziwą przyjemnością witamy szefa kuchni i wszystkich pracowników za pracę w zespole. Niezmiernie ważne jest, abyśmy wiedzieli, że ta wakacja była dla Ciebie najlepsza przez wiele lat, a ostatnia, ale nie najmniej ważna, że Twoja rodzina czuje się jak w domu w hotelu Oasis! Po to właśnie pracujemy, aby nasi Goście poczuli się jak w domu!

Twoja rodzina i przyjaciele są bardziej niż mile widziani następnym razem w hotelu Oasis! Nasz zespół z niecierpliwością czeka na Ciebie w sierpniu 2019 roku!

Z poważaniem,
Yanitsa Tsaneva

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel typowo dwu gwiazdkowy więc nie spodziewałem się cudów, Klimatyzacja sprawna,łóżka wygodne,prysznic do remontu, ręczniki codziennie zmieniane,obsługa bardzo miła,jedzenie monotonne ale smaczne,zwłaszcza kurczak w sosie śmietanowym lub grzybowym,drinki takie sobie jednemu barmanowi wychodziły drugiemu nie,plaża pięć minut drogi,plusem darmowe leżaki na plaży.minus brak konsekwencji w przestrzeganiu regulaminu wieczny brak wody w dysrybutorach bo nalewali sobie do butelek,leżaki zarezerwowane od 7 rano dopiero o 15 ktoś się na nich pojawił,a Tak poza tym polecam.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Andrzej K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel O, Manager, Hotel OasisOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2018

Drogi panie Kraszniewski,

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią i pozytywnym głosowaniem! Cieszymy się, że podobał Ci się pobyt w hotelu Oasis / zawiera wszystkie szczegóły, takie jak lokalizacja, sprzątanie, jedzenie i obsługa /! Ważne jest, abyśmy wiedzieli, że polecisz naszą nieruchomość.
Znowu jesteś mile widziany!

Z poważaniem,
Ya.Tsaneva

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel kameralny z małymi pokoikami wystarczającymi do spania. Klimatyzacja działa, chociaż trochę głośno, co słychać zwłaszcza w nocy. Świetna lokalizacja, bardzo blisko do plaży. Mini-disco dla dzieci super, animacje dla dorosłych raczej kiepskie. Pyszne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Mięso grillowane na bieżąco podczas lunchu i kolacji. Nigdy niczego nie brakowało, nawet, gdy przyszło się pod koniec posiłku. Przydałoby się więcej odkurzaczy dla Pań sprzątających, bo mopem nie jest się w stanie posprzątać piasku, który wnosi się w jakichś ilościach po przyjściu z plaży. Minusem jest to, że w restauracji na zewnątrz nie ma miejsca dla osób niepalących, a w hotelu większość turystów paliła, więc chcąc nie wdychać dymu, trzeba było jeść tylko wewnątrz. Na zewnątrz są dwa miejsca oddzielone od siebie, więc nie byłoby problemu, żeby jedno było dla palących, a drugie dla niepalących. Życzymy też więcej uśmiechu dla Pani Manager.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
3  Dziękujemy, marelznat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel O, Manager, Hotel OasisOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2018

Drogi Gościu,
Dziękujemy za twoją opinię! Cieszymy się, że podobał Ci się pobyt w naszym hotelu! Ważne jest, abyśmy poznali pozytywne i negatywne aspekty zgodnie z Twoim punktem widzenia, ponieważ nasz zespół stara się podejmować działania w razie potrzeby.
Znowu jesteś mile widziany!
Z poważaniem,
Ya.Tsaneva

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji