Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (146)
Filtruj recenzje
146 wyniki
Oceny podróżnych
62
29
27
23
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
62
29
27
23
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 146 recenzji
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Animacje były najlepszym elementem pobytu. Dziewczyny z Lollo & Bernie klub fantastycznie wykonywały swoją pracę. Dzieciaki pokochały animacje. Animacje dla dorosłych też były na bardzo wysokim poziomie, najlepsze jakie do tej pory spotkałam.

Natomiast jeśli chodzi o hotel to wystawiłabym raczej 3+. Ręczniki w pokojach były zmieniane, ale niewiele po za tym, śmieci w pokojach potrafiły leżeć 2-3 dni. Na stołówce ewidentnie brakuje obsługi, non stop brakowało filiżanek, sztućców, wody w automatach do kawy, szklanek do soków, mega kolejki przy patelni, na której były smażone np. naleśniki. Jedzenie było ok. Obsługa na barze w lobby zdecydowanie na minus.
Pozytywne rzeczy dotyczące hotelu: lokalizacja blisko morza, spory basen, dostępne leżaki, pracownicy recepcji (b. mili, bez problemu można się dogadać po angielsku).

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Anna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelL164, Manager, Hotel Laguna GardenOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Anna,
thank you for your review and for choosing our hotel. I'm happy that you enjoyed your stay and I'm looking forward to having you again as a guest in our hotel. I am very sorry to hear that several things throughout your stay did not meet your expectations. Please note that your concerns have been passed on to our housekeeping and restaurant management. We do hope you give us another chance as we will definitely improve our services.

Best Regards
Milen Milev
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Plusy: basen dla dzieci, pokój po remoncie, codziennie zmienione ręczniki,

minusy: brak snakc baru ( w ktorym miały byc pizze, hot - dogi i hamburgery), kiepski bar przy basenie, nie sprzątane tylko wyrzucanie śmieci, niemiła obsługa,

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, gagatka_1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelL164, Manager, Hotel Laguna GardenOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
thank you for your review. I am glad to hear that overall your experience was positive. I am disappointed to hear that our room service staff didn't meet your expectations. This critical feedback will be used in training our staff. Thank you and look forward to seeing you soon.

Best Regards
Milen Milev
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Właśnie wróciłem z wakacji z all inclusive w tym hotelu. Pokrótce:
a) pozytywy:
- lokalizacja: centrum Albeny, blisko do morza (ok. 300 m), może dokuczać hałas atrakcji wieczornych dla turystów do 23 i później cisza;
- obsługa: nie było ani jednego momentu abym poczuł, że jestem źle widziany, Bułgarzy są mili, życzliwi i pomocni!!! Szacunek :-)
- funkcjonalność: dogodne rozmieszczenie pomieszczeń: stołówka, sala konferencyjna, drink bar, toalety, basen, etc.;
- ogólne wrażenie: niby wszystko ok, ale moim zdaniem do tych 4 gwiazdek czegoś brakuje, może remontu, świeżości pokoi, nowego wyposażenia, ogólnie pojmowanej wyższej jakości;
b) negatywy:
- posiłki: to jest po prostu dramat - hotel nie jest wydolny aby normalnie ugościć tylu gości ile jest w stanie zakwaterować, tym bardziej że powiązany jest z Laguna Mare, który nie ma własnej stołówki i na posiłki przychodziło tak wiele osób, że toczyła się walka o filiżanki, sztućce, dania, desery, etc.;
- posiłki: standardem było stanie w kolejce za głównym daniem takim jak: pieczeń, naleśniki, itp. które były wypiekane na 2 gorących płytach; ponieważ później jeden kucharz zajmował się tym pieczeniem stał się "panem i władcą", który wydzielał ludziom swoje dania i krzywo patrzył lub wprost nie chciał wydawać więcej niż np. 3 naleśniki; dodam że było sporo rodzin wielodzietnych i chyba wszyscy musieliby stać z talerzami, aby nie czuć zażenowania zabierania dania innym ludziom stojącym w kolejce; byłem świadkiem jak gość hotelowy w końcu rzucił naleśniki z powrotem na płytę po dziwnym komentarzu "pana i władcy"; ostatecznie nie piekł dań na 2 płytach tylko na jednej np. jajka sadzone i naleśniki, zmniejszając wydajność wydawania niemal do zera;
- posiłki: brakowało czasami przez cały posiłek pewnych podstawowych rzeczy, np. napojów/soków do posiłku, ketchupu przez 2 dni; to były takie ewidentne tąpnięcia i zdarzały się jak brakowało nadzoru ze strony manager stołówki;
- posiłki: dojadałem słodyczami, choć nie miałem zamiaru w ogóle ich jeść na wakacjach;
- sprzątanie w pokoju: miałem odłożony napiwek dla Pani sprzątającej, zawsze warto podziękować tej osobie, bo wiadomo że lepiej przykłada się do sprzątania naszego pokoju; napiwku nie wręczyłem po tym jak wyrzucona do kosza na śmieci wilgotna zapasowa rolka papieru toaletowego, została zawieszona na podajniku celem dalszego użycia;
- pokój rodzinny: nie dajcie się zwieść to nie żaden ponadwymiarowy i przestronny pokój, to to samo standardowe pomieszczenie tylko z wciśniętym łóżkiem piętrowym dla najmłodszych;
- snack bar przy basenie: nie wszystkie dzieci mogły skosztować tego co w danym dniu serwowano, po prostu jak czegoś w danym momencie zabrakło to już nie było, za wyjątkiem alkoholi; w dniu pochmurnym gdy niewiele osób korzystało z baseny np. lodów w ogóle nie podawano; później pojawiły się na kolacji - zastanawiające czy nie podano przy basenie aby mogły pojawić się jako deser przy kolacji? (pytanie retoryczne);
- na wysokości każdego balkonu jest zamontowana klimatyzacja sąsiadów w pokoju za ścianą, to czy wam huczy w nocy przy oknie balkonowym nie zależny od was, tylko od sąsiadów - czasami wolałem ciszę, więc dusić się w zamkniętym pomieszczeniu.

Wskazówka dotycząca pokoi: - pokój rodzinny: nie dajcie się zwieść, to to samo standardowe pomieszczenie tylko z wciśniętym łóżkiem piętrowym dla najmłodszych;
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, hasaniusz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelL164, Manager, Hotel Laguna GardenOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Hasaniusz,

thank you for your positive comments and I am pleased that you had a good stay overall. However, I apologize for the inconveniences that you experienced during your stay and we do hope you give us another chance as we will definitely improve our services.


Best Regards
Milen Milev
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Kończymy 2 tygodniowy, rodzinny, bardzo udany pobyt.
Plaża rewelacja, hotel blisko przy plaży. Pokoje czyste, sprzątanie, wymieniane ręczniki i pościel.
Restauracja hotelowa: jedzenie pyszne, urozmaicone, dobrze doprawione...
Jedyny minus to gigantyczne kolejki... nie wiadomo po co?, osoby stoją i czekają to na gofry, to na naleśniki, to po mięso smażone, brakuje wyznaczonych miejsc..., do tego stołówka w hotelu dzielona jest pomiędzy 2 duże hotele Laguna Garden i Laguna Mare co w momencie niepogody powoduje oczekiwanie na wolny stolik.
Animacje dla Dzieci. W poblizy Aquapark i stacja busów min. do Varny czy Bałcziku.

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ewa O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2016

Super miejsce fajny basen i świetna plaża , dobre i urozmaicone jedzenie ,sporo owoców, brakuje materacy na leżakach, serwis pokojowy słaby nie pomogły nawet napiwki, manager hotelu reaguje szybko i skutecznie właściwa osoba na tym stanowisku. Ogólnie polecam spędziliśmy super wakacje całą rodziną za rozsądną cenę..

Termin pobytu: lipiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Waldemar D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji