Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Super zabawa

W parku byliśmy pod koniec czerwca więc możliwe, że nie mieliśmy takich problemów z kolejkami jak... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 23 sierpnia 2018
moniaa4
Warto, warto, warto!

Będąc na Costa Brava, nie można odpuścić wizyty w Water World. Wstęp 33EUR od osoby powyżej 120 cm... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 23 lipca 2018
Leszek S
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 899)
  
Recenzje (1 899)
Filtruj recenzje
1 899 wyniki
Oceny podróżnych
683
727
288
115
86
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
683
727
288
115
86
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 899 recenzji
Zrecenzowano: 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Oj tu to jest dopiero mokro są emocje. Kupa śmiechu krzyku emocjonalnego. Jak dziecko się cieszyłam że tam jestem

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
2  Dziękujemy, m_marta_xx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2019

Naprawdę spory kompleks pięknie wkomponowany w okoliczne pagórki. Trochę trzeba pochodzić w góry na dól i odwrotnie. Najlepiej przyjechać na sam początek czyli parę minut przed dziesiątą. Po 12 do wszystkich atrakcji robią się makabryczne kolejki, na niektóre atrakcje czeka się prawie 40 minut

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, maxoratalata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2018

W parku byliśmy pod koniec czerwca więc możliwe, że nie mieliśmy takich problemów z kolejkami jak osoby "w sezonie". Najdłuższa kolejka trwała ok 30 min. Super zjeżdżalnie, na niektórych potrafi być ekstremalnie. Udało nam się być na wszystkich atrakcjach, które chcieliśmy (na niektórych więcej niż raz) także jesteśmy bardzo zadowoleni z wizyty. Polecam być w parku parę minut przed 10 (otwarcie o 10) i na początku udać się na atrakcje na których nam najbardziej zależy (w ciągu dnia zdecydowanie wydłuża się czas oczekiwania).

Ogólnie jak ktoś jest świadomy, że trochę trzeba czekać powinien być zadowolony.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, moniaa4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WaterWorld_Parc, Community Manager, Water WorldOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear moniaa4,

Thank you for your visit and for taking some time to review us at TripAdisor.

We are glad that you liked it.

We hope to see you again in our waterpark.

Kind regards.

WW

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2018

Będąc na Costa Brava, nie można odpuścić wizyty w Water World. Wstęp 33EUR od osoby powyżej 120 cm, ponadto, jeśli ktoś chce, opłata za szafkę (zależnie od wielkości 8 lub 11 EUR - w tym 3 EUR zwrotnego depozytu za klucz), lub leżak - 4 EUR. Dowóz z większości okolicznych lokalizacji za darmo. Tylko trzeba w kasie podstemplować bilet, aby móc wrócić. Większość atrakcji czynna od godziny 11.00, ale kolejki ustawiają się od 10.00. Czas oczekiwania, zależnie od dnia, zazwyczaj około 45 - 90 minut. Realnie w ciągu całego dnia da się skorzystać z 6 - 7 atrakcji. Na miejscu mnóstwo barów. szczególnie polecam "większe", dwuosobowe pontony. Czekałem dwa razy po godzinie. Samej jazdy około 1-2 minit, ale było warto :)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
1  Dziękujemy, Leszek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WaterWorld_Parc, Community Manager, Water WorldOdpowiedź udzielona 25 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Daer lehoo73,

Thank you so much for your visit and for taking some time to review Water World at TripAdivsor.

We are glat that you liked it. Some rides open at 11h for operative reasons.

We hope to see you again in our waterpark soon.

Kind regards

WW

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Dla dzieci istne szaleństwo na cały dzień. Atrakcji mnóstwo i nie da się tam nudzić. Ocena bardzo dobra. Mogę polecić to miejsce z pełną odpowiedzialnością.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
1  Dziękujemy, Jarosław M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WaterWorld_Parc, Community Manager, Water WorldOdpowiedź udzielona 11 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Jaroslaw.

Thank you so much for your visit and for taking some time to review us at TripAdvisor.

We are glad that you liked it.

We hope to see you in our waterpark soon.

Kind regards

WW

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji