Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Lloret de Mar
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (463)
Filtruj recenzje
463 wyniki
Oceny podróżnych
60
124
129
79
71
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
60
124
129
79
71
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 463 recenzji
Zrecenzowano: 4 lutego 2019

Hotel niewielki, położony w pięknej okolicy lorret de mar(trochę głośno w nocy), blisko plaża, które jest niestety kamienista. Tam na pewno jest co robić, obok znajduje się pełno bazarów i klubów. Mieliśmy piękny, czyściutki pokój, nowoczesny. W samym hotelu mało się dzieje ale tak jak mówiłem poza hotelem jest prawdziwy raj. Jedzenie smaczne, dobre ryby i mięsa. Lody w opakowaniach. My mieliśmy opcję FB ale nie odczulismy tego. Możliwość skorzystania z Aquaparku w hotelu obok. My byliśmy w terminie 31.05 na tydzień, niestety Aquapark został otwarty w dniu naszego wylotu do Polski pomimo że powiedziano nam że jest otwarty od połowy maja. Przy rezerwacji wakacji Pani z WEZYRU upewniała nas że dzieci już korzystają z otwartego aquaparku był to 20.05. Inni Polacy z biura TUI dostali odszkodowanie za brak Aquaparku w postaci wstępu wszystkich uczestników do parku wodnego w okolicy. My po długich 2 miesięcznych zmaganiach dostaliśmy swoje w postaci 1100zł. Moje dzieci pomimo, że na zjeżdżalniach nie lała się woda to i tak świetnie się bawiły. Same sobie polegały i zjeżdżały. Ogólnie oprócz wpadki z aquaparkiem hotel godny polecenia za tą cenę. Polecam jechać końcem czerwca bo wtedy pogoda jest pewniejsza, ale przed naszym wyjazdem była fala upałów a podczas naszego pobytu było różnie, czasami chmury przez cały dzień. Polecam wycieczkę do Barcelony ze zwiedzaniem stadionu. Wszyscy bardzo mili. Polecam

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KP17072004
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Garbi, Director Comercial, Hotel Garbi ParkOdpowiedź udzielona 22 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your review! I'm happy that you liked the hotel, the rooms, the food, the location,...!
It's really a pity that your agency didn't inform you well. Our water park is open from the first of June till half September, as is mentionned on our web side.
I'm sorry but I have the impression that you confuse with another hotel chain in Lloret when you talk about other people who were compensated with an entrance for the local water park because their water slides didn't work at a period that they had announced they would be functionning. This was not in our hotel. I suppose that in your case the agency gave you some compensation because they gave you wrong information.
I'm very happy that you liked our hotel and we definitely hope to see you again!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 września 2018 z urządzeń przenośnych

Klimatyzacja zagrzybiala tragedia! Na szczescie nie bylo potrzeby wlaczania jej. W innym wypadku choroby murowane! Jedzenie bardzo slabe, monotonne i nie smaczne.
Plusy to odleglosc od centrum i plazy.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, monikasroka0950
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Garbi, Director Comercial, Hotel Garbi ParkOdpowiedź udzielona 28 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for staying with us. Nice to know that you like our location. If the AC is not working, you can advise at the reception and our technical staff has a look at it.
For next season we will have a new cook in our team who will bring some new ideas for the restaurant!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 września 2018

pokój - rewelacja - przestronny , czyściutko ! codzienni wymieniane ręczniki , ścielone łóżka i myta podłoga
jedzenie - każdy posiłek w formie bufetu - duży wybór aczkolwiek po 3-4 dniach nudzi się - wszystko podobne ,,,,, każdy znajdzie coś dla siebie lecz uważam ,że jako odskocznia fajnie skoczyć z 2-3 razy na kolację na miasto -aby spróbować czegoś lokalnego :;)

jedyny minus hotelu do hałas ...lokalizacja hotelu jest idelana ( 5 min do plazy ) jednak hotel znajduję się na głównej ulicy w Lloret -także w nocy słychać hałas z dyskotek itd

Wskazówka dotycząca pokoi: hotel dla młodych ! Nie dla rodzin ( zwłaszcza z małymi dziećmi ) - ze względu na hałas
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Karolina Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Garbi, Director Comercial, Hotel Garbi ParkOdpowiedź udzielona 28 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for sharing your opinion and for your nice words! It's nice to know you liked it! Next season we will have a new cook among our staff and we hope he will add new ideas for the restaurant! It's true that we have a very good and central situation and if you might have noise from the street, next time you can always ask at the reception is there is a possibility to change you to the other side of the hotel. If we have free rooms, we're happy to do this! We hope to see you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2018

Do Lloret de Mar i hotelu Garbi Park udaliśmy się z mężem od 6.06.2018 do 13.06.2018r. Pierwsze wrażenie było ok. Pokój czysty i przyjemny - codziennie sprzątany i wymieniane ręczniki. Panowała cisza, gdyż bylismy jeszcze przed sezonem więc mało rozwrzeszczanej młodzieży. Jeśli chodzi o jedzenie to na początku smakowało, lecz po 3 dniach jedzenia tego samego człowiek czuł się już przesycony i znudzony bo cały czas podawane było to samo. Maszyna do soków wyłączona do obiadu i obiadokolacji. Działała jedynie przy śniadaniach. Bar na zewnątrz serwował napoje w plastikowych naczyniach, a przekąski to jakieś nieporozumienie!! Hamburgery niewiadomego pochodzenia mrożone z folii podawane na plastikowym talerzu podgrzewane w mikrofalówce - ohyda! Lody z najtańszego sortu! Najgorzej było w dniu naszego wyjazdu. Autokar na lotnisko mieliśmy dopiero o 18.20 a z baru mogliśmy korzystać tylko do 13.00. Czyli po obiedzie brak jedzenia i picia (nawet wody) Ponadto nie mogliśmy tez korzystać z baru w hotelu Gran Garbi gdzie chodziliśmy na basen. Bar otwarty dla nas od 18.00 :/ chore! Rozrywki w hotelu bardzo ubogie. Typowa nuda! Gdybym miała jeszcze raz wybrać hotel to na pewno nie tam!! Nie polecam dla rodzin z dziećmi bo dzieci nie mają tam co robić! Jedynie co było fajne to lokalizacja - blisko do plaży i w samym centrum LLoret. Jechaliśmy z biura Coral Travel - byliśmy z nich zadowoleni :)

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, justi82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Garbi, Director Comercial, Hotel Garbi ParkOdpowiedź udzielona 3 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for staying with us.
I'm sorry if you had the impression the food was repeating after a few days, we will have a look at this!
It's true that on the last day you have the AI service until 1 PM. I'm sorry for that.
Even if you are a guest of the Garbi Park we give you free access to the water park with slides at the hotel Gran Garbi Mar. It's correct that your AI service is not included here. You have free access but you pay for the drinks in the park. Your all inclusive offer is at your own hotel.
The kids animation starts in July. In june the chidren can participate at the animation of the Gran Garbi!
I'm happy to read that you liked our location!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel ma dwa plusy, lokalizacja blisko plaży i czystość. Poza tym większość minusów. Jedzenie monotonne i niesmaczne, w hotelu bardzo głośno, zarówno z zewnątrz przez wszechobecne imprezy, jak i wewnątrz. Drzwi nieszczelne, z ogromną szpara, przez co wszystko słychać. Brak wymagania respektowania ciszy nocnej. Obsługa średnio przyjemna, jedynie Pani sprzątaczki mile. Nie polecam osobom chcacym zwyczajnie wypocząć i chcacym choć trochę spać w nocy.

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Nana J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Garbi, Director Comercial, Hotel Garbi ParkOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for the review. I'm happy that you liked our located and the cleanliness. We try to offer variety in the restaurant and a good price - quality relationship. We will keep working to have all our customers satisfied.
Thank you for everything!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji