Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (455)
Filtruj recenzje
455 wyniki
Oceny podróżnych
145
170
71
37
32
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
145
170
71
37
32
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 455 recenzji
Zrecenzowano: 1 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w tym hotelu 2 noce i bardzo żałuję że nie mogliśmy zostać dłużej. Obsługa hotelu była wspaniała. Barmanka przy basenie to wspaniała uśmiechnięta kobieta.gracias Marivi! Basen na dachu z widokiem na morze - cudowny. Jedzenie pyszne różnorodne. Polecam!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Styna L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RosamarHotels, Director General, Rosamar MaritimOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Styna,

Thank you for your comment and for taking the time to describe your stay at our hotel. We are always happy to hear that our guests’ needs were met to the greatest extent possible.

Thank you for counting on Rosamar Hotels, and we hope to see you again soon.

Sincerely,
Montse Vilella
Director of Rosamar Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 września 2017 z urządzeń przenośnych

Obecnie widziałam, że hotel na dachu przeszedł remont i to na pewno podwyższy standard. Hotel w miesiącu w którym bylismy - przełom września i października miał bardzo dobra cenę (adekwatna do standardu) Jedzenie było bardzo dobre, naleśniki na śniadanie paella na kolację i naprawdę smaczna. Hotel raczej dla osób niewymagających.

Termin pobytu: październik 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 62karolinak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Kupujac wakacje sugerowalem sie informacjami ze strony 'On the beach' i tu rozczarowanie!!Tzn.napisali,ze kupujac wakacje w hotelu Rosamar'all inclusive ' mozna korzystac z innych atrakcji z sieci tych hoteli ktore sa w poblizu i tu bylo pierwsze klamstwo!!!Mozna bylo z animacji wieczornych ktore byly slabe i na tym sie konczylo,reszta czyli baseny,bary itd.juz nie!!!
Obsluga w restauracji b.dobra/serwis sprzatajacy slaby,serwis recepcji troche lepiej niz slaby.
Miejsce hotelu b.dobre polozenie-wszystko blisko tzn.plaza,sklepy,komunikacja.
Pokoje w miare ladne,windy w miare szybkie jednak minus to brak klimatyzacji w windach i holach glownych.
Ogolnie rzecz biorac wakacje bez rekomendacji i nie wroce do tych hoteli,a uwierzcie ze bylem w wielu miejscach i hotelach.
Dziekuje

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, rafaldawid
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RosamarHotels, Director General, Rosamar MaritimOdpowiedź udzielona 12 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Rafaldawid,

Thank you for your post at Tripadvisor and to share your opinion with the rest of travellers. We take good note about your comments and we will apologize if we can not meet your expectations in our Hotel.

Kind regards,
Montse Vilella
Director of Rosamar Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2017

Jeśli z jednym lub dwójką dzieci to koniecznie pokój Junior Suite . Są to 2 pokoje z dużym balkonem i widokiem na plażę. Posiłki b. smaczne , polecam HB. Wokół hotelu mnóstwo sklepów , barów , restauracji. Wieczorem koniecznie dyskoteka w centrum miasta, wszak to w końcu Lloret de Mar , najbardziej rozrywkowy kurort na Costa Brava.Plaża i woda czysta , nawet koniec września b. ciepło i dużo słońca. POLECAM.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój na wysokich piętrach , np. 4 lub 5. Jest wtedy ładny widok na morze.
Termin pobytu: wrzesień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, _bs_kepno
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RosamarHotels, Director General, Rosamar MaritimOdpowiedź udzielona 15 marca 2017
Tłumaczenie Google

Sehr geehrter Kunde,

Wir freuen uns, einen Beitrag zu unserem Hotel zu lesen. Bei Rosamar Hotels, unser Team arbeitet mit dem Ziel fest, um maximalen Komfort und das Wohlbefinden unserer Gäste. Daher Ihre Meinungen zufrieden uns viel.

Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Hotel zu sehen. Vielen Dank für Ihr Vertrauen.

Mit freundlichen Grüßen,
Montse Vilella
Direktor der Rosamar Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2015 z urządzeń przenośnych

Jeżeli chodzi o hotel to może być chociaż nie rozumiem dlaczego ma 4 * skoro nic  nie wskazywało na to ze jest taki luxusowy.Jedzenie nie najgorsze, panie z obsługi zarówno w restauracji jak i panie od sprzątania bardzo miłe i pomocne, a wspomnę ze byliśmy tam z 1.5 rocznym dzieckiem:) Mogę powiedzieć z czystym sercem ze hotel jest przyjazny dla rodzin z dziećmi.
Ogromnym minusem jest płatny parking należący do hotelu, ceny wahają się między 9-12€/doba. Ostatniej nocy po północy włączył się trzy razy alarm przeciwpożarowy, powtórka o 6 rano następnego dnia.
Z uwagi ze wyjezdzalismy następnego dnia rano poprosiliśmy o wcześniejsze śniadanie i zastało nas rozczarowanie: bułki,  chleb, masło,  wędliny i ser żółty,  nie było nawet dżemu mleka i płatek także nawet nie miałam jak zrobić dziecku jeść - smutne. Poza tym nie działały automaty z sokami także kolejny minus. Poza tymi paroma uwagami uważam, że nie było najgorzej.

Termin pobytu: czerwiec 2015
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, karolayyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RosamarHotels, Director General, Rosamar MaritimOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2015
Tłumaczenie Google

Sehr geehrter Kunde,

Wir schätzen Sie sich die Zeit, um einen Kommentar über unser Hotel zu schreiben. Bei Rosamar Hotels, unser Team arbeitet mit der Firma Ziel, um Komfort und Wohlbefinden unserer Kunden auf die maximale bereitzustellen. Daher Meinungen wie die Ihre uns helfen, die Arbeit unseres Teams.

Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Hotel zu sehen. Vielen Dank für Ihr Vertrauen.

Mit freundlichen Grüßen,
Montse Vilella
Direktor der Rosamar Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji