Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Lloret de Mar
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (587)
Filtruj recenzje
587 wyniki
Oceny podróżnych
69
175
167
86
90
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
69
175
167
86
90
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 587 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy W Gran garbi w czerwcu 09-16.06.2019. Ogólnie hotel bardzo fajny, baseny super. Woda w czerwcu zimna. Polskojęzyczna animatorka,pan wpuszczający do aquaparku również. Jedzenie smaczne, duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Przy wyborze HB śniadania w formie bufetu, soki, herbata i kawa do woli. Do kolacji tylko woda, ale można sobie dokupić picie. Pokoje jak na 4 osoby trochę za małe. Codziennie sprzątane, ale tylko po wierzchu. Animacje dzieciom się podobały, nam w sumie też. Były tańce, aerobik w wodzie, show wieczorem. Lloret de mar jest piękne. Dużo rzeczy do zwiedzania, te zatoczki i widoki. Pojechałabym tam jeszcze raz. Polecam i hotel i miasto.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Żaneta W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Garbi, Director Comercial, Gran GarbiOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for recommending us!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Cena adekwatna do jakości... Ogólnie tanio a smacznie... Hotel jak najbardziej ok... Pokoje ok... Łazienka ok... Jedzenie wiadomo cały czas w sumie podobne ale smaczne.... Duży plus to fajny basen i 10 min spacerkiem do plaży...

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 787krystianw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Garbi, Director Comercial, Gran GarbiOdpowiedź udzielona 16 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for staying with us. It's nice to know that you liked the hotel, the rooms, the food and our location. We hope to see you again in the near future!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 listopada 2018

Bardzo dobry hotel. Przesympatyczna i pomocna obsługa, wyżywienie HB niemal jak all inclusive nie do przejedzenia tak duży wybór. Możliwość zjedzenia na tarasie lub we wnętrzu w zależności od pogody. Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu szwedzkiego: olbrzymi wybór sałatek, zup, mięs, owoców, deserów i dodatków. Pokoje bardzo ładne w pełni wyposażone - pojemna szafa, stolik, klimatyzacja, tv, lodówka śliczne łazienki. Sprzątanie codziennie, wymiana ręczników również niemal codziennie. Hotel składa się z dwóch budynków oddzielonych uliczką. Położony w cichej zielonej części Lloret przy urokliwych uliczkach handlowych, blisko plaży ale również PKSu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Wszystkie pokoje są identyczne, z balkonami i podobnym wyposażeniem, różnica w widoku z balkonu.
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Magda W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Garbi, Director Comercial, Gran GarbiOdpowiedź udzielona 8 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for sharing your opinion and for staying with us.
We appreciate your nice words about the hotel, the restaurant, the rooms and our location!
We hope to welcome you again very soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 września 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel z czasów PRL , odremontowana tylko czesc główna ale nie było nam dane tam mieszkać tylko po drugiej stronienie ulicy w dostawce pomiędzy nędznymi knajpami. Pokój nie sprzątany przez cały wyjazd, na prośbę w recepcji wymieniono ręczniki!
Jedzenie słabe totalnie dopasowane do emerytów którzy stanowią 80% klientów hotelu. Jedyny plus to lokalizacja - reszta to porażka!

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Karola F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Garbi, Director Comercial, Gran GarbiOdpowiedź udzielona 17 października 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for staying with us. I'm very surprised to read that your room wasn't cleaned because they are cleaned every morning. And the rooms opposite our main building are also renewed.
I'm sorry if you didn't like the food. It's not easy to please everyone but we Will do our best.
It's nice to know that you liked our location.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2018

Pierwszy raz nie wzięliśmy pod uwagę opinii o hotelu, ktore byly bardzo przeciętne, bo zależało nam na hotelu z aquaparkiem i niestety trochę żałujemy wyboru. Reasumując:
Plusy:
- lokalizacja, w samym centrum Lloret, wszędzie blisko, i na zakupy i do atrakcji na plaży, do stacji autobusów dosłownie 5 minut spacerem, więc jeśli ktoś zamierza aktywnie spędzić czas miejscówka jest naprawdę w porządku. Jednocześnie do pokoi nie dobiegają hałasy miasta. Można spokojnie się wyspać.
Minusy:
- naszym zdaniem cały kompleks hoteli wygląda dużo gorzej w realu niż w ofercie biura podróży. Nie piszemy o Garbi Park bo to ponoć 3*hotel, ale wyglądał strasznie. Nieco wyżej wzdłuż ulicy jest Gran Garbi i Gran Garbi Mar. Wygląda to trochę lepiej ale na pewno nie na 4*.
- basen w Gran Garbi jest przez większość dnia w cieniu. Woda zimna, kąpiel i zabawa mało przyjemna.
- leżaki w Gran Garbi potwornie brudne. Obrzydzenie bierze, żeby położyć na nich ręczniki. Bardzo mało parasoli, chociaż w sumie ktoś nie przemyślał rozmieszczenia budynków i basenu, więc cień zawsze się znajdzie.
- Aquapark w Gran Garbi Mar bardzo przeciętny. Cały kompleks w pełnym słońcu. Mało parasoli. Zjazd zjeżdżalnia do "dziury" masakra. Wpada się do mega zimnej wody, bo oczywiście basen jest jako jedyny w cieniu i nie ma jak się nagrzać.ochrona kompleksu ciągle zwraca uwagę. Nie wolno zjeżdżać w zegarku, z go pro. Itd.Na końcu zabraniali dzieciom psikac się wodą sikawkami. Do tego chodzi jakiś gość i ciągle zwraca uwagę, że pozycja zjazdowa na zjezdzalniach jest nie taka. Jakaś paranoja.
- pokoje bardzo małe, skromne. Nam dla trzy osobowej rodziny wstawili dwa łóżka King size. W związku z tym było bardzo mało miejsca wokół. Nie było szafek obok łóżek. Przemieszczanie się po pokoju średnio komfortowe. Pokoje ogarniane co dzień, sprzątane raczej nigdy.
- restauracja raczej brudna, panie nie nadążaly że sprzątaniem stołów. Jedzenie dużo ponizej przeciętnej. Byliśmy rok temu na Costa BLanca również w hotelu 4*, ale nie porównujemy tego z Gran Garbi. Tu żywienie czasami trochę tragedia.miesa zylaste, niedopieczone, niedoprawione. Ryby, Paela czasami w porządku, czasami nie. Mało produktów typowo hiszpańskich. No niestety kuchnia to był nasz bardzo duży zawód. Zakochalismy się w hiszpańskim jedzeniu rok wcześniej na Costa Blance a tu jedzenie bardzo mizerne. Hotel reklamuje się jako rodzinny. Dla dzieci do jedzenia zostają głównie frytki. Nugetsy niestety koloru brunatnego, niejadalne. Zupy woda. Bez smaku. Ohydne.
- Animacje dramat. Animatorów praktycznie nie widać. O 12.00 aquagym, ale ekipa animacio tak mało zaangażowana, że tragedia. Wieczorem jakieś mini disco. Animacje dla dorosłych masakra. Podstarzaly gościu wychodził i próbował śpiewać do mikrofonu. Trochę lipa.
Ogólnie hotel dla bardzo niewymagajacych, za te pieniądze oczekiwaliśmy dużo, duzo więcej.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Igor08
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Garbi, Director Comercial, Gran GarbiOdpowiedź udzielona 16 lipca 2018
Tłumaczenie Google

I'm sorry if we couldn't fulfill your expectations. We will keep working and try to satisfy all our clients!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji