Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (961)
Filtruj recenzje
961 wyniki
Oceny podróżnych
529
326
76
22
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
529
326
76
22
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 961 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel z wieloma atrakcjami dla maluchów, brodzik ze zjeżdżalnia dla dzieci do 3 lat z rozciągniętym żaglem dającym cień (tu spędziłem najwiecej czasu z 2- letnia córką), brodzik ze zjeżdżalniami dla starszych dzieci i 2 dodatkowe baseny. Płac zabaw dla dzieci, animacje (TUI ma po polsku ale generalnie hotel przygotowany pod Niemców i Francuzów). Wieczorem mini disco dla dzieciaków. Pełno leżaków na basenie i na plaży. Jedzenie bardzo dobre, umiarkowanie urozmaicone (powtarzalne ale na tyle dużo potraw ze zawsze było co wybrać). W barze przy basenie w ciągu dnia podają owoce, lody, tosty. Alkohol w ofercie all inclusive jest mało „alkoholowy” ;) wiec albo podwójne albo z płatnej oferty - markowe i w rozsądnej cenie.
Hotel jest na uboczu i dość daleko od lotniska w Heraklionie (ponad 2h jazdy). Jest ulokowany na kilku poziomach wiec jest sporo chodzenia góra, dół. Są windy i generalnie można się nimi sprawnie po obiekcie poruszać (choć do niektórych trzeba mieć trochę cierpliwości - szczególnie tej do restauracji).
W hotelu są wydzielone strefy tylko dla dorosłych (w restauracji, na plaży, basen w strefie SPA) można się w nich trochę wyciszyć. Jest tez concierge, miło bo zadzwonił się przywitać :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, maso100
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sentido Mikri P... C, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, SENTIDO Mikri Poli AtlanticaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear maso100,

Dzień dobry! On behalf of all the staff and the management of the hotel SENTIDO Mikri Poli Atlantica, I would like to thank you from the bottom of my heart for your outstanding review! It is a great pleasure for us to find out that you enjoyed your holidays to the maximum extent and that you were completely satisfied with everything! Thank you very much also for your positive comment about me - I am only a reflection of all the staff of the hotel who are always taking care of our guests, in order to ensure a perfect period of holidays for our clients within our premises!

We will be really looking forward to welcoming you again, soon.

With kind regards,
Vaggelis Vernadakis
Holiday Concierge
SENTIDO Mikri Poli Atlantica

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Byłam w tym hotelu w lipcu 2019 z mężem i dwójką dzieci. Mieliśmy apartament z widokiem na morze.
Plusy:
- obsługa - personel jest pomocny, uśmiechnięty, można się bez problemu dogadać po angielsku i po niemiecku
- jedzenie - po prostu fanastyczne! Posiłki codziennie inne, bardzo zróżnicowane i przede wszystkim bardzo smaczne. Każdy znajdzie coś dla siebie - potrawy mięsne, warzywne, makarony, fast food, świeże owoce, duży wybór deserów. Trzy razy w tygodniu jest wieczór tematyczny, raz w tygodniu można skorzystać z restauracji a la carte, co oczywiście zrobiliśmy i naprawdę warto! Napoje w all inclusive zarówno alkoholowe jak i bezalkoholowe też dają radę.
- sam hotel - pięknie położony na wzgórzu, czysty, pokoje estetyczne, codziennie sprzątane
- baseny - odpowiedniej wielkości, dla małych dzieci aquapark, dla dorosłych bez dzieci basen tylko dla dorosłych, dużo leżaków i parasoli
- plaża - w zatoczce, prywatna, również dużo leżaków i parasoli (w cenie)
- odpowiedni dla rodzin z dziećmi - dużo udogodnień dla małych dzieci, animacje, klub dziecięcy
Minusy:
- układ apartamentu - pokój z pojedynczymi łóżkami jest przejściowy na balkon, więc kiedy dzieci pójdą spać nie da się już wyjść na balkon
- animacje dla dzieci i młodzieży są głównie po niemiecku (Niemców jest tam chyba najwięcej)
- długi transfer z lotniska - 2-3 godziny
Ogólnie jak najbardziej polecam! Nie wykluczam, że jeszcze tam wrócimy.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, alexandra1724
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sentido Mikri P... C, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, SENTIDO Mikri Poli AtlanticaOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear alexandra1724,

Dzień dobry! We are absolutely thrilled to receive such a positive review regarding your stay in SENTIDO Mikri Poli Atlantica! On behalf of the management and all the staff of the hotel, I would like to express our gratitude for your such polite comments and for your description of our hotel. We are really happy that you enjoyed your stay to the maximum and we will be waiting impatiently to welcome you again in the near future!

With kind regards,
Vaggelis Vernadakis
Holiday Concierge
SENTIDO Mikri Poli Atlantica

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

W hotelu spędziłem dwa tygodnie wraz z czteroosobową rodziną - dwoje dorosłych i dwójka dzieci w wieku 15 i 9 lat. Ogólnie oceniam pobyt w tym hotelu jako bardzo dobry. Hotel położony jest na zboczu schodzącym dość stromo ku morzu, co powoduje, że jest on położony na kilku poziomach. Na szczęście obiekt wyposażony jest w system wind, które ułatwiają poruszanie się po jego terenie. Tym niemniej, może to stanowić pewien problem dla osób w bardziej podeszłym wieku.
Przydzielony nam pokój rodzinny nr 408a oceniam bardzo dobrze. Jego powierzchnia była wystarczająca dla naszej czwórki. Składał się z dwóch pomieszczeń sypialnych i obszernej łazienki. Klimatyzacja działała w nim bardzo sprawnie. Jedynym minusem była nieszczelność kabiny prysznicowej, co skutkowało zalewaniem podłogi w łazience, z czym radziliśmy sobie uszczelniając kabinę ręcznikiem.
Wysoko oceniam hotelową plażę. Jest to plaża prywatna, szeroka i piaszczysta, położona w zatoce, odgrodzona od pełnego morza skałami. Zejście do wody jest bardzo łagodne, idealne dla małych dzieci. Podłoże w wodzie jest piaszczyste i nie trzeba używać obuwia. Na plaży cały czas dyżuruje ratownik, który pilnuje, aby nikomu nie stała się krzywda i natychmiast reaguje na wszelkie niebezpieczne zachowania gości. Ilość parasoli i leżaków wystarczająca. Jedynym według mnie mankamentem jest możliwość odpłatnego rezerwowania leżaków przez gości, co prowadzi do tego, że pewna ich ilość, z reguły najbliżej morza, przez znaczną część dnia stoi pusta.
Jeżeli chodzi o baseny to w pobliżu głównego budynku znajduje się spory basen dla dorosłych. Jest to największy z hotelowych basenów, a jednocześnie nigdy nie ma przy nim tłoku, gdyż korzysta z niego stosunkowo mało osób. Pozostałe trzy baseny znajdują się koło plaży i są stosunkowo niewielkie, jak na ilość gości. Widać to zwłaszcza w czasie gdy są tam organizowane zajęcia sportowe. Sytuację ratuje plaża. Niemniej podczas naszej bytności w hotelu miał miejsce sztorm i przez jeden dzień nie można było korzystać z kąpieli morskich, a wówczas tłok w basenach był niemiłosierny. Jako plus należ zaliczyć stałą obecność ratownika nad basenami, który powstrzymuje młodych ludzi od soków do basenów.
Wyżywienie w hotelu uważam za dobre. Wszystkie produkty są świeże, w dostatecznych ilościach. Moje zastrzeżenia dotyczą głównie lunchu, a w szczególności stosunkowo niedużego wyboru dań oraz ich powtarzalności. Przykładowo jednego dnia serwowano trzy rodzaje ryżu i trzy rodzaje kurczaka. Ogólnie w wyżywieniu dominuje kurczak i wieprzowina, przygotowywane na kilka sposobów, zawsze jest też ryba przygotowana na dwa rodzaje plus kilka rodzajów makaronu. Stosunkowo rzadko pojawiały się inne rodzaje mięs, jak baranina czy jagnięcina. Natomiast plusem była spora różnorodność sałatek, sosów, przypraw, pieczywa. Ponadto raz w tygodniu na kolację serwowane były krewetki oraz inne owoce morza. Oceniając wyżywienie można stwierdzić, iż był ono dobre, choć jak na pięciogwiazdkowy hotel nieco zbyt monotonne, za mało różnorodne, biorąc pod uwagę lokalną tradycję kulinarną.
Bary i obsługa w nich nie wzbudziły u mnie żadnych zastrzeżeń.
Bardzo wysoko oceniam obsługę w hotelu. Wszyscy pracownicy byli uśmiechnięci, serdeczni, skłoni do pomocy, a swoje obowiązki wykonywali bardzo sprawnie, bardzo dobrze posługują się kilkoma językami, tak że nie ma problemu z komunikacją. Sprawny personel, zwłaszcza na recepcji, to duży atut tego hotelu. Podobnie bardzo wysoko oceniam poziom serwisu sprzątającego.
W mojej ocenie minusem hotelu była natomiast możliwość wymiany ręczników plażowych jedynie dwa razy w tygodniu (bezpłatnie). Natomiast za opłatą możliwe było to codziennie.
Słabo także wpadł poziom wieczornych animacji dla dorosłych np. W tzw. Wieczorze greckim wystąpił dwóch tancerzy i trzy tancerki, którzy ograniczyli się do kilku tańców, w tym zorby. Integracji gości w hotelu nie sprzyja fakt, że znaczna ich część to Francuzi, którzy mają swój własny program animacyjnych w ramach tzw kappa club i chyba z powodu bariery językowej nie uczestniczą w programach przeznaczonych dla innych gości.
Reasumując, moim zdaniem, pomimo kilku wspomnianych wyżej mankamentów, hotel zasługuje na pozytywną opinię i szczerze polecam go na spędzenie urlopu, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Krzysztof C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sentido Mikri P... C, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, SENTIDO Mikri Poli AtlanticaOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Krzysztof C,

Thank you very much for your thorough review regarding your recent stay in our hotel. We are really happy that you enjoyed your stay with us and all in all you were completely satisfied with your stay. We have taken notes of all your comments and we would like to thank you for sharing them with us.

We hope that we will welcome you again in the near future.

With kind regards,
Vaggelis Vernadakis
Holiday Concierge
SENTIDO Mikri Poli Atlantica

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2019

Świetny hotel. Rewelacyjne jedzenie - bardzo duży wybór. Uśmiechnięta obsługa i zawsze czysty pokój. Na plaży dużo leżaków. W tym roku (2019) w październiku zarezerwowałem jeszcze raz pobyt bo warto :).

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto dopłacić za pokój z widokiem na morze
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, wokark
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sentido Mikri P... C, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, SENTIDO Mikri Poli AtlanticaOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear wokark,

Dzień dobry! We would like to thank you very much for your absolutely excellent review regarding our hotel. I will make sure to share your positive comments about the quality of the food with our Chef. Thank you very much also for your nice comment about the friendliness of the staff.

We are really looking forward to welcoming you again in October. Please don't hesitate to stop at my office near the reception in order to thank you in person for your really positive review.

With kind regards,
Vaggelis Vernadakis
Holiday Concierge
SENTIDO Mikri Poli Atlantica

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lutego 2019

Świetny hotel, czysty i zadbany. Smaczne jedzenie dla całej rodziny. Idealna prywatna plaża piaszczysta tuż przy hotelu z krystalicznie czystą wodą. Możliwość korzystania z dodatkowo płatnego sprzętu wodnego, np. desek SUP. Dzieci były bardzo zadowolone zarówno z basenów, jak i plaży. Możliwość wynajęcia samochodu w samym hotelu i w hotelu obok. Dobra baza wypadowa na plażę Vai oraz do klasztoru Toplou. Koniecznie trzeba zwiedzić też śliczne Agios Nikolaos z głębokim śródmiejskim jeziorem (piękny widok z restauracji na wzgórzu wieczorem) oraz świetny pasaż handlowy tętniący życiem do późnego wieczora. Jedynym minusem hotelu jest dosyć długi transfer z lotniska oraz dojazd do głównej atrakcji Krety, czyli Knossos, ale plusy hotelu zdecydowanie to rekompensują.

Termin pobytu: lipiec 2018
Dziękujemy, Eksan2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sentido Mikri P... C, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, SENTIDO Mikri Poli AtlanticaOdpowiedź udzielona 12 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Eksan2018,

We would like to thank you very much for taking the time to share your opinion regarding your stay in SENTIDO Mikri Poli Atlantica. It was a great pleasure for us to find out that the location of our hotel was convenient for your excursions in the nearby area and that the children were completely satisfied with the quality of our pools and sandy beach.

We will be more than happy to wait for your next visit.

With kind regards,
Vaggelis Vernadakis
Holiday Concierge
SENTIDO Mikri Poli Atlantica

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji