Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (190)
Filtruj recenzje
190 wyniki
Oceny podróżnych
105
52
18
6
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
105
52
18
6
9
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
175 z 180 wśród 190 recenzji
Zrecenzowano 17 listopada 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopad 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lake_junaluska, Public Relations Manager, Lake Junaluska Conference and Retreat CenterOdpowiedź udzielona 26 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 października 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Do not stay in an apartment
  • Data pobytu: październik 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 września 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: There is a Dillards Outlet center that makes for some good shopping...800 Brevard Rd, Asheville.
  • Data pobytu: wrzesień 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lake_junaluska, Public Relations Manager, Lake Junaluska Conference and Retreat CenterOdpowiedź udzielona 1 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrzesień 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lake_junaluska, Public Relations Manager, Lake Junaluska Conference and Retreat CenterOdpowiedź udzielona 10 września 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lipca 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lipiec 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lake_junaluska, Public Relations Manager, Lake Junaluska Conference and Retreat CenterOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji