Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 571)
Filtruj recenzje
1 571 wyniki
Oceny podróżnych
484
686
229
104
68
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
484
686
229
104
68
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 571 recenzji
Zrecenzowano: 12 czerwca 2018

Bardzo fajny hotel, świetne położenie niedaleko plaży, trzeba tylko przejść przez ulicę, na plazy leżaki w cenie, dodatkowy plus za atrakcje w cenie na plaży, tj. łódź ze szklanym dnem, narty wodne, rowerki wodne, Smaczne jedzenie, może nie ma wyboru jak w Hiltonie, ale na pewno nie można wyjść głodnym, zawsze coś innego ciekawego do spróbowania, plus za tematyczne wieczory, m.in wieczór hinduski. Dwa baseny, czyste , widok na morze. Obsługa bardzo miłą. Spędziliśmy dwa wspaniałe tygodnie podróży poślubnej i chętnie byśmy tam wrócili.

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Katarzyna A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RajeshButon, General Manager, Casuarina Resort & SpaOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna A,

Thank you for choosing our resort and for taking the time to write a review.

We are so glad to learn that you enjoyed your stay as a whole and that everything was to your satisfaction.

We look forward to welcomingyou back at our hotel in the future.

Regards

~ The Management ~

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 maja 2018

Mauritius jest bez wątpienia cudem natury, przepiękne plaże, roślinność, gorące wilgotne powietrze, które daje nam cmoka, tuż po wyjściu z samolotu, wspaniali ludzie, muzyka i kultura. Hotel jest pięknie położony w zadbanym ogrodzie. Cały ośrodek jest bardzo klimatyczny i można się w nim czuć bardzo swobodnie, fajny basen, droga na plażę przez ulicę, ale umówmy się, to naprawdę nie powinien być żaden problem, przejść te parę kroków jeśli docenia się, wszystko co nas otacza, celebruje każdą chwilę. Standard hotelu to 3 mocne gwiazdki, jednak nie rozumiem, jak można narzekać na pokój, w którym de facto tylko śpimy, bo przecież każda chwila poza nim jest chwilą na wagę złota. Serdecznie zachęcam do korzystania z wycieczek organizowanych przez mieszkańców, jest naprawdę dużo taniej niż z biura podróży, warto wychylić nosek poza hotel, w niedalekiej odległości od hotelu znajduje się pub przy plaży o nazwie Sakoa...Jak tam trafić? Wychodząc z hotelu, idziemy na plażę i kierujemy się w lewo wzdłuż oceanu po piaseczku mięciutkim jak puder coś pięknego... Trochę dalej od hotelu kierując się w prawo ( najlepiej taxi) znajduje się dyskoteka Banana Beach, też na wielki plus!!!. Wycieczka katamaranem na Gabriel Island z muzyką na żywo i poczęstunkiem, Rezerwat 7 kolorów ziemi, ogromny Shiva i Ganga Talao to punkty, które trzeba koniecznie zobaczyć. Na Mauritiusie mieszają się kultury, religie i obyczaje a w tym całym wachlarzu rozmaitych możliwości wszystko pięknie harmonizuje ze sobą w naturalny niewymuszony sposób. Jeśli zamiast wyniosłej nowobogackiej atmosfery wolicie piękną egzotyczną swobodę, to zdecydowanie polecam ten hotel.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, enjoywithstardust
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RajeshButon, General Manager, Casuarina Resort & SpaOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Natalia N,

We would like to thank you for having taken some time to review our property.

We are delighted to learn that you appreciated your stay, as a whole, and that we have exceeded your expectations.

Hoping to have the pleasure of welcoming you, once again, in the future.

Cordially yours

~ The Management ~

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Niewielki hotel z sympatyczną obsługą. Jedzenie o charakterze indyjskim. Do plaży przejście przez ulicę. Miła obsługa. Idealne dla par, mniej dla rodzin z dziećmi. Typowy tropikalny klimat hotelu. Pokoje czyste.

Termin pobytu: luty 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, dariuszc2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Direction11, Director of Sales, Casuarina Resort & SpaOdpowiedź udzielona 31 marca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Dariusz C,

Thank you for taking the time to share your valuable feedback on Trip Advisor.
We are happy to read that you enjoyed your holidays with us and look forward to seeing you again.
Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 stycznia 2017

Hotel oceniłabym wyżej , gdyby nie obojętne podejście obsługi hotelowej na uwagę ,że w pokoju jest karaluch . Na którego polowaliśmy dwa dni .Odpowiedź " taki mamy klimat i nie mogę liczyć na rekompensatę " Jaszczurki to rozumiem ale karaluchy ? Drugą trochę wkurzającą sytuacja , jest brak wody na II pietrze - kilka razy dziennie - " taki klimat " . Poza tym jedzenie różnorodne , drinki samoobsługa :) Codziennie animacje . Baseny nie tak mocno oblegane. Plaża bardziej . Wart zabrać obuwie do wody , ostre kamienie. Można bezpłatnie korzystać z sportów wodnych . Polecam wykupienie wycieczek objazdowych na plaży niż u rezydenta . Np. cena za cały dzień i zwiedzenie 5 miejsc taksówką - 90 euro za taksówkę i 4 osoby .A u rezydenta wyprawa w jedno miejsce to 90 euro od osoby. A nawet jeśli nie znacie języka angielskiego to " rękami" też się można porozumieć bez obaw , a taksówkarz Daniel bardzo opiekuńczy .Wracając do hotelu warto zabrać ze sobą balsam do ciała i odżywkę do włosów ( nie ma wyposażeniu a jest potrzebne po słonecznej kąpieli ) i koniecznie filtr 50 .

Termin pobytu: styczeń 2017
1  Dziękujemy, 641beatab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Direction11, Director of Sales, Casuarina Resort & SpaOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Beata B,

Warm greetings from Casuarina Resort & Spa !
We would like to thank you for taking the time to send us your review.

We are glad to learn that you appreciated our All Inclusive Self Service, the food, the daily animations and the free use of many water sports.

We take good notes regarding the insects. Mauritius is known to be a tropical island and it is difficult to control but we'll do our best to keep them away.

Once again, thank you for your time.
Our team hope to have the pleasure of welcoming you again in Mauritius and at Casuarina Resort & Spa.

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 stycznia 2017

Fantastyczne miejsce spędziliśmy cudowne 2 tygodnie od 20 grudnia 2016-02.stycznia 2017. Spędziliśmy Była piękna i pyszną wigilia ( a to nasza któras z kolei za granica , a ta była naprawdę bardzo klimatyczna . Potrawy bardzo różnorodne i bogate od owoców morza, serów ,ryb, bufetu chlebowego po mięsa i przysmaki kuchni hinduskiej z bajecznymi deserami ze świątecznymi dekoracjami i owocowymi cudami. Podobnie było podczas gali sylwestrowej z fajerwerkami, balonami czapeczkami i okularami 2017 na przywitanie nowego roku. Wszystko było świetnie zorganizowane i przygotowane. Na co dzień jedzenie nieco mniej bogate ale takie przysmaki jak carpaccio z marlina grilowane steki z tuńczyka , dorady i marlina jak najbardziej dostępne. Również duży wybór mięsa od drobiu: kurczak , kaczka przez żeberka wieprzowe, jagnięcinę,po steki wołowe.
Hotel o niezwykle przyjaznej atmosferze ze świetną obsługą wszyscy bardzo się starają by pobyt dla turysty był naprawdę fajny. Co do pokoju , my dostaliśmy o podwyższonym standardzie i z internetem , standard był naprawdę na poziomie. W opcji all inclusive mini bar w pokoju dostępny bezpłatnie podobnie ja zestaw do przyrządzania ciepłych napoi. Rozwiązanie z napojami alkoholowymi bezalkoholowymi w ocji all inclusive naprawdę się sprawdzało do wyboru 6 rodzajów lokalnych alkoholi( whisky, brandy, gin, rum zwykły i smakowy, wódka ), 3 rodzajów wina, 6 rodzajów napoi bezalkoholowych cola, cola light, fanta, sprite , schweppes, woda, kawa z ekspresu , herbata i kakao. Do tego dostępna, cytryna , limonka, lód,2 rodzaje cukru. Bardzo fajne basen , jeden płytki gdzie odbywała się np. aquaerobic i drugi głębszy ( 1,05-2,05) z jacuzzi, bardzo fajna siłownia. Wokół basenów dostępne parasole i leażaki Animacje wieczorne bardzo przyjemne, rzadko na nie liczę w hotelach ale tu naprawdę bardzo różnorodne od występów tanecznych po osoby śpiewające i grające na różnego typu instrumentach . Plaża przygotowana pod turystów bardzo łagodne i przyjazne ze4jscie do wody , leżaki i parasole dostępne , i bardzo duży plus boat house, gdzie bezpłatnie do dyspozycji jest łódź ze szklanym dnem, kajaki, rowerki wodne , windsurfing , narty wodne. Piękna plaża trou aux biches przy hotelu casuarina dopiero się zaczyna idąc nią w lewą stronę dostrzeżemy jej jeszcze piękniejsze oblicze. Bardzo przyjemne miejsce do snoerklingu!
W tym hotelu nie ma rzeczy nie możliwych , gorąco polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: pokój o podwyższonym standardzie, internet w pokoju, piękny widok
Termin pobytu: grudzień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
3  Dziękujemy, magsob2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Direction11, Director of Sales, Casuarina Resort & SpaOdpowiedź udzielona 4 marca 2017
Tłumaczenie Google

Dear magsob2017,

Thank you so much for your kind comment on Trip Advisor about your recent stay with us.

We are most pleased to read your comment and would be delighted to welcome you again in our resort for your next holidays in Mauritius.

Best regards from all of us

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji