Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 354)
Filtruj recenzje
1 354 wyniki
Oceny podróżnych
942
214
94
55
49
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
942
214
94
55
49
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 354 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Wróciliśmy z tego hotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Cudowne miejsce, piękna aranżacja basenowa, fajne zjeżdżalnie. Codziennie animacje dla dzieci, wieczorem występy artystyczne. Potem występy na żywo przy Lagoon Bar...
Dookoła czysto i widać, że obsługa jest wszędzie..
Pokoje bardzo ładne, codziennie sprzątane, lodówka uzupełniana.
Jedzenia bardzo dużo, urozmaicone ale powtarzające się, jednak codziennie dokładane inne dodatkowe dania. Smacznie. Kelnerzy ekspresowo zabierają brudne naczynia ze stołów.
Na basenach snack bar. Lody. Donaty. Bardzo miła pani, która przygotowuje Gorleme... Mnóstwo wszystkiego, nie ma chwili na głód ;-))
Morze bardzo ciepłe, czyste.... Plaża z kamieniami ale da się przeżyć.
Okolica średnia bo nic ciekawego się nie zobaczy. I drogo.A nawet bardzo drogo, sprzedawcy nastawieni na bogatych turystów - cała okolica Belek słynie z grubszego portfela....
Pomimo tego jeśli ktoś szuka wspaniałego hotelu dla rodzin to gorąco polecam!

Wskazówka dotycząca pokoi: lepiej wybrać pokój z oknami wewnątrz, nie słychać muzyki i jest spokojnie
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, mifijo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Konuk İlişkileri Müdürü, Crystal Family Resort & SpaOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like you to know that we take every feedback very seriously.

Due to your comments we may say the following:

the main restaurant of our hotel provides plenty choices of food which includes different cuisine, taking into account preferences of our guests. Except of main restaurant our hotel provides four a la carte restaurants (Mexican, Turkish, İtalian, Mediterranean) and a Sushi Bar.

We ensure you that your suggestions will be raised in our departmental meeting and discussed in order to provide better service in future.

We do our best to make everyone's stay as special as possible.

We hope to welcome you in the near future again and ensure you receive a more enjoyable holiday at next arrival.


Sincerely yours,

Erkan YILDIRIM
General Manager
Crystal Family Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Pierwsza sprawa podczas naszej wizyty jakies dziecko zrobiło kupę do basenu relaksacyjnego ! Oczywiscie sprawa została zgloszona , na tym sie skończyło. Później się dowiedzialem że w takich przypadkach zamykają basen na 1 dzien, tu działał caly czas.
Basen relaksacyjny ma informacje że jast dla osób powyżej 16 lat. Nikt tego nie przestrzega.
Ani ratownicy ani manager hotelu.
Muzyka po pierwsze osoba ktora podaje komunikaty mowi bardzo szybko i niezrozumiale. Muzyka tak głośna że nie słychać osoby obok.
Hotel poza tym Ok.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Bartosz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Konuk İlişkileri Müdürü, Crystal Family Resort & SpaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Bartosz ,

Thank you for reviewing our hotel.

We would like you to know that we take every feedback very seriously.
As Crystal Group, we truly regret for not being able to provide an excellent service during your stay at our hotel.

In our hotel we have set ourselves the goal to constantly check the quality of the services offered and to improve, for this reason, all the criticisms and suggestions are taken very seriously, they are an important contribution to the quality standard constantly increase.

We apologise again for an unpleasant stay this time but only hope to welcome you in the near future again and ensure you receive a more enjoyable holiday at next arrival.
 
Sincerely yours,

Erkan YILDIRIM
General Manager
Crystal Family Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Właśnie wróciliśmy z Crystal Family Resort & Spa (wyjazd rodzinny 4+2) i właśnie kilka słów chciałbym napisać.
Zacznę od pozytywnych stron hotelu:
1- Hotel bardzo spokojny, jak najbardziej dla odpoczynku rodzinnego
2- Pokoi codzienne sprzątane.
3-Jedzenie smaczne, Każdy coś dla siebie wybierze. Jak dorosły tak i małe dzieci. Kuchnia różna (turecka, włoska, meksykańska).
4-Blisko do morza.
5-Personel super- zawsze pomocny
6-Blisko sklepów.
7-Codzienne animacji dla dzieci, program wieczorowy.
8-Basen, wodne atrakcji - jednym słowem można jeszcze dużo zalet tego hotelu wymienić.
Jest jedyny tak naprawdę MINUS
Nie ma strefy dla palaczy. Rozumiem to że każdy ma prawo palic lub nie ale jeżeli hotel jest rodzinny to taka strefa musi być. Bardzo dużo dzieci od maluszków do starszych i będąc przy basenie z każdej strony wdychasz dym od papieros. Na plaże taka sama sytuacja.
Reasumując: warty uwagi ale.......

Wskazówka dotycząca pokoi: Kilka pokoi z widokiem na morze. Nie polecam pokoi nad kuchnią naprzeciwko hotelu Siam- czuć każdą potrawę którą gotują :)
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Oleg V
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Guest Relations Manager, Crystal Family Resort & SpaOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Oleg,

First of all, you prefer your holiday in the direction of Crystal Family Resort & Spa, thank you for your comments on our Hotel and Staff.

We always try to offer a service worthy to our valued guests.

As Crystal Hotels Resort & Spa Family, our aim is to renew our service and service quality to higher levels. In this respect, we believe that the criticism and suggestions coming from our esteemed guests will contribute positively to the works we will conduct as management.

We will be happy to welcome you again, wish you a healthy and peaceful year with your family.

Yours truly,

Erkan YILDIRIM
General manager
Crystal Family Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

na dzień dobry czekaliśmy na wolne pokoje 5 godz.....Jednak po takim ''powitaniu'' dalszy pobyt był bardzo miły. Hotel bardzo czysty ,codziennie sprzątane pokoje.różnorodne i bardzo smaczne jedzenie,specjalnie przystosowany kącik dla dzieci.Baseny dla dorosłych i dzieci. 3 zjeżdzalnie otwarte w określonych godzinach .2 dla małych dzieci przy brodzikach.Słowo Aqapark to za duzo powiedziane.plaża kamienisto-żwirkowa ,bez wodnych butów dzieci nie chciały pływać.plaża i molo czyste.Klub dla dzieci bez animatora polskiego.
Muzyka z hotelu obok dość mocno zagłuszała .Wieczorem animacje i koncerty .
to co przeszkadzało, to palące osoby ,przy stolikach restauracyjnych ,na basenie.Zero respektowania zakazu palenia.
p.rezydent wiecznie zalatana,nie bardzo umiała pomóc.
pomimo kilku uwag polecam pobyt :)

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, adasylka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Public Relations Manager, Crystal Family Resort & SpaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all, thank you for choosing your holiday in the direction of Crystal Family Resort & Spa.

We always try to offer a service worthy to our valued guests.

As Crystal Hotels Resort & Spa Family, our aim is to renew our service and service quality to higher levels. In this respect, we believe that the criticism and suggestions coming from our esteemed guests will contribute positively to the works we will carry out as management.

We will be happy to welcome you again, wish you a healthy and peaceful year with your family.

Yours truly,

More professionals named Erkan YILDIRIM
General manager
Crystal Family Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Hotel na pewno nie jest wart 5 gwiazdek. Hotel bardzo głośny ponieważ muzyka z sąsiednich hoteli jest tak głośna ,że czasami głośniejsza od muzyki z tego hotelu. Hałas trwa od rana do późnych godzin nocnych. Obiekt mały co ma zaletę,że wszędzie blisko ale z drugiej strony dużo ludzi na małym terenie powoduje tłok. Jedzenie monotonne zwłaszcza na kolacjach, ciągle to samo a dodatkowo czasami niektóre potrawy szybko się kończyły.Bardzo mały wybór ryb .Na początku pobytu kelnerów
na jadalni wieczorem było tak mało ,że czasami trzeba było długo czekać aż zostanie posprzątany i przygotowany stolik. Pokoje są ok codziennie sprzątane i dość czyste. Obsługa w hotelu jest miła i pomocna. Kolejna dziwna rzecz to lobby bar czynny tylko do godz.23 i ani minuty dłużej. Jedną z najgorszych rzeczy jest fakt ,że w hotelu nie ma miejsc dla niepalących a zakazy palenia nie są respektowane co jest denerwujące zwłaszcza podczas posiłków oraz gdy leżysz na leżaku a obok ciebie wszyscy palą papierosy.Ogólnie hotel zdecydowanie nie jest wart 5 gwiazdek.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, singlebarell
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Halkla İlişkiler Müdürü, Crystal Family Resort & SpaOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for reviewing our hotel.
We would like you to know that we take every feedback very seriously.
As Crystal Group, we truly regret for not being able to provide an excellent service during your stay at our hotel.

Our open buffet is offered for every palate with its 14 days menu planning and rich variety including red and white meat. In this planning, Turkish night and meat doner and white gala night are organized once a week. In addition, 3 days a week in our Snack Bar; Our themes are Turkish, Mexican and Italian. Our A'La Carte Restaurants are Turkish Cuisine, Italian Cuisine, Mexican Cuisine and Mediterranean Cuisine.

Our Lagoon Bar is open 24 hours a day. From 01.00 to 10.00 . Our Lobby Bar is open from 10.00 to 23.00 .

We apologise again for an unpleasant stay this time but only hope to welcome you in the near future again and ensure you receive a more enjoyable holiday at next arrival.

We ensure you that your complaints will be raised in our departmental meeting and discussed in detail in order to prevent these mistakes happening again and ultimately, provide you a better service and products in future.

Best regards,

Erkan YILDIRIM
General Manager
Crystal Family Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji