Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 356)
Filtruj recenzje
1 356 wyniki
Oceny podróżnych
943
215
94
55
49
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
943
215
94
55
49
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 356 recenzji
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

na dzień dobry czekaliśmy na wolne pokoje 5 godz.....Jednak po takim ''powitaniu'' dalszy pobyt był bardzo miły. Hotel bardzo czysty ,codziennie sprzątane pokoje.różnorodne i bardzo smaczne jedzenie,specjalnie przystosowany kącik dla dzieci.Baseny dla dorosłych i dzieci. 3 zjeżdzalnie otwarte w określonych godzinach .2 dla małych dzieci przy brodzikach.Słowo Aqapark to za duzo powiedziane.plaża kamienisto-żwirkowa ,bez wodnych butów dzieci nie chciały pływać.plaża i molo czyste.Klub dla dzieci bez animatora polskiego.
Muzyka z hotelu obok dość mocno zagłuszała .Wieczorem animacje i koncerty .
to co przeszkadzało, to palące osoby ,przy stolikach restauracyjnych ,na basenie.Zero respektowania zakazu palenia.
p.rezydent wiecznie zalatana,nie bardzo umiała pomóc.
pomimo kilku uwag polecam pobyt :)

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, adasylka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Public Relations Manager, Crystal Family Resort & SpaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all, thank you for choosing your holiday in the direction of Crystal Family Resort & Spa.

We always try to offer a service worthy to our valued guests.

As Crystal Hotels Resort & Spa Family, our aim is to renew our service and service quality to higher levels. In this respect, we believe that the criticism and suggestions coming from our esteemed guests will contribute positively to the works we will carry out as management.

We will be happy to welcome you again, wish you a healthy and peaceful year with your family.

Yours truly,

More professionals named Erkan YILDIRIM
General manager
Crystal Family Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Hotel na pewno nie jest wart 5 gwiazdek. Hotel bardzo głośny ponieważ muzyka z sąsiednich hoteli jest tak głośna ,że czasami głośniejsza od muzyki z tego hotelu. Hałas trwa od rana do późnych godzin nocnych. Obiekt mały co ma zaletę,że wszędzie blisko ale z drugiej strony dużo ludzi na małym terenie powoduje tłok. Jedzenie monotonne zwłaszcza na kolacjach, ciągle to samo a dodatkowo czasami niektóre potrawy szybko się kończyły.Bardzo mały wybór ryb .Na początku pobytu kelnerów
na jadalni wieczorem było tak mało ,że czasami trzeba było długo czekać aż zostanie posprzątany i przygotowany stolik. Pokoje są ok codziennie sprzątane i dość czyste. Obsługa w hotelu jest miła i pomocna. Kolejna dziwna rzecz to lobby bar czynny tylko do godz.23 i ani minuty dłużej. Jedną z najgorszych rzeczy jest fakt ,że w hotelu nie ma miejsc dla niepalących a zakazy palenia nie są respektowane co jest denerwujące zwłaszcza podczas posiłków oraz gdy leżysz na leżaku a obok ciebie wszyscy palą papierosy.Ogólnie hotel zdecydowanie nie jest wart 5 gwiazdek.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, singlebarell
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Halkla İlişkiler Müdürü, Crystal Family Resort & SpaOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for reviewing our hotel.
We would like you to know that we take every feedback very seriously.
As Crystal Group, we truly regret for not being able to provide an excellent service during your stay at our hotel.

Our open buffet is offered for every palate with its 14 days menu planning and rich variety including red and white meat. In this planning, Turkish night and meat doner and white gala night are organized once a week. In addition, 3 days a week in our Snack Bar; Our themes are Turkish, Mexican and Italian. Our A'La Carte Restaurants are Turkish Cuisine, Italian Cuisine, Mexican Cuisine and Mediterranean Cuisine.

Our Lagoon Bar is open 24 hours a day. From 01.00 to 10.00 . Our Lobby Bar is open from 10.00 to 23.00 .

We apologise again for an unpleasant stay this time but only hope to welcome you in the near future again and ensure you receive a more enjoyable holiday at next arrival.

We ensure you that your complaints will be raised in our departmental meeting and discussed in detail in order to prevent these mistakes happening again and ultimately, provide you a better service and products in future.

Best regards,

Erkan YILDIRIM
General Manager
Crystal Family Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Właśnie wypoczywamy w hotelu Crystal Family Resort & Spa. Miejsce wspaniałe, bardzo mila obsługa, pokoje czyste, świetne jedzenie, animacje na wysokim poziomie, gorąco polecamy dla rodzin, zarówno z małymi dziećmi, jak i nastolatkami, ale także dla osób bez dzieci, każdy znajdzie tu coś dla siebie i wypocznie w pieknym miejscu.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Marlena M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Halkla İlişkiler Müdürü, Crystal Family Resort & SpaOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marlena,

We are very pleased to hear that you enjoyed your holiday in our hotel, thank you for sharing your kind words with us.

We do our best to make everyone's stay as special as possible.

On behalf of Crystal Family Resort & Spa we would like to thank you for choosing our hotel to spending your summer time and we hope to welcome yourselves back one day.

Sincerely yours,

Erkan YILDIRIM
General Manager
Crystal Family Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2019

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie urozmaicone. W hotelu czysto. Obsługa cały czas uprzejma i uśmiechnięta. Animacje bardzo urozmaicone. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dużo zabaw, imprez dla dzieci.
Animatorzy sympatyczni, uśmiechnięci.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, jkrawczyk1972
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Halkla İlişkiler Müdürü, Crystal Family Resort & SpaOdpowiedź udzielona 16 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We are very pleased to hear that you and your family enjoyed your holiday in our hotel, thank you for sharing your kind words with us.

We do our best to make everyone's stay as special as possible.

On behalf of Crystal Family Resort & Spa we would like to thank you for choosing our hotel to spending your summer time and we hope to welcome yourselves back one day.

Sincerely yours,

Erkan YILDIRIM
General Manager
Crystal Family Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2019

Byliśmy z narzeczonym na weekend majowy w tym hotelu od 2.05.19-11.05.19 . Co tu dużo pisać .. jedzenie super - każdy coś dla siebie znajdzie,przekąski rewelacyjne ( niczego nie żałowano ) , pokoje czyste , codziennie sprzątane , uzupełniany mini bar . Obsługa bardzo bardzo miła , pomocna . Obiekt duży lecz mały ( wszędzie blisko ) . Hotel oczywiście dla rodzin z dziećmi , ale jeśli komuś nie przeszkadzają maluchy to i dla par . Duży bazar jakieś 100m od hotelu . Z czystym sercem mogę polecić ten obiekt , po mimo że w Turcji byliśmy pierwszy raz , zawsze lataliśmy do Egiptu i baliśmy się aby hotel był klasy jak w Egipcie . Pierwszy raz i trafiliśmy w 10 . REWELACJA ;)

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Dominika O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gmfamily2018, Halkla İlişkiler Müdürü, Crystal Family Resort & SpaOdpowiedź udzielona 16 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Dominika,

We are very pleased to hear that you and your family enjoyed your holiday in our hotel, thank you for sharing your kind words with us.

We do our best to make everyone's stay as special as possible.

On behalf of Crystal Family Resort & Spa we would like to thank you for choosing our hotel to spending your summer time and we hope to welcome yourselves back one day.

Sincerely yours,

Erkan YILDIRIM
General Manager
Crystal Family Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji