Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 635)
Filtruj recenzje
1 635 wyniki
Oceny podróżnych
1 239
204
111
42
39
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 239
204
111
42
39
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 635 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Z pełną odpowiedzialnością polecam wszystkim ten hotel.
Pokoje czyste,ładnie urządzone z balkonami, codziennie sprzątane. W cenie sejf, telewizor oraz minibar codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi.
Plaża szeroka, piaszczysta z kamienistym wejściem do morza. Leżaki i ręczniki bezpłatne, pod zadaszeniem podobnie jak zdjeżdżalnie i piaskownica dla dzieci. Na plaży centrum sportów wodnych.
Przy plaży restauracja gdzie w stroju kąpielowym można zjeść pyszny lunch, napić się kawy czy zjeść lody lub sorbet owocowy.
Restauracja główna serwuje pyszne i zróżnicowane posiłki. Duży wybór owoców, warzyw, serów i pyszych deserów. Sporo stanowisk z jedzeniem co sprawia, że nie ma kolejek i przepychanek. Wystarczająca ilość stołów i krzeseł.
Dodatkowo restauracja ze szwedzkim stołem dla dzieci z rosołkiem, frytkami, nuggetsami itp.
Kilka dodatkowych stanowisk gdzie kucharze na miejscu przygotowują potrawy.
Na terenie hotelu sporo stanowisk i barów z przekąskami, lodami, sorbetami, napojami bezalkoholowymi i alkoholami. Dodatkowo lodówki z wodą i napojem Ayran.
Codziennie o 20.00 w amfiteatrze minidisco, o 21.00 ciekawe animacje, a o 22.00 w ogrodzie muzyka na żywo.
Hotel posiada swój własny mini lunapark z karuzelami, kolejką szynową oraz trampolinami.
Na terenie hotelu znajduje się kilka basenów z 3 zjeżdżalniami i 2 brodzikami dla najmłodszych gości.
Dla dzieci miniclub z placem zabaw.
Dodatkową atrakcją dla dzieci jest domek zamieszkany przez kocią rodzinkę.
W hotelu znajduje się salon gier, fryzjer, fotograf, kilka butików oraz w cenie sauna i hammam.
Personel hotelowy miły, uśmiechnięty i pomocny.
Na prośby gości recepcja reaguje szybko.
Super hotel!!!Polecam!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Obiezyswiat12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: belekbeach, Halkla İlişkiler Müdürü, Belek Beach Resort HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for staying with us and for sharing your experience here.
As Belek Beach Resort Hotel Family we are very glad to hear that you had confortable holiday with our facilities.

We look forward to welcoming you in Belek Beach Resort Hotel in the nearest future.

Yours sincerely.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu Hotelu Belek Beach. Spędziliśmy tam 7 super dni pełnych zabawy i relaksu. Każdego dnia fantastyczne wieczorne show. Kuchnia rewelacja!w pokojach czysto i sporo miejsca. Gorąco polecam ten hotel na rodzinny wypoczynek.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marcin R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: belekbeach, Halkla İlişkiler Müdürü, Belek Beach Resort HotelOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest Mr. Marcin,

Thank you for staying with us and for sharing your experience here.
As Belek Beach Resort Hotel Family we are very glad to hear that you had confortable holiday with our facilities.

We look forward to welcoming you in Belek Beach Resort Hotel in the nearest future.

Yours sincerely.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Czyste pokoje piekna plaza jedzenie nie do opsania polecam plaza w dobrej lokalizacji blisko hotelu wszystko na wysokim poziomie blisko miasta. W samym hotelu pelno atrakcji dla calej rodziny pelno zabaw dla dzieciakow kazdy cos znajdzie dla siebie goraco polecam i na pewno ponownie tutaj zawitamy

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Konerex
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: belekbeach, Halkla İlişkiler Müdürü, Belek Beach Resort HotelOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for staying with us and for sharing your experience here.
As Belek Beach Resort Hotel Family we are very glad to hear that you had confortable holiday with our facilities.

We look forward to welcoming you in Belek Beach Resort Hotel in the nearest future.

Yours sincerely.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Hotel super. Wszędzie czysto. Bardzo miła i przyjazna obsługa. Mini bar w pokoju codziennie uzupełniany. Pokój codziennie sprzatany. Jedzenie pyszne i urozmaicone. Super bufet przy basenie. Dla dzieci lody w różnych smakach. Na terenie basenow i plazy lodówka z butelkowa wodną. Podobnie lodówki z wodą w restauracji. Kelnerzy szybko przynoszą napoje do stolika mimo że można też brać samemu. W hotelu są sklepiki z pamiątkami, słodyczami i ubraniami. Około 100 metrów od hotelu zaczynają się bazary. Przystanek z autobusami do Belek jakieś 200-300 metrów od hotelu. Codziennie wieczorek animacje dla dxieci i dorosłych konczace się okolo 23.30. Bardzo polecam hotel. Wakacje super.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Mysza-76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: belekbeach, Halkla İlişkiler Müdürü, Belek Beach Resort HotelOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for staying with us and for sharing your experience here.
As Belek Beach Resort Hotel Family we are very glad to hear that you had confortable holiday with our facilities.

We look forward to welcoming you in Belek Beach Resort Hotel in the nearest future.

Yours sincerely.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Chyba najlepszy hotel na przestrzeni ostatnich lat..jedzenie przepyszne..Bardzo duży wybór...dostępna woda butelkowana w złotówkach na terenie hotelu..czysto..plaza sympatyczna..pokoje ..ciut małe na wyjazd z dzieckiem

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Dominika B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: belekbeach, Halkla İlişkiler Müdürü, Belek Beach Resort HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for staying with us and for sharing your experience here.
As Belek Beach Resort Hotel Family we are very glad to hear that you had confortable holiday with our facilities.

We look forward to welcoming you in Belek Beach Resort Hotel in the nearest future.

Yours sincerely.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji