Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 609)
Filtruj recenzje
2 609 wyniki
Oceny podróżnych
1 672
360
239
135
203
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 672
360
239
135
203
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 2 609 recenzji
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Moim zdaniem hotel bardzo fajny idealny dla rodzin z dziećmi i nie tylko.Jedzenie dobre choć śniadania monotonne, bardzo ładne i duże baseny.Zjezdzalnie super.Bardzi dużo barków w którym też są drinki bezalkoholowe.Pokoje duże i codziennie sprzątane oraz codziennie wymieniane ręczniki Animacje dla dzieci i dla dorosłych i ciekawe.Jedynie do czego mogłabym się przyczepić to brak szamponów w 5 gwiazdkowym hotelu.Polecam serdecznie hotel. Magda lat 13

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 11Maga
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gmwaterworld, Genel Müdür, Crystal Waterworld Resort & SpaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing us and taking your valuable time to share your feedback.

Hope to see you again.

Best Regards,

Erdal Çelik
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Hotel jest spaniały bardzo duży, duża ilość restauracji, barów. Duże 2 baseny oraz super zjeżdżalnie, blisko morze z piaszczysta plażą. Nie da się nudzić muzyka, zabawy, co tylko chcecie. Myślę że jeszcze tu wrócę polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Tour422756
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gmwaterworld, Genel Müdür, Crystal Waterworld Resort & SpaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing us and taking your valuable time to share your feedback.

Hope to see you again.

Best Regards,

Erdal Çelik
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Wszędzie brud - basen, restauracja, pracownicy. Korytarze wyglądają jakby ktoś walił młotem w ściany, wykładzina jakby ją ktoś domestosem polał. Pracownicy barów i restauracji chowają się przed gośćmi. Przez 9 dni pobytu tylko raz podszedł do nas i zapytał o napoje. Wszystko byłoby ok, gdyby hotel miał 3*, a nie jak w ofercie 5*. Był to nasz 5 pobyt w Turcji i jeszcze nigdy nie spotkaliśmy się z tak zaniedbanym hotelem.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, DominikaGr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gmwaterworld, Genel Müdür, Crystal Waterworld Resort & SpaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,


Thank you for taking the time to write a review about your stay at Crystal Waterworld Resort & Spa. Your comments lead us.

The satisfaction of our guests has highest priority. We are sorry that we could'nt met your expectations.

We would like to inform you that we shared your comment with related departments and we have taken the necessary actions on them.

It would be an honor to have you and welcome you back in our hotel.

Kind Regards

Erdal ÇELİK
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2019

Polecam na wyjazd z rodzina. Na każdym kroku lodówki z woda, lody, bary, restauracje itd. Pełno atrakcji dla dzieci. W hotelu mogłoby być trochę czyściej. Do okola resortu pełno sklepów, wyporzyczalni aut, ofert wycieczek. Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, TimothySowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gmwaterworld, Genel Müdür, Crystal Waterworld Resort & SpaOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing us and taking your valuable time to share your experiences here on tripadvisor.

We will be very glad to see you here once again.

Best Regards,

Erdal ÇELİK
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

W hotelu Crystal Waterworld spędziliśmy 10 dni - 23.06-3.07.2019. Hotel jest ogromny, podzielony na parę budynków, nowszych i starszych. Ze wcześniejszych recenzji wiedziałam, że najlepiej mieć pokój w budynku głównym - o takie prosiłam i takie też dostaliśmy (pokoje rodzinne), dodatkowo trafiły się nam pokoje w bardzo cichym miejscu i pod pergolami co dawało cień. Codzienne sprzątanie, barek uzupełniany (tutaj trzeba było czasami poprosić bo zamiast 2 lodówek uzupełniali jedną), poza tym ok. Leżaki po godzinie 8 były pozajmowane, niezależnie przy którym basenie - my po jednym dniu pobytu na basenie przy zjeżdżalniach przenieśliśmy się na duzy basen-nieco ciszej i mniej dzieci. Sam aquapark jest zdecydowanie na plus. Ogólnie na początku pobytu jeszcze nie było tragicznie bo i ludzi było mniej od lipca mogliśmy obserwować już prawdziwe tłumy. BARDZO dużo Rosjan, Mołdawian i Arabów.
Minus za jedzenie - bardzo monotematyczne, w zasadzie się non stop powtarzało. Tragedia ze znalezieniem wolnego stolika czy to na śniadanie czy na kolacje. Na plaży sporo leżaków. Warto wziąć obuwie do wody bo ciężko po kamyczkach wchodzić - dość szybko robi się głęboko. Ratownicy są i na plaży i na basenie.Wieczorne animacje czy rozrywki ani razu nas nie powaliły, były raczej nudne i ta dyskoteka do której ciężko wejść bo śmierdzi.Duży plus za dużą ilość barów i restauracji i nocne przekąski :)
Dla rodzin z dziećmi zdecydowanie na tak, dla par - raczej nie, chyba ze lubią latające wokól dzieci.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, yvonkasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gmwaterworld, Genel Müdür, Crystal Waterworld Resort & SpaOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing us and taking your valuable time to share your experiences here on tripadvisor.

We will be very glad to see you here once again.

Best Regards,

Erdal ÇELİK
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji