Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (6 322)
Filtruj recenzje
6 322 wyniki
Oceny podróżnych
2 918
1 920
898
354
232
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 918
1 920
898
354
232
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 6 322 recenzji
Zrecenzowano: 3 października 2018 z urządzeń przenośnych

Cały kompleks hotelowy jest ogromny. To małe miasteczko. Poziom usług wysoki. Do dyspozycji gości restauracja w głównym budynku oraz włoska i grill bar. Istnieje możliwość organizacji urodzin, zaręczyn czy rocznic. Wyżywienie urozmaicone i smaczne. Mały wybór owoców. Na terenie kompleksu świetnie działa wi fi. Przepiękne piaszczyste plaże i turkusowy ocean sprawiają, że można poczuć się jak w raju. Bezpłatne leżaki i parasole oraz drink bar na plaży. Wyspa mała, ale ciekawa. Wspaniali życzliwi mieszkańcy ze swoją dewizą "No stress". Animacje przy basenach i w amfiteatrze na wysokim poziomie. Muzyka na żywo przy głównym budynku. Joga na plazy i pilates przy basenie. Każdy mógł znaleźć coś dla siebie... Minęło kilka miesięcy, a ja nadal jestem pod wrażeniem!!!

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Małgorzata N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dunas M, General Manager, Melia Dunas Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 4 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Małgorzata N,

Thank you for having chosen Meliã Dunas Beach Resort & Spa for your holidays and for having set aside some of your time to share your review with us.

It has been truly a pleasure having you as our guests and we are very happy to know that you have had an enjoyable stay with us, as this is the aim towards which we strive for each day.

Thank you for having recommended our hotel to prospective guests, we will look forward to the delight of welcoming you as our guests again hopefully soon.

Kind regards,
Meliã Dunas Beach Resort & Spa Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel z ogromną ilością atrakcji - wspólnie z hotelem Sol stanowią kompleks, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Będąc gościem Melia można korzystać z wszystkiego co oferuje również hotel Sol. Jedzenie jest urozmaicone i bardzo dobre a obsługa przesympatyczna. Zamieszkaliśmy w apartamencie rodzinnym - 75 m2, więc ogromnym i dającym dużą swobodę. Mamy 2 sypialnie, salon i kuchnię i 2 łazienki. Plaża jest prywatna i bardzo piękna - miejsca na leżakach jest wystarczająco i o każdej porze dnia znajdzie się wolne miejsce. Bary na plaży i przy plaży oferują wszystko co potrzebne - alkohole, kawę i napoje bezalkoholowe. Podczas pobytu można rezerwować 3 tematyczne restauracje - steakhouse, śródziemnomorską i hinduską. Warto skorzystać z wycieczek oferowanych na plaży zamiast tych w biurach (TUI i Itaka), bo cena jest dużo bardziej atrakcyjna a ludzie bardzo przyjaźni.

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, wojciechw750
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dunas M, General Manager, Melia Dunas Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 26 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Wojciech W,

Thank you for having chosen Meliã Dunas Beach Resort & Spa for your holidays and for having set aside some of your time to share your review with us.

It has been truly a pleasure having you as our guests and we are more than delighted to read your wonderful opinion about your recent stay in our hotel. There is nothing more rewarding than knowing that our dedication to the service excellence and to create memorable stay is appreciated.

Thank you once again for your contribution, we are already looking forward to the pleasure of having you with us again in the not so distant future.

Kind regards,
Meliã Dunas Beach Resort & Spa Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2018

Znakomity hotel i cała otoczka. Byłem drugi raz na WZP, polecam wszystkim, zwłaszcza taki kompleks hotelowy. Rewelacja, super.
Bardzo miła, sympatyczna, dobrze nastawiona do turystów obsługa hotelu. Nie są natrętni, nie są męczący. Znakomity personel

Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Meliá Hotels International
1  Dziękujemy, 901przemyslawk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dunas M, General Manager, Melia Dunas Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 22 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Dear 901przemyslawk,

Thank you for having chosen Meliã Dunas Beach Resort & Spa for your holidays and for having set aside some of your time to share your review with us.

It has been truly a pleasure having you as our guests and we are very happy to know that you have had an enjoyable stay with us, and that our staff have contributed to this positive perception as this is the aim towards which we strive for each day.

Thank you for having recommended our hotel to prospective guests. We hope that you will return for another visit, as we are already looking forward to welcoming you as our guest again hopefully soon.

Kind regards,
Meliã Dunas Beach Resort & Spa Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Piękny hotel, pokoje to jakaś bajka. Pokój z małym salonem oraz balkonem.
Jedzenie przepyszne, basen ogromny. Wystarczy przejsc przez teren hotelu i docieramy do plaży
Okolica nudna. Jeszcze się budują. Jednak na terenie hotelu można przebywać godzinami.
Polecam bardzo. Jest to hotel, który dotychczas zrobił na mnie największe wrażenie.

Termin pobytu: kwiecień 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
1  Dziękujemy, moniakrysia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dunas M, General Manager, Melia Dunas Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear moniakrysia,

Thank you for having chosen Meliã Dunas Beach Resort & Spa for your holidays and for having set aside some of your precious time to share your feedback with us and with fellow travellers via Tripadvisor.

It has been truly a pleasure having you as our guests and we are very happy to know that you have had an enjoyable stay with us and that the accommodation and the food have contributed to this positive experience as this is the aim towards which we strive for each day.

Thank you for your contribution, we are already looking forward to welcoming you as our guests again hopefully soon.

Kind regards,

Meliã Dunas Beach Resort & Spa Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Jest to bardzo duży hotel. Odleglosc od plaży zależy od zakwaterowania od 200 m do 600 m (dla pokoi w budynku glównym). Korzystaliśmy z pokoju rodzinnego który jest ogromny około 75 m. Składa się z dwóch oddzielnych sypialni, dwóch toalet (jedna z wanną, druga z prysznicem), salonu i aneksu kuchennego. Pokój wyposażony jest w pralkę, deskę do prasowania, żelazko, 2 tv lcd. Lodówka jest codziennie uzupełniana w wode. Odleglości od zajmowanego przeze mnie apartamentu: do plaży 400 metrów do basenu 10 m (wyjście z tarasu wyposażonego w leżaki, krzesła i stolik) do restauracji 300 m. 4 restauracje w tym 3 z daniami serwowanymi z karty (w dwóch niezbędna rezerwacja). Można korzystać z Water Parku w sąsiednim hotelu Sol Dunas. Minusy: bardzo zniszczone ręczniki plażowe (zdarzały się podarte). Zejście do oceanu kamieniste i bardzo niebezpieczne (rekompensuje to plaża kilka metrów dalej należąca do innego hotelu). Można pomylić ten hotel z hotelem Sol Dunas. Hotele są połączone ze sobą i mają podobna nazwę ale uwaga odleglosc od plaży w hotelu Sol Dunas może wynosić nawet ponad kilometr

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, robertI6689LS
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dunas M, General Manager, Melia Dunas Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 25 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear wszystkojuzzajete,

Thank you for having chosen Meliã Dunas Beach Resort & Spa for your holidays and for having set aside some of your precious time to share your feedback with us and with fellow travellers via Tripadvisor.

Having read your review, we are glad that you enjoyed your stay experience at our hotel. We highly appreciate any feedback provided by our guests, as it helps us to identify the areas in need of improvement and will help to continuously enhance the satisfaction levels of our valued clients.

We thank you once again for your contribution, we are already looking forward to having you as our guests again in the near future.

Kind regards,

Meliã Dunas Beach Resort & Spa Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji