Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 446)
Filtruj recenzje
2 446 wyniki
Oceny podróżnych
654
972
509
199
112
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
654
972
509
199
112
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 2 446 recenzji
Zrecenzowano: 7 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy tydzień w hotelu Belorizonte. Cały obiekt bardzo czysty i zadbany. Pokoje może i nie najnowsze, ale również bardzo czyste. Jedzenie przepyszne. Polecam restaurację a’la carte z menu degustacyjnym. Duży wybór ryb. Blisko do miasteczka Santa Maria oraz portu, gdzie można podziwiać świeżo złowione ryby. Plaża- cudowna, blisko hotelu! Zarówno na plaży jak i na basenie, dużo wolnych leżaków. Obsługa hotelu niesamowicie sympatyczna i pomocna. Mieszkańcy wyspy są bardzo przyjaźnie i pozytywnie nastawieni. Wyspa Sal bardzo nam się spodobała, mam nadzieję, że niebawem tam wrócimy.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, moniapet
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gestor de Relações Públicas, Oasis Atlantico BelorizonteOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear moniapet,

We would like to thank you for choosing our Hotel Belorizonte for your well-deserved holiday , and share your opinion with us and others tripadvisor travelers


We appreciate reading your kind description regarding the accommodation, the services and the staff friendliness, we try our best to cater to the different needs and expectations of our guests. We have taken note of your comments is a very important reference to enhance the quality of our services, we were so happy to know you enjoyed your stay with us.

Thank you once again for your contribution, I hope that you will give us the pleasure of having you as our guests again in the near future and allow us the opportunity to offer you our services once more.

Best Regards
Anaíza Andrade

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 kwietnia 2019

Wspaniałe wakacje, super hotel położony w dobrej lokalizacji przy piaszczystej plaży z darmowym serwisem plażowym. Blisko do miasteczka Santa Maria. Dobre urozmaicone jedzenie, wiele rodzajów alkoholi. Miła obsługa, show wieczorne na wysokim poziomie wykonane przez animatorów. Brakowało tylko bezpłatnego wifi.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje w domkach bungalowych wyposażone we wszystko co niezbedne, co dziennie sprzątane przez miłe panie pokojowe.
Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Beatatralala
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gestor de Relações Públicas, Oasis Atlantico BelorizonteOdpowiedź udzielona 22 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Inspire12254971903,

Thank you for choosing Hotel Belorizonte to spend your well-deserved vacation and take the time to share your opinion with us and other tripadvisor travelers.


It has been truly a pleasure having you as our guests and, from reading your description, we are sincerely pleased to perceive that you have had a great experience staying at our resort and that the food, the staff friendliness and attentiveness and the facilities have all contributed to this positive impression.

We hope that you will return for another visit, as we are already looking forward to welcoming you as our guest again hopefully soon.

Best Regards
Anaíza Andrade

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniały tydzień. Hotel z miłą, przyjazną, uśmiechniętą obsługą. Czysto, schludnie. Pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie smaczne, chociaż trochę monotonne. Serwowane drinki ok .Hotel położony przy pięknej plaży. Darmowe leżaki i ręczniki plażowe.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, agafa2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gestor de Relações Públicas, Oasis Atlantico BelorizonteOdpowiedź udzielona 22 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear agafa2015,

Thank you for having chosen Oasis Belorizonte for your holidays and for having set aside some of your valuable time to share your feedback with us and with fellow travelers online.

We are very satisfied with your discription regarding the accommodation, the service and the friendliness staff . We have taken note of your comments is a very important reference to enhance the quality of our services, we were so happy to know you enjoyed your stay with us.

We thank you for your valuable contribution, we are already looking forward to the pleasure of welcoming you as our guests again in the near future.

Kind Regards,
Anaíza Andrade

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019

Wspaniałe wakacje.Wakacje w ciemno okazały się wspaniałym wypoczynkiem.Ocean,plaża przepiękne.Hotel godny polecenia w każdym calu.Cudowne animacje,restauracje ala carte,najgorsza włoska.Pyszne drinki i kawa z ekpresu .super baseny.jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji

Wskazówka dotycząca pokoi: mieszkaliśmy w piętrowym bungalowie.Wszystko ok.Wygodne szerokie łóżko,nowoczesna łazienka,klima,super
Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Adventure64792927318
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gestor de Relações Públicas, Oasis Atlantico BelorizonteOdpowiedź udzielona 22 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Adventure64792927318,

Firstly, we would like to thank you for having selected Oasis Belorizonte for your holidays and for having set aside some of your time to write about your holiday experience with us and with fellow travelers on Tripadvisor.

We appreciate reading your kind description regarding the accommodation, the services and the staff friendliness, we try our best to cater to the different needs and expectations of our guests. We also appreciate you having brought into our attention the not so positive points, we will take them into account for the continuous enhancement of our services.

We thank you for your valuable contribution, we are already looking forward to the pleasure of welcoming you as our guests again in the near future.

Kind regards
Anaíza Andrade

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019

Pokój w bungalowie był słabo urządzony i dosyć zaniedbany. Widziałem też w tym hotelu ładniejsze, ale jako Polacy z Itaki penie dostaliśmy jeden z najgorszych.
Miejsce średnie - taki ośrodek wczasowy z domów na dużej powierzchni. Bary skromnie zaopatrzone. Jedzenie smaczne. Obsługa miła.
Generalnie taka 4 z minusem.

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, zaduzooczekujecie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gestor de Relações Públicas, Oasis Atlantico BelorizonteOdpowiedź udzielona 25 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear zaduzooczekujecie,

Firstly, we would like to thank you for having selected Oasis Belorizonte for your holidays and for having set aside some of your time to write about your holiday experience with us and with fellow travelers on Tripadvisor.

We appreciate the description of the positive points as well as the not so positive points mentioned in your review. We are sorry to perceive that our services were not able to fully meet your expectations, we will continuously intensify our efforts to enhance our services and ensure the complete satisfaction of our guests and for this we count on the constructive and valuable feedback from each one of our guests.

We hope that we can persuade you to return for another visit in the not so distant future and allow us the opportunity to change your perception about us.

Best Regards,
Anaíza Andrade

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji