Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 448)
Filtruj recenzje
2 448 wyniki
Oceny podróżnych
654
972
510
199
113
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
654
972
510
199
113
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 2 448 recenzji
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniały tydzień. Hotel z miłą, przyjazną, uśmiechniętą obsługą. Czysto, schludnie. Pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie smaczne, chociaż trochę monotonne. Serwowane drinki ok .Hotel położony przy pięknej plaży. Darmowe leżaki i ręczniki plażowe.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, agafa2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gestor de Relações Públicas, Oasis Atlantico BelorizonteOdpowiedź udzielona 22 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear agafa2015,

Thank you for having chosen Oasis Belorizonte for your holidays and for having set aside some of your valuable time to share your feedback with us and with fellow travelers online.

We are very satisfied with your discription regarding the accommodation, the service and the friendliness staff . We have taken note of your comments is a very important reference to enhance the quality of our services, we were so happy to know you enjoyed your stay with us.

We thank you for your valuable contribution, we are already looking forward to the pleasure of welcoming you as our guests again in the near future.

Kind Regards,
Anaíza Andrade

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019

Wspaniałe wakacje.Wakacje w ciemno okazały się wspaniałym wypoczynkiem.Ocean,plaża przepiękne.Hotel godny polecenia w każdym calu.Cudowne animacje,restauracje ala carte,najgorsza włoska.Pyszne drinki i kawa z ekpresu .super baseny.jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji

Wskazówka dotycząca pokoi: mieszkaliśmy w piętrowym bungalowie.Wszystko ok.Wygodne szerokie łóżko,nowoczesna łazienka,klima,super
Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Adventure64792927318
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gestor de Relações Públicas, Oasis Atlantico BelorizonteOdpowiedź udzielona 22 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Adventure64792927318,

Firstly, we would like to thank you for having selected Oasis Belorizonte for your holidays and for having set aside some of your time to write about your holiday experience with us and with fellow travelers on Tripadvisor.

We appreciate reading your kind description regarding the accommodation, the services and the staff friendliness, we try our best to cater to the different needs and expectations of our guests. We also appreciate you having brought into our attention the not so positive points, we will take them into account for the continuous enhancement of our services.

We thank you for your valuable contribution, we are already looking forward to the pleasure of welcoming you as our guests again in the near future.

Kind regards
Anaíza Andrade

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019

Pokój w bungalowie był słabo urządzony i dosyć zaniedbany. Widziałem też w tym hotelu ładniejsze, ale jako Polacy z Itaki penie dostaliśmy jeden z najgorszych.
Miejsce średnie - taki ośrodek wczasowy z domów na dużej powierzchni. Bary skromnie zaopatrzone. Jedzenie smaczne. Obsługa miła.
Generalnie taka 4 z minusem.

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, zaduzooczekujecie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gestor de Relações Públicas, Oasis Atlantico BelorizonteOdpowiedź udzielona 25 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear zaduzooczekujecie,

Firstly, we would like to thank you for having selected Oasis Belorizonte for your holidays and for having set aside some of your time to write about your holiday experience with us and with fellow travelers on Tripadvisor.

We appreciate the description of the positive points as well as the not so positive points mentioned in your review. We are sorry to perceive that our services were not able to fully meet your expectations, we will continuously intensify our efforts to enhance our services and ensure the complete satisfaction of our guests and for this we count on the constructive and valuable feedback from each one of our guests.

We hope that we can persuade you to return for another visit in the not so distant future and allow us the opportunity to change your perception about us.

Best Regards,
Anaíza Andrade

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2019

Polecam pobyt w hotelu Oasis Belorizonte, resort znajduje się praktycznie na plaży. Ocean i plaża wspaniała, obsługa bardzo miła. Miałam zakwaterowanie w budynku hotelowym - polecam, ponieważ standard znacznie wyższy niż w bungalowach. W hotelu polecam restauracje tematyczne - każdy przy zameldowaniu otrzymuje trzy vouchery do restauracji rybnej, włoskiej i do restauracji z kolacją degustacyjną - ta była zdecydowanie najlepsza. Drinki bardzo dobre, alkohol pomimo tego, że lokalny jest naprawdę dobrej jakości. Śniadania ok, Lunche też ok, bardzo pyszne ryby, mięsa takie sobie. Zdecydowanie kuchnia na Wyspach Zielonego Przylądka specjalizuje się w rybach i są one totalnie wyśmienite.Na kolację w restauracji ogólnej było troszkę gorzej - niestety przy tak dużej ilości Gości ciągle czegoś brakowało, a obsługa nie nadążała z dorabianiem potraw i często nie było co nałożyć na talerz. Osoby, które nie jedzą ryb, nie będą zadowolone, bo mięso jest naprawdę bardzo średnio przyrządzone. W marcu w hotelu było sporo Polaków, Francuzów, Czechów i Szwedów. Nie było np. Włochów, tak jak czytałam w opiniach. To jest fantastyczne miejsce na odpoczynek, położenie hotelu jest fenomenalne. Idealne miejsce dla osób uprawiających kite surfing i wind surfing. Pogoda ok 27 stopni i spory, ciepły wiaterek. Z wakacji w tym miejscu jestem zadowolona, chociaż uważam, ze kuchnia jest bardzo, bardzo średnia.

Termin pobytu: marzec 2019
Dziękujemy, Agnieszka35
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gestor de Relações Públicas, Oasis Atlantico BelorizonteOdpowiedź udzielona 25 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka35,

Thank you for having chosen Oasis Belorizonte for your holidays and for having set aside some of your valuable time to share your feedback with us and with fellow travelers online.

We appreciate reading your kind description regarding the accommodation, the services and the staff friendliness, we try our best to cater to the different needs and expectations of our guests. We also appreciate you having brought into our attention the not so positive points, we will take them into account for the continuous enhancement of our services.


Thank you once again for your contribution, I hope that you will give us the pleasure of having you as our guests again in the near future and allow us the opportunity to offer you our services once more.

Best Regards
Anaíza Andrade

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 marca 2019

Hotel bardzo ładnie położony, piękna, szeroka i piaszczysta plaża tuż obok. Bardzo czysto, sprzątanie codziennie w domkach. Jedzenie super! Duży wybór ryb.
Obsługa niezwykle miła i pomocna, w zasadzie nie na do czego się przyczepić :)
Domki nie są nowe, ale zadbane i czyste, klima bez zapachów. POLECAM!

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam domki zlokalizowane nieco dalej od barów i basenów - cisza i spokój
Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Michal P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gestor de Relações Públicas, Oasis Atlantico BelorizonteOdpowiedź udzielona 25 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Michal P,

Thank you for choosing Hotel Belorizonte to spend your well-deserved vacation and take the time to share your opinion with us and other tripadvisor travelers.

We appreciate reading your kind description regarding the accommodation and the services, we try our best to cater to the different needs and expectations of our guests. We also appreciate you having brought into our attention the not so positive points, we will take them into account for the continuous enhancement of our services.

We thank you for your valuable contribution, we are already looking forward to the pleasure of welcoming you as our guests again in the near future.

Kind regards
Anaíza Andrade

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji